annen de olsa, değmiyomuş kendini yıpratmaya :(

Anne baba yıllarca bakar büyütür okutur meslek sahibi eder hiç of keşke yapmasaydim etmeseydim demez hatta gurur duyar... Aldıklarım asla gözüme gelmez ve tek kelime etmem Allah başımızdan eksik etmesin sırtında tasisan haklarını odeyemezsin... Ayrıca hiç gondermem dememiş azda olsa gelecek o para bence mesafe şu bu konuşma çok anlamsız. İnşaAllah benim evladim böyle olmaz. Benim başıma gelse evladım tarafından böyle birşey çok üzülürüm

Keşke paranızı bir sürü bir sürü hediye almak için değil de birikim yapmak için kullansaydınız .Tamam ailenize hediye almakta haklısınız ama , yarım elma gönül alma alma demişler , ufak hediyelerle de sevirdi aileniz .Bekleyin belki gönderirler , ben hâlâ umutluyum , sonuçta siz onların evladısınız , tabiki elinizden tutacaklardır .

Ben onlara şu kadarlık hediye verdim
Ay sonunu denkleştiremeyince bi teleofn açayım bana para yollasınlar diye iş mi olur
Hediyelerinin parasını geri ödüyo gibi olmuş
Hiç hediye alma daha iyi

ya öyle yazdım ama tam olarak öyle değil. mesela diyelim, anneme 5binliralık mobilya aldım onların halihazırda ödemesini yapıyorum bide ekstradan yanlarına gittigmde bişeyler alıyodum.... bu şekildeyken annemin parayı napıyon demesi komiğime gidiyordu.
ki dediginiz gibi her ay onlardan para istesem zaten bişey almam cünkü onlara çalışmış gibi olurum. ben onlardan 1 sene ayrıyım bu onlardan istedigim 2. para. o da öyle aman aman cok bişey değildi 300liraydı...

ama haklısınız. benim onlara devamlı bişeyler almam onlarda, bu kızda para bol intibahı uyandırmış olmalı.

Anne baba yıllarca bakar büyütür okutur meslek sahibi eder hiç of keşke yapmasaydim etmeseydim demez hatta gurur duyar... Aldıklarım asla gözüme gelmez ve tek kelime etmem Allah başımızdan eksik etmesin sırtında tasisan haklarını odeyemezsin... Ayrıca hiç gondermem dememiş azda olsa gelecek o para bence mesafe şu bu konuşma çok anlamsız. İnşaAllah benim evladim böyle olmaz. Benim başıma gelse evladım tarafından böyle birşey çok üzülürüm

gebesiniz galiba bir şey diyemiyorum. ama umarım gönlünüzce olur her şey.

ya öyle yazdım ama tam olarak öyle değil. mesela diyelim, anneme 5binliralık mobilya aldım onların halihazırda ödemesini yapıyorum bide ekstradan yanlarına gittigmde bişeyler alıyodum.... bu şekildeyken annemin parayı napıyon demesi komiğime gidiyordu.
ki dediginiz gibi her ay onlardan para istesem zaten bişey almam cünkü onlara çalışmış gibi olurum. ben onlardan 1 sene ayrıyım bu onlardan istedigim 2. para. o da öyle aman aman cok bişey değildi 300liraydı...

ama haklısınız. benim onlara devamlı bişeyler almam onlarda, bu kızda para bol intibahı uyandırmış olmalı.
Sizin evde annenin sözü geçiyomuş
İstese mobilyalarını kendi değiştirir yani
Sen kendi giderlerini karşıla
Annen kendi evine ne alacağına kendi karar versin

Bunca yıl sende emekleri çok olsa gerek 300 lira için laf yapmana değmez
Attığın başlık çok ağır
Bende anneyim ordan biliyorum.
Sen anne olunca aç bu konunu bi daha oku ağlarsın, anneme ne kadar haksızlık etmişim diye

gebesiniz galiba bir şey diyemiyorum. ama umarım gönlünüzce olur her şey.
Gebeyim evet ama aynı zamanda 12 yaşında bi evladım da var elimden geleni onun için yapıyorum gözüme gelmiyor ve zaman zaman bende napiyosun parayı diyorum ama art niyet dusunmeden anneniz istermi zor durumda kalmanizi onunda ağzından kaçmıştır söylemek zorunda kalmıştır.. Anne baba için değilde kim için yipratacagiz kendimizi ben sadece buna takildim..

