Annemlere gitmeyi çok istiyorum ama eşim karşı çıkıyor

Yarenannesi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
642
666
18
30
Merhaba kk hanımları...ben almanyada yaşıyorum ..1 senelik evliyim ve 1 senedirde buradayım... hamile kaldım bebegimde oldu falan derken gidemedim..türkiyeye annemlere ...simdi bebegim 3 aylık oldu.annemler de yeter çok özledik..gel artık diyorlar. Bende onları çok özledim...her aklına geldiklerinde gözlerim doluyor...ama eşim bu kış günü gidip ne yapacaksın.bebeği hasta edersin...aktarmalı gideceksin önce burda uçaga bin sonra o bavullarla tekrar istanbulda in sonra tekrar bin...Gaziantepe git...yapamassın bebekle birlikte biraz bekle mayısta beberaber gidelim diyor.....ama ben çok istiyorum gitmeyi..bugün annem aradı...gelmessen bidaha benimle konuşma..sütümü sana helal etmem dedi...napayım bilmiyorum...

Bnce eşiniz iyi niyetlesoyluyo. Sanırım bnm eşim olsa oda havaların ısınmasını bekle derdi.. Bnce azıcık sabret bide ailene tatlılıkla izah et

onlar gelsin size olmaz mı

böylece bebek kış vakti üşümemiş olur

Annene cok sasirdim gercekten.

Ozlemis olmani anliyorum ama esin bu konuda hakli. Kucucuk bebeginle perisan olursun o kadar aktarmaya.

eşin haklı 3 aylık bebekle kış vakti gidilmezki ve kar geliyor, annen de ilginçmiş, tamam özleyebilir ama böyle hakkımı helal etmiyorum demek ne demek, mayısta gelicem dediğin de yine mi aynı tepkiyi veriyor annen

Annenin ki nasıl konuşma o kızım mutlu olda uzakta ol dıyecegıne . Çok ıstıyorsan bır şekılde ıkna et tabıkı gıt .Ama annenın tutumu yanlıs bence .
Aslında annem çok özledigi icin öyle söyluyor..yoksa gerçekten sütünu helal etmemezlik yapmaz....çok seviyolar beni ćokta özlüyorlar

Annem de dayanamıyoruz çok özledik mayısa daha çok var diyor...

dertsiz başına dert arayan bir vaka daha kaşıyın evliliği de illa sorun çıksın

Bakin cozum su (egeryapmamissaniz): gidemiyorsaniz annenlere bir tablet ismarlayin internetten.Icine skype yukletin. Uzaktan olsa da hic olmazsa her gun bebegi gorebilir. Boylece buyumesini kacirmaz.
Yoksa Pegasus Almanya'dan Gaziantep'e ucmuyor mu? Zira parayi fazla vererek havalaninda refakatci alabilirsiniz. Tum valizlarinizi yuklenirler. Siz bebege bakarbilirseniz, durmayin gidin. Ancak Christmas geliyor biletler ucacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…