En azından benim ne dediğim anlaşılıyorOnu eleştiriyorsun ancak sen de 'direk' yazıyorsun... Direkt diye yazılır oysa
Bence hata hatadır . En azından ben aldatmadim hırsızlık yaptım hakim bey diyemezsin mesela mahkeme salonunda.E
En azından benim ne dediğim anlaşılıyor
Çok ısrar etmişsiniz doğru yazılması için fakatBilerzik mi?
Arkadaşım lütfen doğru yazın, bilenzik olacak ya, bilenzik!
Lütfen.
Allah allah ben hiç sizin gibi düşünmedim yani bir metnin içinde dilbilgisi kurallarına uyulmuş mu uyulmamis mi diye bakmadım kusur aramadım dalga da geçmedim ..sadece konuşma dilinde yazi yazmasına güldüm değişik geldi ..bak şimdi yazı yazarken korktum bu yazdıklarımda anlış olduysa affolaBence hata hatadır . En azından ben aldatmadim hırsızlık yaptım hakim bey diyemezsin mesela mahkeme salonunda.
Öyle düşün
Zaten hatanı öne süren bir ben değilim
Nitekim sen kusur buluyorsun diye biz kusurunu yuzune vurduk yoksa direkt diye yazılır ! Gibi bı uyarıda bulunmazdık durduk yere
Çok ısrar etmişsiniz doğru yazılması için fakat
Bilenzik değil, bilerzik hiç değil bence bilezik
Bilerzik demeyin konuşurken. Olmayan şeyi isteyemezsiniz. Bilezik deyince anlarlar.Annemlerde bilerzigim var 2 senedır hiç konusu açılmıyor aklimada gelmiyordu ama insan bir düşünmezmi bu ara taktimkizim ne yaşiyo eşi birşey diyo mu diye
Espirinin espirisi mi bu şimdiÇok ısrar etmişsiniz doğru yazılması için fakat
Sen CiddimisinEspirinin espirisi mi bu şimdi
Ciddi misin
Komik milletiz vesselam
Neyse tamam tamamSen Ciddimisinbilezik yanlış mı demek istedin? Sen böyle yazınca vallahi googleden bakma ihtiyacı hissettim. ama Googlede bilezik diyor
Tamam tamam mıNeyse tamam tamam
Bilenzik olmadığını biliyırda espiri yapıyorTamam tamam mıSende emin olmak için şimdimi baktın yoksa
Hatlar bayağı karıştı gibi
bilerzik nedir?
Bilerziğğ ne yaaaa
Direk isteyecen başka çaresi yok.
Bilerzik mi?
Arkadaşım lütfen doğru yazın, bilenzik olacak ya, bilenzik!
Lütfen.
Direkt anne bilerrrrziğimi ver diyebilirsin
Bilerzigim diye bisey yok bilezik
Çok merak ediyorum anadilindeki kelimeleri yanlış yazan bir toplum daha var mı acaba?Ovv bilerzikli konu severiz
Bir de şey var bilenzik
Türkçe öğretmenim hep derdi ki okulun bahcesinden iceri girdiğiniz an şiveyi aile içinde konuştuğunuz konuşma tarzınızı bir kenara bırakıp İstanbul Türkçesini konuşup yazacaksınız ilerde sizde toplum içine karışıp mevkilere geleceksiniz hiç bisey olmasanızda anne baba olacaksınız çocuğunuz sizden nasil görürse öyle öğrenir siz onlara güzel örnek olun derdi..bende çok iyi Türkçe konusuyorum demiyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum...şunuda şuraya bırakayım..Çok merak ediyorum anadilindeki kelimeleri yanlış yazan bir toplum daha var mı acaba?
Kitap konusunda kesinlikle katılıyorum. 2 kitap okusalardı kurduğu cümlelerle dalga konusu olmazlardı.İnsanlar evlilik programi, magazin programi izleyip gune gidecegine 2 kitap okusalardi kurdugu cumlelerle dalga konusu olmazlardi. (Sozum yalniz konu sahibine degil genel dusuncem)
Çok ısrar etmişsiniz doğru yazılması için fakat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?