Sizin evde annenin sözü geçiyomuş
İstese mobilyalarını kendi değiştirir yani
Sen kendi giderlerini karşıla
Annen kendi evine ne alacağına kendi karar versin

Bunca yıl sende emekleri çok olsa gerek 300 lira için laf yapmana değmez
Attığın başlık çok ağır
Bende anneyim ordan biliyorum.
Sen anne olunca aç bu konunu bi daha oku ağlarsın, anneme ne kadar haksızlık etmişim diye

herşey burda yazıldığı kadar değildir muhtemelen dimi. sabahtan beri aglıyorum dedigime göre de bi 300lira için aglamıyorumdur heralde.

neyse fikirleriniz icin teşekkür ederim. yeni görüşler edinmiş oldum

herşey burda yazıldığı kadar değildir muhtemelen dimi. sabahtan beri aglıyorum dedigime göre de bi 300lira için aglamıyorumdur heralde.

neyse fikirleriniz icin teşekkür ederim. yeni görüşler edinmiş oldum

Ne yazarsan ona yorum yapılır
300 diyosun bunun için 'anne de olsa değmiyormuş ' denmez diyoruz
Daha bilinmeyen çok şey var diye gizemli bi hava yaratmaya gerek yok
Konuda geçen neyse ona yorum yapar herkes

Tamam sen haklısın demek zorunda değil kimse

Hadi iyi günler

Ne yazarsan ona yorum yapılır
300 diyosun bunun için 'anne de olsa değmiyormuş ' denmez diyoruz
Daha bilinmeyen çok şey var diye gizemli bi hava yaratmaya gerek yok
Konuda geçen neyse ona yorum yapar herkes

Tamam sen haklısın demek zorunda değil kimse

Hadi iyi günler

ben de zaten annemi kötüleyin beni yüceltin diye şeyler beklemiyodum. bi anda duygu yogunluğuyla yazmışımdır vs. vs. herneyse.

sizede iyi günler.

Gerçekten çalışırken para istemen hiç mantıklı değil sıkısmis olabilirsiniz tabi insan oglu yuz bazen yetmiyor ama önce kendine yetir sonra düşün onları madem ihtiyaçları yok

Bak ben seni çok iyi anladim. Annemde çok harcadığımda der bana, parani tut. Nereye gidiyor bu para diye. Ama emin ol annenin de babanin da kötü niyeti yoktur. Muhtemelen sen zorda kaldin diye kızdı annen.

Aman ne var ki bunda canım annen desin nolcak . Boşver aglıcak bi durum değil . Belli ki sıkışmışsınız istemişsiniz o kadar uygun görmüşler demek ki bence sorun yok . Sen bunalmışsın zar

Sen para isteyince, bekarsın tek başınasın bu kadar parayı nasıl yettiremiyor algısı oluşmuştur. Bazen senin giderlerine bakmadan gelirine göre yorum yapabiliyorlar. İnsan ailesini hediye alarak mutlu etmek istiyor ama dozu aşınca hediyenin bunlar yaşanabiliyor. Aldığın parayla önce kendini geçindirmelisin sonra insanları hediyeye boğ:)

Gebeyim evet ama aynı zamanda 12 yaşında bi evladım da var elimden geleni onun için yapıyorum gözüme gelmiyor ve zaman zaman bende napiyosun parayı diyorum ama art niyet dusunmeden anneniz istermi zor durumda kalmanizi onunda ağzından kaçmıştır söylemek zorunda kalmıştır.. Anne baba için değilde kim için yipratacagiz kendimizi ben sadece buna takildim..

niye kendimizi biri için yıpratalım ki?

Haksizsin.
Hediye istiyorlar mi senden ? Madem gecinemiyorsun ayagini yorganina gore uzat.Once verip sonra geri istemek oluyor bu

Kusura bakmayin ama bir baskasinin kartini alip aileye hediye almak duydugum en saçma seylerden biri. Ustelik odemesini de yapamayip aileden para istiyorsunuz.
Bu sunun gibi olmuş, insanlara ihtiyaçları olmayan seyleri aldirip zorla parasini odetmek gibi.hediye sonuçta zorunlu bir sey degil. Parayi bu sekilde savurarak ailenize cok kazanıyorum imaji vermis de olabilirsiniz. İdarenizi yapmayi ogrenmeniz lazim

Back
X