- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Duzeltme yaptim canim cunku konu farkli bir boyuta kayiyordu annemin.fikirlerini.belirtemedgii belirttim.Kızlar bişey sorcam konu sahibinin açtığı konuda gelinlikle kıyafetle ilgili hiç bir kelime geçmiyo sadece çorap konusu var. Gelinlik kıyafet konusu nerden çıktı ya
İlk sayfalardaki yorumları kafamızdan atmadık. Gelinlik bile problem olmuş, konu sahibinin ailesi, sülalesi ve komşular vs muhafazakarmış, gelin değilmiş, abisi de benim karım nasıl isterse öyle giyecek demiş. Anne buna bile karışamıyormuş şeklindeydi.
Anneme yardım etmeliyimden çok geline karışamıyoruz şikayetiydi. Ben de abiye destek verdim ve karışmayın ki huzurla yaşasınlar dedim.
Bu kısım silindiğine göre, bunu göz önüne almayın, sadece neyi neden yazdık bilin istedim.
Of lütfen tartışmayın benimle, o zaman karışmak isteyen anneniz değil sizsiniz. Ya da anneniz karışsın isteyen sizsiniz. Düzeltme yapmadan önce okuduk yazdıklarınızı.Tekrar ustune basa basa her yorumdaki.gibi son.kez belirtiyorum
"Annem fikrini sorduklarinda bile fikrinivbelirtemiyor.. benim annem karsicak yapida biri degil fikrini soyler .. ki onu dahi yapamiyor"
Hergun resim.atiyor.nasil diye annem.tek.kelime etmis bi.insan degil.. 3 satir silmemden.nasil bu.kadr sikayet algiladiniz sasirtici ..
Tamam anladım olayı şimdi sağolİlk sayfalardaki yorumları kafamızdan atmadık. Gelinlik bile problem olmuş, konu sahibinin ailesi, sülalesi ve komşular vs muhafazakarmış, gelin değilmiş, abisi de benim karım nasıl isterse öyle giyecek demiş. Anne buna bile karışamıyormuş şeklindeydi.
Anneme yardım etmeliyimden çok geline karışamıyoruz şikayetiydi. Ben de abiye destek verdim ve karışmayın ki huzurla yaşasınlar dedim.
Bu kısım silindiğine göre, bunu göz önüne almayın, sadece neyi neden yazdık bilin istedim.
Of lütfen tartışmayın benimle, o zaman karışmak isteyen anneniz değil sizsiniz. Ya da anneniz karışsın isteyen sizsiniz. Düzeltme yapmadan önce okuduk yazdıklarınızı.
Tamam anneniz karışmak istemiyor, o zaman siz istiyorsunuz oldu mu?
Sanki hakaret ettik, küfür ettik, siz ne yazdıysanız ona cevap verdik. Başka bir şey yazmıyorum konuya, alıntı yapmayın rica ederim.
Kv düşmanlığım hiç yoktur, ne görümcem sınırı aşar ne kv; asla da bir şeyimize karışmazlar çok şükür. Ben de onları bu sebeple baş tacı ederim. Diğer türlü görüşmezdim zaten. Benden alıntı yapmazsanız, bana cevap hakkı doğmaz ben de istediğiniz gibi o zaman yazmam. Siz benden alıntı yapmayın, ben de cevap yazmayayım.Sakamisiniz siz ? Nedir bu cok bilmis tavirlariniz.. kimsenin.kimsenin.huzurunu kacirdgi yok nedir bu kayinvalide dusmanligi laf sokma cabasi .. burda bulunmanizin.asil.amacini unutmayin.lutfen insanlarin cani yanarken.ufacik acik arayip uzerine gitmeyin.. asil siz alinti yapmayin.ve konumdan cikin lutfen .. iyi geceler
Kızlar bişey sorcam konu sahibinin açtığı konuda gelinlikle kıyafetle ilgili hiç bir kelime geçmiyo sadece çorap konusu var. Gelinlik kıyafet konusu nerden çıktı ya
Cnm sen bakma onlara kv lerden agizlari yanmış kime çatacaklarını bilmiolar..ben seni cok iyi anladım...annen ömrūnū cocuklarina adamıs bunun icin gerektiginde ezilmis zavallı bi kadıncık hatta o kadar zavallı ki herhangi bisey icin fikrini beyan bile edemiyo hatta sorulmuyo da...cooook uzuldum..hatta gözūmden yaş geldi...bazı yönleriyle benim anneme benzettim...anenin acilen psikologa gitmwsi lazim...buyuk ihtimal kendi akıl edemez...sen kadınciga randevu al ve doktora gőtūr...kadının omrū sizin ugrunuza tūkenmis...hic bisey gormemis kadıncık...hersey icinde kalmis...cok ūzūldūm yaa..benim annemin bi degisik versiyonu...
