Annen bile okşasa benim bağrım taş olur diyebilir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bi gezmeye giderken sürekli görümcemle eşimin elele yürümesinden nefret ediyorum.görennde zanneder eşi...ben kaynanayla gidiyorum mecbur.çünkü eşim biraz geri kafalı annesinin yanında yanıma bile oturmaz.siz olsanız birisi elele tutuşsa ya eşidir yada sevgilisi demezmisiniz.

arkadaslar durumda bı farklılık var,

benım sevgılım eşim/ benım yanımdayken gıdıp görümcesını tutsa hep garıp garıp bakardım ellerıne,
neden tutusyolar dıye

süreklı oraya bakarım sanırm,
yani tamam kardes cok baska bısey cok guzel ama artık ben eşi olcaksam en degerlı hep ben olmalıyım yeni ailesi olucam cunku,

anne babası kardeslerı de eskı aılesı olarak kalıcak bana yani hepsınden cok deger vermelı..
:delphin: cok garıp ya, ne yapar kı bı ınsan hep bakardım ellerıne,
sonra sorardım heralde neden benım elımı tutmuyosun ya da sız hep böyle mıydınız bı omur elele mı tutustunuz ben yokken dıye şakayla karısık..

hay allah, düzeltmeye bak bence eşini.. bu sana daha az deger wermesını de saglar cunku

iler bı gun sana tek tas mek tas almayakalkar mazalah kız kardesıne de alması gerekır

bi ömür iki karılı gıbı yasar gıdersınız. .hay allah. gecmış olsun şeker.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bi gezmeye giderken sürekli görümcemle eşimin elele yürümesinden nefret ediyorum.görennde zanneder eşi...ben kaynanayla gidiyorum mecbur.çünkü eşim biraz geri kafalı annesinin yanında yanıma bile oturmaz.siz olsanız birisi elele tutuşsa ya eşidir yada sevgilisi demezmisiniz.

:1shok:kızma ama eşin örümcek ağıyla doldurmuş kafaını.sanki kaynanan gece aynı yatakta yattğınızı bilmiyor mu yani.kardeşinin elini tutması ne abestir yav..:1shok:olmadı sen de görümcenin elini tut yolda üç kişi el ele gidin:1shok:kızma ama sacmalıyor eşin eşinle konuş tavır al sacmalığa bak ya üfff ben bile gıcık oldum allahım ya:kızgın:

bence sende git eşinin dier elini tut :jeyyar:öleee halay çeker gibi gidersnzhihoyyyt kzda biras akıl varsa bırakır belki o senin kocan ya ne saçmaa :uhm:

anaaaa eşşin senin yerine kız kardeşinin elinimi ttuyor.allah allah okuyunca şöyle:1shok::1shok::1shok::1shok::kalakaldım.kardeşini yolda ilk kezmi görüyomuşda tutuyomuş.
görümcende eşinde psikolojik yardım alamlı bence.mesela ben hamile felan olur görümcen koluna girer bunu alarımda el elee tutuşmayı fikrim alamdı pesssss diyorumkötükedihüsokötükedihüso:oklava:

bence sende git eşinin dier elini tut :jeyyar:öleee halay çeker gibi gidersnzhihoyyyt kzda biras akıl varsa bırakır belki o senin kocan ya ne saçmaa :uhm:

komık olurdu bunu yapsa,
ne fena durumlar var he, bızım bı teyze anlatır hep, evlenınce ön koltuga hep adamın annesı oturuyormus bu arkaya oturuyormus hemde yıllarcaa.. -tatlicadiarzu-

canım tutturmazki elinden....çarşıya çıkıyoruz her zaman elele eşimle.ama kız kardeşleri oldumu tutmuyor elimi.yada annesinin yanında....çok düşkünlerdir birbirine....kaydirigubbakcemile:mymeka:

Kıskanmam, kıskanmammm mirmirmirmir
Geçti bizden o işler.

ne kendi ailemden ne onun ailesinden kıskanmam onu ben çünkü onların yanındada ilgisini üstümden eksik edip başkalarına yoğunlaşmıo sağolsun. sadece annesine bazen kıl oluyom nişanlım 25 yaşında annesi onu 5 yaşındaymış gibi sevio yada ben orda yokum gibi anası onu öle nazlatıyoki kalkıp kaçmak istiom ordan:))) ayrıca bende ana evladıyım yani bide derlerki yok ben gelin almıom kızım olacak benim hıııııı gördük.

