- 11 Kasım 2015
- 642
- 666
- 18
- 30
- Konu Sahibi Yarenannesi
-
onlar gelsin size olmaz mıMerhaba kk hanımları...ben almanyada yaşıyorum ..1 senelik evliyim ve 1 senedirde buradayım... hamile kaldım bebegimde oldu falan derken gidemedim..türkiyeye annemlere ...simdi bebegim 3 aylık oldu.annemler de yeter çok özledik..gel artık diyorlar. Bende onları çok özledim...her aklına geldiklerinde gözlerim doluyor...ama eşim bu kış günü gidip ne yapacaksın.bebeği hasta edersin...aktarmalı gideceksin önce burda uçaga bin sonra o bavullarla tekrar istanbulda in sonra tekrar bin...Gaziantepe git...yapamassın bebekle birlikte biraz bekle mayısta beberaber gidelim diyor.....ama ben çok istiyorum gitmeyi..bugün annem aradı...gelmessen bidaha benimle konuşma..sütümü sana helal etmem dedi...napayım bilmiyorum...
Merhaba kk hanımları...ben almanyada yaşıyorum ..1 senelik evliyim ve 1 senedirde buradayım... hamile kaldım bebegimde oldu falan derken gidemedim..türkiyeye annemlere ...simdi bebegim 3 aylık oldu.annemler de yeter çok özledik..gel artık diyorlar. Bende onları çok özledim...her aklına geldiklerinde gözlerim doluyor...ama eşim bu kış günü gidip ne yapacaksın.bebeği hasta edersin...aktarmalı gideceksin önce burda uçaga bin sonra o bavullarla tekrar istanbulda in sonra tekrar bin...Gaziantepe git...yapamassın bebekle birlikte biraz bekle mayısta beberaber gidelim diyor.....ama ben çok istiyorum gitmeyi..bugün annem aradı...gelmessen bidaha benimle konuşma..sütümü sana helal etmem dedi...napayım bilmiyorum...
Hayır yok..Annenizin Almanya'ya gelme imkanı var mı?
Aslında annem çok özledigi icin öyle söyluyor..yoksa gerçekten sütünu helal etmemezlik yapmaz....çok seviyolar beni ćokta özlüyorlarAnnenin ki nasıl konuşma o kızım mutlu olda uzakta ol dıyecegıne . Çok ıstıyorsan bır şekılde ıkna et tabıkı gıt .Ama annenın tutumu yanlıs bence .
Annem de dayanamıyoruz çok özledik mayısa daha çok var diyor...eşin haklı 3 aylık bebekle kış vakti gidilmezki ve kar geliyor, annen de ilginçmiş, tamam özleyebilir ama böyle hakkımı helal etmiyorum demek ne demek, mayısta gelicem dediğin de yine mi aynı tepkiyi veriyor annen
Aslında annem çok özledigi icin öyle söyluyor..yoksa gerçekten sütünu helal etmemezlik yapmaz....çok seviyolar beni ćokta özlüyorlar
Buraya gelmesi için annemin eşimin kazancınin biraz daha fazla olması gerekiyormuş...Özlüyor ama o çocuğada yazık , ara anlat durumlar böyle neden annen gelemıyor ?
Hayır yok..
Buraya gelmesi için annemin eşimin kazancınin biraz daha fazla olması gerekiyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?