Annemm.Babamm kurban olurum size . .

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
248
Selamın aleyküm . .
Uzunca bi aradan sonra dertmidir bilinmez ama moralimi bozmaya.aklıma geldikce gözlerimin dolmasına sebep olan bu sıkıntı birkaç gündür ki aklımda. .
Yakın zamanda çok yakın sayılabilecek bi yakınımız vefat etti . .
Duyunca çok şaşırdım çok genç sayılmaz ama yaşlıda denilcek kadar değildi
Ki mesela yaş değil geride kalan eşi.yaşça küçük olup babasız kalmanın verdiği buruklukla yaşayacak olan çocuklar . .
çok etkilenmiş olacağımki annemle babamın gözlerinin içine bakar oldum .
hele bide (bundan 15 sene sonra kaç yaşında olacağım diye yapılan şakalarda) içime taş oturur oldu
Onlara bişey olursa ben ne yaparım . . Elbetteki sonsuza denk kimse yaşamayacak fakat düşüncesi dahi
Rabbim sen uzun sağlıklı hayırlı ömürler ver

Ve Aleykum selam canım :)
Boyle şeyler aklına getirme canım yani en azından getirmemeye çalış. Ben de arada Düşünürüm ya anneme birşey olursa? Ya babama? Ben ne yaparım nasıl dayanirim..
Ama bunu yapmanin kimseye faydasi yok. Hepimize bicilmis bir omur var o gün gelince hepimiz yolcu. Önemli olan hayati ani anına dolu doluya yasamak değil mi, keskeler olmadan doyasica..
Sen de her anın ve annenle babanla geçirdiğini her saniye için Rabbime şükürler et
Allah onları başımızdan eksik etmesin Allah onlardan razi olsun..

Anin canım. Allahım kimsenin anne ve babasını başından eksik etmesin. Onların ayaklarına pas pas olmamız gerek. Bende annemi ve babamı çok severim allahım onları başımdan eksik etmesin.
Rabbim annesi babası olmayanlara güç kuvvet versin.

içimizdeki bastırılmış korkular, en zayıf noktamız, böyle bazı olaylarla tetiklenip ortaya çıkıyor. düşüncelerinizi yok saymaya çalışın . kaygı bozukluğum var ve beni böyle olaylar dahada hastalaştırır ordan biliyorum.

çok şükürki yanımızdalar bi yerim ağrıyor dediğimizde pervane oluyorlar
ne arkadas ne es ne kardeş onlar kadar yakın ve içten değiller belkidebunun vermiş olduğu farkındalık beni bu kadar güçsüz ve bağlı kılıyor .

Herkes ölecek evet bizim icin degerli insanlarda ölecek onemli olan kaliteli zaman gecirmek ya ölürse naparim demeyin hayatiniza devam edeceksiniz herkes gibi belliki etkilenmissin ama abartmaya gerek yok dunya var oldugundan beri ölüm vardi zaten

Benim babamın yaşı bayağı ileri
annem de çok ağır hasta
kendimi bir süredir onları kaybetme fikrine alıştırmaya çalışıyorum.
çok zor tabi. ama bir şekilde ölümü kabullenmek ve güçlü durmak zorundayız.
bu hayatın bir gerçeği.

Belki de canım..
Evet ne es ne arkadaş ne de belki de kardeş..
Ozelikle "annem" onun yeri başkadır..
Allah uzun ömürler versin onlara..

elbette onların yerini kimse tutamaz;riyakarsız severler bizi.evladınız olduktan sonra,onun sevgisi anne ve babanın sevgisinin üstünde olur.insan onun sevgisiyle hayata devam eder gibime geliyor.bu duüşünceleri de sık sık aklınıza getirmeyin,hepimiz fani olacağız; o zamansa bu endişeler niye??? sonumuz belli! bize geriye hayatı güzelleştirmek,anlamlandırmak ve etraftakilerin kıymetini bilmek kalıyor.

Rabbimin hepimize verdiği bir hayat var doğum ne kadar normalse ölümde öyle olmalı ama sözler lafta kalır malesef olmuyor.
benımde annem babam kardeslerım cok degerlıdır herşeylerine koşarım elımden geldıgınce bahar geldımı annemle babamla gezmeyi severim babamla simit yemek benım için en buyuk lükstür.
Böyle şeyler aklına getirme onlarla bu gününü en güzel nasıl yaşarım onun tadını çıkart. Rabbim sağlıklı uzun ömurler versin hepımızın ailesine sevdıklerımize

Her zorlukta yanımızda olurlar dertlerimize derman olurlar birine bir şey olsa nasıl kötü olurum Allah sağlıklı yaşamayı nasip etsin hepimize

Ben babami kaybettim. Her gün acaba sevdiklerimden birini kaybedecek miyim diye diken ustundeyim. Gecen zaman aleyhime isliyor. Cok korkuyorum.
Allahim, onlarin acısını bana gosterme diyorum sadece...

Ben babamı kaybettim canım ben 16 kardeşim 8 yaşındaydı babamda 36,şimdi diyorum ki ya anneme kardeşime bişey olursa ben ne yaparım seninle aynı duyguları yaşıyorum çok zor bazen dua ettiğim oluyo Allahım kıyamet kopsunda herkes birlikte ölsün kimse kimsenin arkasından ağlamasın diye belki çok saçma ama tam 9 sene oldu babam öleli ben hala aynı duyguları sürekli hissediyorum hep bir tarafım eksik.
Allahım kimseye yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…