- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Eee soruyorsa karıştırıyor demek ki sorunca söylesin işte
Konu duzenlenmis fransiz kaldik konusmalara
evlenene kadar babanın istedigi gibi biri olmak sonra kocanın istedgi biri gibi olmak istemiyorum
Kiyamam canim bence annenin psikiyatrik destek almasi gerekiyor.kimseye babaniza falan söylemeden hangi Dr.a gittiğini hastaneye goturun.Tesekkur ederim canim benimkonu yanlis anlasildi hic hir konuda karisikmaz annem ben yasmadim diye cook sey yapti zaten anlatmak.istedgim farkli orda fikir ya sadece fikir bile belirtemiyo
canım tebrikler tee nerelerden cümelerimi almışsın sevindim :)) ama ben bunları insanları kırarak degil iki tarafında gönlünü hoş tutarak yapmanın dogru oldugunu düşünüyorum . eger ki kocan veya k.validen sana derse bu olucak bunu yapıcan bunu giyin böyle konusucn tamam orda hayır diyeblmeli insan ama ne demek k. vbalide hicbirşeye karısmz diyee bu hadsizlktr.Bu laflari ederken örf adetleri henüz ogrenmemistiniz galiba.nasil karisamaz kayinvalide hic kalmadi örf adet öyle mi.sizden başka kimsenin hak ettiği saygiyi görmeye hakki yok öyle mi ????
Burda yazdigin gibi abinlede konus anlaşılan abin annenin gecmisini unutmus tatli bir dile gerekirse butun duygu yyoğunluğuna abine hatirlat..ve son cumlen anneni kaybetmek istemedigin olsun.
Keşke o yazinizda da yansitabilseydiniz orta yolu bulmaktan bahsettiğinizi.burada yapilan yorumlari kinadiniz ve ilimli tavrinizdan eser yoktu.sonuç olarak ayni fikirdeyiz.orta yolu bulmaya calismayan dediğim dedik o kadar çok kayinvalide var ki...konu sahibinin annesi boyle değil tabi.neyse...ayni şeyleri farklı dillerde anlatmisiz demek kicanım tebrikler tee nerelerden cümelerimi almışsın sevindim :)) ama ben bunları insanları kırarak degil iki tarafında gönlünü hoş tutarak yapmanın dogru oldugunu düşünüyorum . eger ki kocan veya k.validen sana derse bu olucak bunu yapıcan bunu giyin böyle konusucn tamam orda hayır diyeblmeli insan ama ne demek k. vbalide hicbirşeye karısmz diyee bu hadsizlktr.
Abinle konusukmuyi agzini.gozunu.egiyo .. piskolojik baski kavgayla sonuclaniyo[/QUOTE
Boyle olmaz diyerek basladiginiz her!konusma tartismayla sonuclanir abicim seninle!senin kendini iyi hissetigin zaman beni inciten bir konu hakkinda konusmak istiyorum de bakalim ne olcak
Ben gelinlikle ilgili bir yazı görmedim sanırım değişmişama yazdıklarınzıdan yola çıkıyorum cnm bazı anneler maalesef ne çpcukluklarını ne anneliklerini ne kadınlıklarını yaşamışlar bazen annemin yüzüne bakıyorum her çizgisinde bir yaşanmışlık var acaba diyorum çok istediği bir şey oldumu acaba çok sevdiği bir şey onunda çok zor bir hayatı olmuş benim erkek kardeşimde öyle anneme çok kızıyorum hep sen yüz verdin diye ama anne yüreği işte anlatamıyorum ona yani anlatılmıyor böyle şeyler anlatsan anlaşılmıyor vefakarlığın tanımı anne sanırım senin annene bakış açında bunun gibi bir şey.Bazen rolleri değiştirmek gerek sanırım bunca zaman o anne sen evladı şimdi sen ona anneymiş gibi davran merhamet sırası sende inan bazen çok işe yarıyor anneme geçen sene doğu. Gününde pasta aldım kıyamam mutfakta bir baktım gözleri dolmuş Allah yokluğunu göstermesin annelerimizin inşallah bundan sonra Huzurlu hayırlı ömürleri olur
abin evlenince kurtulur annen
Ah ne mutlu ki senin gibi düşünceli bir evladı var sen elinden geleni yap yeter cnm küçükken bir şey yapamazsın yada baban konusundada yapamazsın ancak üzerine düşeni yapabilirsin eğer bütün ailen adına annene sen sevgi vermeye kalkarsan hem gücüm yetmez hrm başkasına vericek sevgin kalmazannemin tum eli kolu cocuklari olmus birimiz yuzu dusse.annem yataklik oluyo yapmadgim kalmadi elimde avcumda ne varsa yapmaya calisyorum.annem.hic disarda yemek.bile.yememis.kadinlar anlatrken bakiyodu.oyle icim.yandiki 1 senede goturmedik.yer birakmadim o uzulmesin.yeterki ben.herseyi yapaim ustunde ne varsa cocuklari aliyo iyle cok zoruna.gidiyoki bu.babamin destegini cok ariyo.cok
