Annemmm:(

Burda yazdigin gibi abinlede konus anlaşılan abin annenin gecmisini unutmus tatli bir dile gerekirse butun duygu yyoğunluğuna abine hatirlat..ve son cumlen anneni kaybetmek istemedigin olsun.

evlenene kadar babanın istedigi gibi biri olmak sonra kocanın istedgi biri gibi olmak istemiyorum

Bu laflari ederken örf adetleri henüz ogrenmemistiniz galiba.nasil karisamaz kayinvalide hic kalmadi örf adet öyle mi.sizden başka kimsenin hak ettiği saygiyi görmeye hakki yok öyle mi ????

Tesekkur ederim canim benim konu yanlis anlasildi hic hir konuda karisikmaz annem ben yasmadim diye cook sey yapti zaten anlatmak.istedgim farkli orda fikir ya sadece fikir bile belirtemiyo
Kiyamam canim bence annenin psikiyatrik destek almasi gerekiyor.kimseye babaniza falan söylemeden hangi Dr.a gittiğini hastaneye goturun.

Bu laflari ederken örf adetleri henüz ogrenmemistiniz galiba.nasil karisamaz kayinvalide hic kalmadi örf adet öyle mi.sizden başka kimsenin hak ettiği saygiyi görmeye hakki yok öyle mi ????
canım tebrikler tee nerelerden cümelerimi almışsın sevindim :)) ama ben bunları insanları kırarak degil iki tarafında gönlünü hoş tutarak yapmanın dogru oldugunu düşünüyorum . eger ki kocan veya k.validen sana derse bu olucak bunu yapıcan bunu giyin böyle konusucn tamam orda hayır diyeblmeli insan ama ne demek k. vbalide hicbirşeye karısmz diyee bu hadsizlktr.

Annenizi psikologa/psikiyatriye götürseniz imkanınız varsa? Yararı olur belki..
Üzüldüm gerçekten.
Hatta abiyle de bir konuşmak lazım, öfke kontrolü için.
Babadan olmamış kocadan olmamış oğuldan bir şeyler beklemiştir o da olmamış.. Bunun eksikliğini hissediyordur sanırım bir kadın olarak.

Ben gelinlikle ilgili bir yazı görmedim sanırım değişmiş ama yazdıklarınzıdan yola çıkıyorum cnm bazı anneler maalesef ne çpcukluklarını ne anneliklerini ne kadınlıklarını yaşamışlar bazen annemin yüzüne bakıyorum her çizgisinde bir yaşanmışlık var acaba diyorum çok istediği bir şey oldumu acaba çok sevdiği bir şey onunda çok zor bir hayatı olmuş benim erkek kardeşimde öyle anneme çok kızıyorum hep sen yüz verdin diye ama anne yüreği işte anlatamıyorum ona yani anlatılmıyor böyle şeyler anlatsan anlaşılmıyor vefakarlığın tanımı anne sanırım senin annene bakış açında bunun gibi bir şey.Bazen rolleri değiştirmek gerek sanırım bunca zaman o anne sen evladı şimdi sen ona anneymiş gibi davran merhamet sırası sende inan bazen çok işe yarıyor anneme geçen sene doğu. Gününde pasta aldım kıyamam mutfakta bir baktım gözleri dolmuş Allah yokluğunu göstermesin annelerimizin inşallah bundan sonra Huzurlu hayırlı ömürleri olur

Burda yazdigin gibi abinlede konus anlaşılan abin annenin gecmisini unutmus tatli bir dile gerekirse butun duygu yyoğunluğuna abine hatirlat..ve son cumlen anneni kaybetmek istemedigin olsun.

Abinle konusukmuyi agzini.gozunu.egiyo .. piskolojik baski kavgayla sonuclaniyo

Keşke o yazinizda da yansitabilseydiniz orta yolu bulmaktan bahsettiğinizi.burada yapilan yorumlari kinadiniz ve ilimli tavrinizdan eser yoktu.sonuç olarak ayni fikirdeyiz.orta yolu bulmaya calismayan dediğim dedik o kadar çok kayinvalide var ki...konu sahibinin annesi boyle değil tabi.neyse...ayni şeyleri farklı dillerde anlatmisiz demek ki

annemin tum eli kolu cocuklari olmus birimiz yuzu dusse.annem yataklik oluyo yapmadgim kalmadi elimde avcumda ne varsa yapmaya calisyorum.annem.hic disarda yemek.bile.yememis.kadinlar anlatrken bakiyodu.oyle icim.yandiki 1 senede goturmedik.yer birakmadim o uzulmesin.yeterki ben.herseyi yapaim ustunde ne varsa cocuklari aliyo iyle cok zoruna.gidiyoki bu.babamin destegini cok ariyo.cok

Ah ne mutlu ki senin gibi düşünceli bir evladı var sen elinden geleni yap yeter cnm küçükken bir şey yapamazsın yada baban konusundada yapamazsın ancak üzerine düşeni yapabilirsin eğer bütün ailen adına annene sen sevgi vermeye kalkarsan hem gücüm yetmez hrm başkasına vericek sevgin kalmaz

ama artık burdaki bagnaz yorumlar çileden cıkartıyor insanlar direk pat diye boşann diyor mesela anne baba karısamazz diyor cok cok üzücü seyler karşı cıkmak adına belki dogru yansıtamamış olabilirm . dedgim dedklere insan zaten anlar dona göre davranır ama konu sahibinin annesi gibi çekmiş kadınlara böyle yapılınhca tutamıyor misan kendini işte. aynı fikirde oldgmuza sevindm

Gucum kalmadi surekli mutlu kari koca gorunce biz hic boyle olmadik diyo oyle buyuk yarasi varki ben.nasil kapatabikirim ama cok korkuyorum abim evlndiktwn.sobra ciddi gorustugum biri var nisanlancam ben gidersemde annem kaholur babamla napcak off aglamktan.helak oldum

Haklı olabilirsiniz ama geçmişin acısı ve geleceğin kaygısıyla şu anınızı bitiriyorsunuz nolursa olsun annenizle yaşadığınız şu anlar bir daha geri gelmicek öncelikle şu anınız için annenizle bol bol vakit geçirin geleceği akışına bırakın böyle kendinizi üzmekle inanın hiç bir yere varamazsınız unutmayın anneniz kadar sizinde geçmişte yaralarınız var.grçmişinizi kabullenin gelecek için dua edin değiştiremeyeceğiniz şeyler için kendinizi yıpratmayın

Kızlar bişey sorcam konu sahibinin açtığı konuda gelinlikle kıyafetle ilgili hiç bir kelime geçmiyo sadece çorap konusu var. Gelinlik kıyafet konusu nerden çıktı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…