Ya ben sevgilimi halasından kıskanıyorum.çok farklı bir bağ var aralarında.küçükken aynı evdelermiş ondan galiba.gerçi kıskanan sırf ben değilim halasınının kızı,sevgilimin kardeşi bide bana kalırsa anneside içten içe kıskanıyorlar.
birde ben bazen annesinden kıskanıyorum.ama napayım yanımda şapur şüpur gözlerimin içine baka baka öpüyo oğlunu.öpsündee yanımda öpmesin ben yanında öpüyormuyum????

komık olurdu bunu yapsa,
ne fena durumlar var he, bızım bı teyze anlatır hep, evlenınce ön koltuga hep adamın annesı oturuyormus bu arkaya oturuyormus hemde yıllarcaa.. -tatlicadiarzu-

patiskacım şimidede bu böyle gelin arkaya oturuyor kaynana öne..ama ben otutturmam hemen kaparım önükaydirigubbakcemile4

kızlar ya kendi ablanızla samimi olsa kıskanırmısınız...en son buluşmamızda biz ablamda gelmişti bizle ben tek çıkamıyorum dışarı bunun ablamla arası iyi değildi bir konu yüzünden sonra buluştuğumuzda ablam beni ona karşı dolduruşa getirmesin diye az samimi oldu ablamla resmini falan çekti ben arkalarda kaldım biraz tabi ablamın gönlünü alcam diye uğraştı biraz sonra bende kıskandım onada söledim kıskandığımı o da dolduruşa getirmesin seni diye yaptım niye böle yapıon falan dedi çok üzüldü böle düşünmeme kim haklı şimdi?

valla kayınvalideciğim sağolsun, hala bebek gibi elini kolunu sever, yavruuu minik kuş,sarı papatya gibi sözlerle çığlık çığlığa sever.kardeşi yanaklarını ısırır,hatta bana bakarak öyle bir öper ki sonra biraz karına kalsın ,yadakısknadın mı flena der,bizde ailesinin yanında elele felan olmayız.
benimki kısknam değil çünkü , eşimden çok karşıdan gelen hareketler bunalr ve bence kasıtlı o yzüden tavır bile yapmam.
ancak benim bilmediğim bir şeyi bir deridni yada bir haberi tabi eşimle ilgli oalcak paylaşırsa yada bence özel kalmaıs gereken bir durumu .çok kıskanır ve bozulurum.
ama onarda alışmışalr tabi senelrce ailesi ile paylaşmaya yaşamaya şidmi biz giridk hayatalrına diye değişemiyoralr.
ama ne yapayım kısknıyorum.
özellikle kzıkardeşi ile balkonda ne konuştukalrını ben üstüne gidince konu değişiri am ben hiç bir şey sormam.ama kıskanırımmmmmmmmmmmmm

Ayyyy ben çok kisnaiyorum, onla konuşmasinlar benle konuşsunlar ben eşime söylerim....
Banane banane banane

ailesiyle olan samimiyetini asla kıskanmam.niye kıskanayım ki ailesi.sadece yabancı bi kadınla samimi olursa kıskanırım.o da başıma hiç gelmedi.gelirse ikisinin de saçını başını yoluveririm orada.hiç uzatmadan:mymeka:

ben sahsen herseyden herkesten kiskanirim...birtek anne babasi haric

ailesinden kıskanmam tabii ki.anne ve ablası var.istedikleri gibi sevgi gösterisinde bulunurlar.
kuzenlerinde de kıskanmam.
onun dışındaki bayanlar ile resmi durur zaten, kıskanmama neden olacak bir durum yok.

annesinden, ailesinden değil ama bazı arkadaşlarından kıskanıyorum bazen:utangac:

Back
X