Annen bile okşasa benim bağrım taş olur diyebilir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
onu kıskanma noktanız kimlere kadar mesela annesinden kıskanırmısnız..yada ablanızla samimi olsa kıskanırmısınız kavga edermisiniz ablanızla samimi oldu baldızıyla ilgilendi diye

benim ailemden birileriyle samimi olması hoşuma gidiyor ama bazen ne yalan söyleyim annesinden kıskanıyorum hehehehe..ama annesini seven erkekten zarar gelmez....aşırı bağımlı tipleri kastetmiyorum

bende bazen ablamdan kıskanıyorum:utangac::utangac:off duymasın ablam

ben hiç kendi ailemden kıskanmıyorum.
ama annesinden bazende ablalarından kıskanıyorum. hele bi dayı kısı var ıyyyyyyyyy

ya ben kendi ablamdan kıskanıyorum inanamıorum kendime ya sapıkmıyım neyim..(yaprak dökümünden çok etkilendim galiba)

bende bi gezmeye giderken sürekli görümcemle eşimin elele yürümesinden nefret ediyorum.görennde zanneder eşi...ben kaynanayla gidiyorum mecbur.çünkü eşim biraz geri kafalı annesinin yanında yanıma bile oturmaz.siz olsanız birisi elele tutuşsa ya eşidir yada sevgilisi demezmisiniz.

bende bi gezmeye giderken sürekli görümcemle eşimin elele yürümesinden nefret ediyorum.görennde zanneder eşi...ben kaynanayla gidiyorum mecbur.çünkü eşim biraz geri kafalı annesinin yanında yanıma bile oturmaz.siz olsanız birisi elele tutuşsa ya eşidir yada sevgilisi demezmisiniz.

eşin senin değil de kızkardeşinin elinden mi tutup yürüyor, şaşırdım açıkcası (yanlış anlama sakın beni)

ben de kıskanıyorum,demekki bütün hemcinslerimde olan bişeymiş buşakkıdı

çok ilginç ya senin elini tutmayıp kardeşinin elini tutması görende sevgili sanar

valla en cok annesinden kiskaniyorum ne yalan soliym ama ben yedigi seylere kadar kiskanirim zaten bilen bilir baskasinin yaptiklarini yemesini dahi istemem :1hug::1hug:

neeeeee:1shok: çok şaşırdım lütfen kusura bakma ama komik yaaaa

allahım delirirdim heralde, hiç kusura bakmasınlar gider yapışırdım valla eşime

hyr canım görümcemin elinden tutuyor diyo
kendi ablası diil
:utangac:

.........................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
peki kendi ablanızdan kıskanırmısınız onu

arkadaşlar yanlış anlaşılma olmuş galiba.benim değil kendi kız kardeşinin elinden tutuyor...benimle aynı yaşta ama kimse demiyor kızım sen gir kocanın koluna.gerçi deseler bile benim eşimde iş yok...

arkadaşlar yanlış anlaşılma olmuş galiba.benim değil kendi kız kardeşinin elinden tutuyor...benimle aynı yaşta ama kimse demiyor kızım sen gir kocanın koluna.gerçi deseler bile benim eşimde iş yok...

cnm başkalarından niye bekliyosun söylesinler
git gir kocanın koluna
kocan ne diycek ki sanasüprizzzzz

annesi vefat etmiş hiç bilmiyorum
ama kıskanırdım herhalde
manyakmıyım ben ya

annesinden ve ailesinden kıskanmam ama diğer bütün kadınlar için öyle diyemeyeceğim kıskancımdır asar suratımı otururum walla heheheeh

gereksiz yere asla kıskançlık yapmam.
ne ailesinden ne de arkadaşlarından kıskanırım, hayatında tabiki başka insanlar da olcak. çevresi olmayan asosyal tipleri ben sevmem zaten. kaydirigubbakcemile
aynı şekilde de davranılmasını beklerim, fazla kıskançlığa anında yol veririm ...
:1closedeyes:

annesinde ve görümcemde kıskanmam
biri annesi biri ablasıı
neden kıskanayım ki :uhm:

Back
X