slm arkadaslar ben 26 yasındayım 7 yıllık evliyim güzel bi hayatımız vardı eşim dükkan açtı ve maddi olarak çok sarsıldık krizde tuzu biberi oldu bu arada kirada oturuyorduk evimiz çok büyüktü 7 yıl aynı evde oturmustuk maddi olarak sarsılınca babam bizim apartmana gelin dedi eşim hiç kabul etmiyordu eskiden ...
ama şimdi kabul etti geldik 1 yıldır bu apartmanda oturuyoruz annemler üst katta oturuyor
ama ben birtürlü buraya ısınamadım hep misafir gibi hissediyorum kendimi hiç iş yapmak gelmiyor içimden eşime oğluma adapte olamıyorum sanki emanten duruyoruz gibi geliyor birde babam herşeyimize karısıyor
anne bana iyide aynı apartmanda olunca olmuy ya
kızlar öteki evimi çok özlüyorum
eşime bu durumu anlattım tasınalım dedim 1 -2 ay borçları sıfırlim kiraya çıkalım dedi sizce ne yapmalımıyım
bişi söleyin
fisfisfis
ama şimdi kabul etti geldik 1 yıldır bu apartmanda oturuyoruz annemler üst katta oturuyor
ama ben birtürlü buraya ısınamadım hep misafir gibi hissediyorum kendimi hiç iş yapmak gelmiyor içimden eşime oğluma adapte olamıyorum sanki emanten duruyoruz gibi geliyor birde babam herşeyimize karısıyor
anne bana iyide aynı apartmanda olunca olmuy ya
kızlar öteki evimi çok özlüyorum

eşime bu durumu anlattım tasınalım dedim 1 -2 ay borçları sıfırlim kiraya çıkalım dedi sizce ne yapmalımıyım

bişi söleyin

fisfisfis