Annemlere gitmeyi çok istiyorum ama eşim karşı çıkıyor

Kiyamam ya canim bebeğin çok kucuk annene bebekle gelmek çok zor olacak desen bence anlar seni özlediği için demistir. Gurbetlik zor.

Bence esiniz haklı. Çok özlemiş olmanız normal ama çocuk daha önemlidir bence. Yurt dışına evlenirken sizde ailen iz de bunları biliyordunuz. Her istediğinizde gidemeyecegini zi biliyordunuz yaniliyormuyum.

İstanbul da oturuyorum. Kaynımın ankara da düğünü var o zaman bebek 4 aylık olacak inşallah ve eşim peşin peşin annesine ben küçücük çocuğu o havada getiremem tek gelirim demiş. Eşinize kızmayın bence.

eşiniz haklı açıkcası bebek daha çok küçük ve ülkeler arası illaki hasta olabilir.eşimin söylemesine gerek yok ben olsam bebeğim için zaten yazı beklerdim hem bebek toparlanırdı hemde havalar ısınırdı

Anneniz de eşiniz de bir acayip...
Aynı zamanda eşinize hak verdiğim noktalar da var.
Bebeğiniz şuan çok küçük, belki biraz daha büyüdüğünde beraber yolculuğa çıkmanız daha iyi olacaktır.
Ya da anne babanız yanınıza gelebilir, memleketlerinde onları bağlayıcı bir şey söz konusu değilse?

annen bu lafları sana söyleyecegıne
sağlam şekilde eşinle konussun bence.. bazı insanlar neden bu kadar adaletsiz anlamıyorum.
kendı anası olaydı yılda 2 kez ordaydınız yaz veya kış demeden.. bebegı dogru sekılde gıydırırsen bence bişi olmaz. fanusta yaşayacak degıl yaa

İyi de şu an kara kış yok ki. Bebeği iyi giydirdiğiniz sürece ne olurmuş ki. Annenizin sözleri de tuhaf ama eşinizin de davranışı hoş değil. Benim eski is arkadaşım Almanya'da yaşıyor kardeşi anesi gidiyor sürekli turist olarak Sizinkiler neden gelemiyor ki.

Bebeğin çok küçük yazık hasta olur ona açığın gitmeyin sakin biraz sabır baharda gidin veya anneniz gelsin.eşiniz çok haklı yazık o bebecige.bir anne olarak girmenizi asla tavsiye etmem.ben kızımı yıkamaya bile korkuyorum usur hasta olur diye.annenizin yaptığı hiç hoş değil...

Annen gelsin,esin Hakli hamilelik,çocuk derken gidememisin bebekle aktarmali yolculuk yanlız imkansiz esinle beraber yada annen gelcek sende anliyorum gurbette olmak zor Tr olupta ailesini görmeyende var burda neler okuyoruz biraz daha sabir bebegin daha kis günü çok minik

ESIN HAKLI ADAM KOTU NIYETLE SOYLEMIYO annenede sunu soyle yuvamimi yikayim

Eşiniz haklı. Avuç kadar bebekler perişan olursunuz.
Anneniz abartmış olayı. Hem öyle sütümü helal etmem demekle olmuyor o iş. Allah görüyor durumunuzu mahsus gitmiyor değilsiniz mecburiyetleriniz var. Kainatta mantık vardır. Mantıksız beddua ve talepler yerini bulmaz.
Annenizin gönlünü almaya çalışın durumu izah edin.

valla sabah işe geldim de hava buz gibi, yolunuz uzun.
sizi gelip karşılayacaklarsa İstanbuldan belki öyle olabilir. onun dışında siz, bavullar falan mümkün değil ki. hem 3 aylık bebeğin deli gibi eşyası olur, en az 2 bavulla gelirsiniz.

Annenin sağlık problemi falan yok değil mi? O yüzden mi seni görmek istiyor acaba? Eğer öyle bir durum yoksa biraz daha sabret. Telefonda görüntülü konuşma yapılan programlar var, onlarla görüşün. Zaten bu havada küçücük bebekle sen de geldiğinden bir şey anlayamayacaksın. Allah korusun bir de hastalanırsa bebek, zehir olacak ziyaretin. Bence biraz daha sabret, bak bu kadar sabretmişsin. Birkaç ay sonra kafan rahat gidersin. Hem havalar da güzel olacağı için rahat rahat gezer tozarsın da...

Sizi anlıyorum, uzakta olup aileye karşı vicdan azabı ve özlemeyle birlikte eşinizle çocuğunuz arasında kalmışnız.

Eşiniz bence art niyetli değil, dediği doğru rezil olursunuz.. Hem bi 6 ay sonra eşiniz ve çocuğunuzla şenlikli bir şekilde gelmek varken zoru seçmeyin. Bi de imkan varsa çok özlediyseniz siz davet edin ailenizi... yazın da siz gidersiniz...

Anneniz de duygusallaşıp da öyle söylemiştir eminim, yoksa küçücük bebekle uçaktı otobüstü dolanmak ikiniz için de zor...

bence esınız haklı, bebekle o kadar yol ın bın zor olur, annenıze ıstek yollayın bıletını de ayarlayın o gelsın kalsın bır sure yanınızda.. en mantıklısı bu bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…