Ben o eski duzenlenmemis olan konudan haberim yok.
Zaten olsada; varsayalimki hadi bazi arkadaslarin dedigi gibi konu sahibi "anneme soz hakki duser! O kadar!" Diyor inatla.
Ee?
Mevzu aslinda konu sahibinin kotu niyetli yada iyi niyetli oldugu degildi aslinda.
Mesela ben "hastayim kanserim nolur yardim edin" diye dert yansam. Ve benim densiz bi arkdasimda gelip " sapsik kanser, tum paralarinizi onun uzerine yatirin" dese. Bu sizi bana yardim etmkten neden ali koysunki? Benmi kanserligimi kullanip para istedim sizden? Ben istemediysem sizin bi cumlenizle icimi yesertme imkaniniz varken ve boylece kansere karsi savasimda kazanabilme ihtimalim varken; neden israrla o densiz arkdasimdan bahsediyosunz? Iylesme umidimi neden elimden aliyosunz? Ben size ne yaptim?
Oysaki umit ve moral en guzel yardimdi bana, oysaki bi insanin hayatini kurtarabilirdiniz siz..ama kanserli bi hasta icin onemli olan o dklar ve saniyeler bi tartismaya donusuyor, elde var sifir benim icin.
Mevzu bi annenin gece gunduz aglamasiydi, kendi fikirlerini beyan edememesiydi.
Korkuyor o kadin.
Cok kotu bisey bu.
Ozguveni sifirin altinda.
Tartismadan cikin, bi anaya yardim edin.
mesajın ilk halini görmedim fakat anlatılmak istenenin annenin geline müdahale edememesi olmadığı çok aşikar değil mi arkadaşlar?
hikaye o kadar tanıdık geldi ki kahroldum bir anda((((
söz konusu abiniz de olsa o cefakar kadını lütfen daha fazla ezdirmeyin, siz siper olun annenize herkese karşı. anneniz kimseden saygı görmemiş, değer verilmemiş, abiniz de yaşadıklarına nazaran ona hayırlı bir evlat olmak varken babasının izinden gidip hor kullanmayı tercih etmiş... siz her şeyin farkındasınız neyse ki, siz yardım edin annenize. siz yüceltin, siz konuşturun ki başkaları da öyle davransın. babanız diyemiyorsa siz deyin abinize "neden bağırıyorsun?" diye, üstünüze yürüsün, ne olacak? daha kötü ne yaşayabilirsiniz? daha fazla ne kadar üzülebilirsiniz?
Allah razi olsun oyle guzel.ifade etmissiniz ki .. okadar cagresizdim ki bu kouyu actigimda oksurse agliyor saniyordum oyle anda konunun buralara gelmesini anlayamadim tek.istedgim bi.yol bi kelime ki umut
Annen için çok üzüldüm,o kadar fedakarlık yapmış karşılığında değer görmesi en doğal hakkı tabiki..
İnsanın evladından beklemesi kadar gelininde saygı beklemesi çok normal.
Tabii buradaki asıl mevzu annenin yaşanmışlıkları, çektiği sıkıntılar ve neticesinde psikolojik sorunlar yaşaması çok normal..
Canım benim sen hayırlı bir evlatsın allah senin gibi evlatlardan razı olsun. Annenin yanında ol ve kimseye ezdirme annenin arayamadığı hakkını sen ara lütfen,bu kadar yıpranmış emek vermiş annenin, fedakarlığının karşılığı en azından senin önemsemen olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?