Annemlere gitmeyi çok istiyorum ama eşim karşı çıkıyor

Kuzenim Almanya'dan kızı 45 günlükken gelmişti tabi o zaman yazdı..Daha fazla kar tipi bastırmadan geleceksen elini çabuk tut.Gelemeyeceksen internetten görüntülü konuşmaya çalışın.

Annem de dayanamıyoruz çok özledik mayısa daha çok var diyor...

İyi ama şartlar el vermiyorsa napilabilinir ki. Bu kadar baskı yapması esinle aranda sorun çıkmasına neden olur. Birde bunun dönüşü var ozaman daha da soğuk olur. Ve her şeyi geçtim sende annesin o çocuk soğukta yollarda telef olur. Mayıs çok mantıklı ve eşinde olucak yanında. Bavullar çocuk falan zor olur

Esin biyandan hakli , benim esimde ayni sekilde davranirdi

3 aylik bebekle aktarmali gitmek koöay olmayacak hemde havalar bukadar soguken

Annenin tutumu yanlis olmus anlamasi lazim , ha diyince gidilmedigini..

Esinin soyledigi daha mantikli cocugun daha cok kucuk hasta edersin yavrucagi.
Annen de maasallah yani o laf oyle soylenir mi? Ozlemistir evladisin ama seni de anlamaya calissin biraz.
Bence sen esini dinle canim

Annen de kalksın kendisi gelsin yaa öyle yemin edilir mi!! 3 aylık çocukla nereye gidiyosun uçakla falan eşin haklı bence beraber gidin bekleyip..

Kuzenim Almanya'dan kızı 45 günlükken gelmişti tabi o zaman yazdı..Daha fazla kar tipi bastırmadan geleceksen elini çabuk tut.Gelemeyeceksen internetten görüntülü konuşmaya çalışın.

Ben de bebeğim 10 günlükken uçtuk ama valizsiz ve aktarmasız. İşin içine valiz, bebek arabası, aktarma girdi mi daha da zorlaşıyor.

Esiniz iyi niyetli soylemis, sahiden de bebekle seyahat etmek hele aktarmali cok cok zor! Benim kizim 8 aylik olucak, ustelik aktarmasiz ucus da var ama ben tek basima gitmek istemiyorum (eskiden hostestim bi de dusunun deneyimliyim yani). Annemler geldi beni ziyarete cok sukur. İmkan varsa sizin de anneniz gelsin. Bebegi bosuna yormayin, duzenini degistirmeyin. Allah korusun hastalik, vefat filan olsa tamam da simdi biraz keyfi olur kis gunu seyahat.

Eşiniz haklı.
Annenizin tutumu çok yanlış arka sokağa gelin vermedi sizi baştan biliyor ha deyince gidilmeyecegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…