Annen bile okşasa benim bağrım taş olur diyebilir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aileden kimseyi kıskanmam:20: sonucta akraba ayıp oyle dusunmek bile beni sevgilim kuzenlerimden falan kıskansa sogurum aynı sekilde oda uzaklasır hissetse...sadece kız arkadasları oda samimi degilsem tanırsam yine kıskanmam...

Asırı kıskancım cook asırı burcumdan da kaynaklanıyo diye düşünüyorum.
Anneme ve kız kardesime samimi sıcak davranıyo deli oluyorum tabiki soguk davranmasını istemem zoruma gider ama onlarla cok ilgili sagolsun yinede kskanıyorum napyım :64::64:
Hele annesindenn ahh birbirlerine bakışlarını bile kıskanıyorum
Annesine gülümsemesini bile kıskanıyorum nolcak bnm bu halim:53::53:

Son düzenleme:
Bazen arkadaşlarıyla geçirdiği vakitleri kıskanıyorum.
Gerçi nişanlım benden beter.
O seviğim sokak kedilerini bile kıskanıyor :69::69::nazar::54:

bende kıskanıyorum yahuuu
daha önceki görüşütüğüm kişiyi düşünüyorum hiç kıskanmazdım
ama eşimii ilk günden beri kıskanıyorumda
şuanda evlendikten sonra herkesten herkesten kıskanıyorum garip
abartmamak lazım ama işte :54:

3 abla, bi kızkardeş, bi annem arasında tek erkek olarak çocuğu sevgi pıtırcığına çevirmişlerdi:) Ben telefonda bile onu nasıl sevdiklerini duyunca çıldırıyordum ilk zamanlar. Hatta askere gideceği gün biz telefonda konuşurken ablası onu gelip öpmüştü(-ki hakkı sonuçta çocuk gidiyor), kıyameti koparmıştım resmen.:77:
Gerçi şimdi ayrıyız ama neyse:14::14:

bende bi gezmeye giderken sürekli görümcemle eşimin elele yürümesinden nefret ediyorum.görennde zanneder eşi...ben kaynanayla gidiyorum mecbur.çünkü eşim biraz geri kafalı annesinin yanında yanıma bile oturmaz.siz olsanız birisi elele tutuşsa ya eşidir yada sevgilisi demezmisiniz.

allah sabır versin yaaa.

Back
X