- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Iyi de gelinlikten annene ne ya da çevreye
Abi'n haklı
Eşinin tercihlerine saygılı kimseyi karıştırmıyor
Abi'n gidince baban yine efelenmeyecekse nispeten düzelir
Abine eşine de karışmayın yorum vs yapmayın
Abiniz doğru söylemiş, karısının ne giyip ne giyemeyeceğine kendinden başkası karışamaz. Mal almıyorsunuz, gelin alıyorsunuz; uzak durun, karışmayın ki huzurları kaçmasın.
Tesekkur ederim canim benimSize yasadiklariniza çok üzüldüm Allah kolaylik versin fakat gelinlige karismaniz haksizlik.insan kaç kere evlenir ki.istediği hayal ettiği gelinliği tabiki giyecek.elalem ne der diye hayalindeki gelinlikten vazgecmek de bana gore pasiflik,bu konuda baski yapilmasi da bi nevi şiddet.herkesin gunahi kendine.abiniz babaniza çekmemiş eşini savunmasi bence çok hoş.keşke annenize daha iyi muamele gösterse.Daha mutlu huzurlu günler sizinle olsun insaallah
Konuyu.anlamdiniz.sanirim sorun karismak degil fikir dahi belirtememk siz kimseden.fikir almiyormusunuz ki konuyu neden carpittiniz konu gelinkikte degil oo cok basit bi ornek
Konu cok farkli.bi boyuta gidecek duzenlene yapiyorum .. anlattiklarimdan.anneminde karscak.yapida biri olmadgini .anlarsinizBi konuda abiniz doğru söylemiş.Nişanlısının yani ilerideki karısının ne giyip ne giymiceğine o karar verir anneniz bu konuda söz sahibi olabilicek güçte biri olsa bile kimseyi ilgilendirmezdi bu bence.Sizide annenizide.O onların kararı bu konuda yanlış düşünüyosunuz önce onu bi belirtiyim.Onun dışında abiniz annenizin neler çektiğini gördüğü bildiği halde annenize böyle davranmasına çok üzüldüm. Bunu sakince konuşabilirseniz abinizle belki yararı olur ama sakince bile konuşulcak biri değil diyosanız bişey diyemiyorum.
Tam tersine çarpıtmadım
Annemin söz hakkı olmadı diyorsun ya abinin eşinin olacak işte
Bakın fikir almak ben istersem olur yani ben gelip danışırım siz de söylersiniz bu fikir almaktır ama böyle yap derseniz bu fikir vermektir
Evlenirken de kimseye gelinlik düğün yeri ya da eşya hakkında tek kelime sormadım yani fikir almadım fikir vermek isteyenleri de dinlemedim
Abiniz gider babanız da üzmezse anneniz de huzurlu olur dedim ki bu da olayın en iyi sonucu
Canim benim zaten.annem.karismazki.karustirmazki soyleyemezki onla kavga eder gekir annmi.aglatir annem.hep el altibda pas oas ah.ben.napayim.napyim aglanak.geiyor icimdenyahu nasıl anne gelinlige karışmıyck ne demek bu çagdaslık mı ? fikri alınmıyacaksa neden o kayınvalide ?tabiki biraz uygun giyilicek ailenin üslubna göre herkes kendi basına karar vericekse anne baba kardes etkisiz eleman sadece etten bir varlıkk kalabalık etmek için var .anlamıyorum bazı yorumları eski adet örf hiç kalmamış hiç.. onunda bir tanecik evladı degl mi her iki tarafta hoşgöryle karsılyck herseyi yok karısamazmışş onaneymişşş ?? bu ne demek ya bildign terbiyesizlk baska birşey degil!
Terbiyesizim size göre ama huzurluyum evliliğimdeyahu nasıl anne gelinlige karışmıyck ne demek bu çagdaslık mı ? fikri alınmıyacaksa neden o kayınvalide ?tabiki biraz uygun giyilicek ailenin üslubna göre herkes kendi basına karar vericekse anne baba kardes etkisiz eleman sadece etten bir varlıkk kalabalık etmek için var .anlamıyorum bazı yorumları eski adet örf hiç kalmamış hiç.. onunda bir tanecik evladı degl mi her iki tarafta hoşgöryle karsılyck herseyi yok karısamazmışş onaneymişşş ?? bu ne demek ya bildign terbiyesizlk baska birşey degil!
Eee soruyorsa karıştırıyor demek ki sorunca söylesin işteSoruyor aksama kadr resim atiyor ve kendi annesi bile dogru bulmuyor bu iadar yeterlimidie sizin icin :)
Terbiyesizim size göre ama huzurluyum evliliğimde
Zira Kv şunu almadı bana bunu dedi diye de konum yok
Beklentim yok eyvallahım da yok
Kendim pişirir kendim yerim nerede ne giyeceğimi de bilebilirim
siz çalışıyor musunuz?
eğer çalışıyorsanız , annenizle haftada bir anne kız günü yapın, annenizi sinemaya ,yemeğe bir yerlere götürün.Abinizi de babanızıda takmayın, çünkü abiniz ne kadar sinirli olursa olsun bi süre sonra evlenip çekip gidecek. Babanız ağzını açarsa annenizi yanınıza alıp gideceğinizden bahsedersiniz , bir nevi gözdağı hiçbirşey yapamaz.
Burda iş size düşüyor, anneniz siz ve ev dışında farklı zaman geçirirse inanın o da kendini o kadar ezdirmez
kimse size bunların aksini söylemdi zaten . herkes ne giyecgni ne alacagnı bilir iş bunu hoşgörü içinde yapabilmektr egoları şişirmenin anlamı yok.Terbiyesizim size göre ama huzurluyum evliliğimde
Zira Kv şunu almadı bana bunu dedi diye de konum yok
Beklentim yok eyvallahım da yok
Kendim pişirir kendim yerim nerede ne giyeceğimi de bilebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?