- Konu Sahibi Yarenannesi
-
ESIN HAKLI ADAM KOTU NIYETLE SOYLEMIYO annenede sunu soyle yuvamimi yikayimMerhaba kk hanımları...ben almanyada yaşıyorum ..1 senelik evliyim ve 1 senedirde buradayım... hamile kaldım bebegimde oldu falan derken gidemedim..türkiyeye annemlere ...simdi bebegim 3 aylık oldu.annemler de yeter çok özledik..gel artık diyorlar. Bende onları çok özledim...her aklına geldiklerinde gözlerim doluyor...ama eşim bu kış günü gidip ne yapacaksın.bebeği hasta edersin...aktarmalı gideceksin önce burda uçaga bin sonra o bavullarla tekrar istanbulda in sonra tekrar bin...Gaziantepe git...yapamassın bebekle birlikte biraz bekle mayısta beberaber gidelim diyor.....ama ben çok istiyorum gitmeyi..bugün annem aradı...gelmessen bidaha benimle konuşma..sütümü sana helal etmem dedi...napayım bilmiyorum...
daha 3 aylik bebek allah korusun hem yaza en iyisi bence hem cocukta buyurEşiniz mantıklı konuşmuş
bence esınız haklı, bebekle o kadar yol ın bın zor olur, annenıze ıstek yollayın bıletını de ayarlayın o gelsın kalsın bır sure yanınızda.. en mantıklısı bu bence..Merhaba kk hanımları...ben almanyada yaşıyorum ..1 senelik evliyim ve 1 senedirde buradayım... hamile kaldım bebegimde oldu falan derken gidemedim..türkiyeye annemlere ...simdi bebegim 3 aylık oldu.annemler de yeter çok özledik..gel artık diyorlar. Bende onları çok özledim...her aklına geldiklerinde gözlerim doluyor...ama eşim bu kış günü gidip ne yapacaksın.bebeği hasta edersin...aktarmalı gideceksin önce burda uçaga bin sonra o bavullarla tekrar istanbulda in sonra tekrar bin...Gaziantepe git...yapamassın bebekle birlikte biraz bekle mayısta beberaber gidelim diyor.....ama ben çok istiyorum gitmeyi..bugün annem aradı...gelmessen bidaha benimle konuşma..sütümü sana helal etmem dedi...napayım bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?