- 3 Mayıs 2012
- 1.388
- 1.576
- 133
- Konu Sahibi bayangezenti
Dua et başın sıkışınca para isteyebileceğin baban var canım. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onlara şu kadarlık hediye verdim
Ay sonunu denkleştiremeyince bi teleofn açayım bana para yollasınlar diye iş mi olur
Hediyelerinin parasını geri ödüyo gibi olmuş
Hiç hediye alma daha iyi
Anne baba yıllarca bakar büyütür okutur meslek sahibi eder hiç of keşke yapmasaydim etmeseydim demez hatta gurur duyar... Aldıklarım asla gözüme gelmez ve tek kelime etmem Allah başımızdan eksik etmesin sırtında tasisan haklarını odeyemezsin... Ayrıca hiç gondermem dememiş azda olsa gelecek o para bence mesafe şu bu konuşma çok anlamsız. İnşaAllah benim evladim böyle olmaz. Benim başıma gelse evladım tarafından böyle birşey çok üzülürüm
Sizin evde annenin sözü geçiyomuşya öyle yazdım ama tam olarak öyle değil. mesela diyelim, anneme 5binliralık mobilya aldım onların halihazırda ödemesini yapıyorum bide ekstradan yanlarına gittigmde bişeyler alıyodum.... bu şekildeyken annemin parayı napıyon demesi komiğime gidiyordu.
ki dediginiz gibi her ay onlardan para istesem zaten bişey almam cünkü onlara çalışmış gibi olurum. ben onlardan 1 sene ayrıyım bu onlardan istedigim 2. para. o da öyle aman aman cok bişey değildi 300liraydı...
ama haklısınız. benim onlara devamlı bişeyler almam onlarda, bu kızda para bol intibahı uyandırmış olmalı.
ozaman bundan sonra almadeğilim. çalışıyorum .örnek veriyorum; 2bin maaş alıyosam en az 1000 lirası onlara gidiyor. annemin bana şunu al bunu al demesinden dolayı. bende istanbul gibi bi yerde yaşıyorum tek başına.
Gebeyim evet ama aynı zamanda 12 yaşında bi evladım da var elimden geleni onun için yapıyorum gözüme gelmiyor ve zaman zaman bende napiyosun parayı diyorum ama art niyet dusunmeden anneniz istermi zor durumda kalmanizi onunda ağzından kaçmıştır söylemek zorunda kalmıştır.. Anne baba için değilde kim için yipratacagiz kendimizi ben sadece buna takildim..gebesiniz galiba bir şey diyemiyorum. ama umarım gönlünüzce olur her şey.
Sizin evde annenin sözü geçiyomuş
İstese mobilyalarını kendi değiştirir yani
Sen kendi giderlerini karşıla
Annen kendi evine ne alacağına kendi karar versin
Bunca yıl sende emekleri çok olsa gerek 300 lira için laf yapmana değmez
Attığın başlık çok ağır
Bende anneyim ordan biliyorum.
Sen anne olunca aç bu konunu bi daha oku ağlarsın, anneme ne kadar haksızlık etmişim diye
DE canım sıze odedıklerımın borcu var demaaşımı fazla sanıyolar galiba :) işte bana dokunan , ben daha onun icin aldıgım seylerin ödemesini bitirmemişken onun bu parayı napıyon demesiydi.
herşey burda yazıldığı kadar değildir muhtemelen dimi. sabahtan beri aglıyorum dedigime göre de bi 300lira için aglamıyorumdur heralde.
neyse fikirleriniz icin teşekkür ederim. yeni görüşler edinmiş oldum
Ne yazarsan ona yorum yapılır
300 diyosun bunun için 'anne de olsa değmiyormuş ' denmez diyoruz
Daha bilinmeyen çok şey var diye gizemli bi hava yaratmaya gerek yok
Konuda geçen neyse ona yorum yapar herkes
Tamam sen haklısın demek zorunda değil kimse
Hadi iyi günler
Gebeyim evet ama aynı zamanda 12 yaşında bi evladım da var elimden geleni onun için yapıyorum gözüme gelmiyor ve zaman zaman bende napiyosun parayı diyorum ama art niyet dusunmeden anneniz istermi zor durumda kalmanizi onunda ağzından kaçmıştır söylemek zorunda kalmıştır.. Anne baba için değilde kim için yipratacagiz kendimizi ben sadece buna takildim..