ama artık burdaki bagnaz yorumlar çileden cıkartıyor insanlar direk pat diye boşann diyor mesela anne baba karısamazz diyor cok cok üzücü seyler karşı cıkmak adına belki dogru yansıtamamış olabilirm . dedgim dedklere insan zaten anlar dona göre davranır ama konu sahibinin annesi gibi çekmiş kadınlara böyle yapılınhca tutamıyor misan kendini işte. aynı fikirde oldgmuza sevindmKeşke o yazinizda da yansitabilseydiniz orta yolu bulmaktan bahsettiğinizi.burada yapilan yorumlari kinadiniz ve ilimli tavrinizdan eser yoktu.sonuç olarak ayni fikirdeyiz.orta yolu bulmaya calismayan dediğim dedik o kadar çok kayinvalide var ki...konu sahibinin annesi boyle değil tabi.neyse...ayni şeyleri farklı dillerde anlatmisiz demek ki
Gucum kalmadi surekli mutlu kari koca gorunce biz hic boyle olmadik diyo oyle buyuk yarasi varki ben.nasil kapatabikirim ama cok korkuyorum abim evlndiktwn.sobra ciddi gorustugum biri var nisanlancam ben gidersemde annem kaholurAh ne mutlu ki senin gibi düşünceli bir evladı var sen elinden geleni yap yeter cnm küçükken bir şey yapamazsın yada baban konusundada yapamazsın ancak üzerine düşeni yapabilirsin eğer bütün ailen adına annene sen sevgi vermeye kalkarsan hem gücüm yetmez hrm başkasına vericek sevgin kalmaz
Haklı olabilirsiniz ama geçmişin acısı ve geleceğin kaygısıyla şu anınızı bitiriyorsunuz nolursa olsun annenizle yaşadığınız şu anlar bir daha geri gelmicek öncelikle şu anınız için annenizle bol bol vakit geçirin geleceği akışına bırakın böyle kendinizi üzmekle inanın hiç bir yere varamazsınız unutmayın anneniz kadar sizinde geçmişte yaralarınız var.grçmişinizi kabullenin gelecek için dua edin değiştiremeyeceğiniz şeyler için kendinizi yıpratmayınGucum kalmadi surekli mutlu kari koca gorunce biz hic boyle olmadik diyo oyle buyuk yarasi varki ben.nasil kapatabikirim ama cok korkuyorum abim evlndiktwn.sobra ciddi gorustugum biri var nisanlancam ben gidersemde annem kaholurbabamla napcak off aglamktan.helak oldum
Kızlar bişey sorcam konu sahibinin açtığı konuda gelinlikle kıyafetle ilgili hiç bir kelime geçmiyo sadece çorap konusu var. Gelinlik kıyafet konusu nerden çıktı yaGerçekten cok buyuk bir derdim var
Konu basliktaki gibi annem..
Annem 16 yasinda evlendirilmis aileye gelin degil babanem ameliyat oldugu icin hizmetci olarak alinmis cocuk kadinlardan.. babam senelerce icmis gun yuzu gostermemis varlik.icinde yokluk yasayan siddet goren ezilen iteklenen kakilan elestirilen.bi.kadin.. ne annesi ne babasi destek olmus aksine bide onlar uzmusler itmisler.. erkek gibi kol kanat germis tek varliklari cocuklarim bilmis sarmis sarmalamis bizi .. 3 kardesiZ ablam abim ve ben .. hepimiz ayri ayri cok cektik . Abim kucuk.yasta ayakkabi.boyamis, ablam evi gecindirmis .. babam hic bir zaman baba sifati yakismamis anliycaniz.. saka felan degil hic bir yerden destek gormemisler hic koca bir bislukta kalmislar.. sonra biz babama dayanamadik kactik evi toplayip. 17 yasinda abim 19 yasinda ablam sirtladi herseyi..babam yemin etti icmiycegine duzelcegine duzeldide ama actigi yaralar gecmedi annemde ,uzerinde 10 sene gecti abim nisanli su anda babam bile korkar abimden cok iyidir isi gucu herseyi iyi ama coook sinirli kaldi.. oyle cok kiriyorki annemi annemin.karsiligi bu degil her lafi agzina tikiyo itilen kakilar konusturulmayan oldu annem babam etkisiz eleman "0" oyle notur kii .
Bi hafta oncesinde anneme bi corap icon abim cok kizdi nerde niye yok gibi annemin eli ayagi dolasti agladi burnu.kanadi babam.gidip.niye annene bagriyosun bile diyemiyor ben desem.benim.ustume kadar yuruyor laf yetstirilmiyo agzimzi.actirmiyo ..
Annem cok yanliz kizlar cok bazen bisey olcak diye odum kopuyor annesi bile sevmiyo annemi paylascak.kimsesi yok aksama kadar evde bize oyle cok duskunki 1 dk haber alamasa dunyasi yikiliyo herseyi takiyo herseyi dusunuyo kafayi yiycek diye korkuyorum kobhssada soyleniyo kafi tam soyleyip oturtamiyo .. hepmi ceker bi insan hep cekmis hep bi.insanin.kocasinim.destek.olmaamasi ne kadar kotu biseydir biseyi dgru duzgun anlatmiyolar bile kiziyolar hemen of puf diyolar herkes elestiriyo hic guclu degil hic sadece gucu aglamaya yetiyo.. kiziyorum anne yapma usunme bosver diyorum o oyle hos bos duvarlari izlerken benim.icim gidiyo ablam malatyada evli uzakta oda cok destek oluyo ama ne biliyim nasil tarif edeyim. annem bunlari hak etmedi onu yapmsa bile fikribi.bile soyleyemiyo dusunun
Bisey soyleyin nolur ben anneme destek.olmaya calisiyorum ama yetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?