- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Kadın 32 sayfa boyunca bu dediklerinizi çürütmüş hala safmiyim diyorsunuz bir zahmet okuyun !!! gebelik başlı başına risktir size birsey olmaması konu sahibine olmayacak garantisi vermiyor ayrıca doğuma kadar yatan insanları nasıl aciklayacaksiniz bende bunu merak ettim .Hamile veya değil istemiyorsam gerekçeyle bile gerek yok bence
Kısa ve öz . .
Kv ile aram çok iyi değil hatta hiç iyi değil neyse bu hafta esim biraderi evleniyor düğün var yani ..
Gelin başka bir şehirden geliyor ve gelirken çok fazla kişi gelecekmiş .
Ben kv ile altli üstlü oturuyorum ve geçen gün laf arasında yarısyarışı aşağıda kalsın (bnm ev yani ) yarısı yukarda . .
Ben kimseye bakamam bu halimle dedim kaldiki 3 eltiyiz onlardada kalabilirler yani . ben hamileyim kendimi yoramam valla yorsam bile kv görmeyeceği için yapmam .
Eşime söylemiş nerde yatıcak bu millet diye esimle tartışmışlar biraz . esim akşam suratı asikti noldu diyince anlattı .
2 gün 2 çift 2 kadın 2 erkek 5 çocuk bizde kalsin dedi ben kabul etmedim tabi hamileyim nasıl kaldırıp koyim o kadar insanı dedim .
Annem öyle sen böyle kafayı yicem Aranız da diye söylendi .
Bende sinirlendim ya annen ya ben dedim onun bana acıması yok zaten dedim .
Hiç bisi demeden çıktı odadan gece geç geldi hemen yatağa girdi uyudu sabah giderken öpmedi beni .
Sizin eşiniz böyle durumlarda kimi secer .
Annesini mi eşini mi ???
Gelenlerde insan dimi dün bana gelinin evi temizlenecek yardıma gel dediler ..
Aynen öyle dediler . gelin evi temizlenecek yardım edersen sevinsevinirrim dedi müstakbel eltim . geldim ama çok bisi yapamadım oturuyorum suan ayaklarımı da uzattım .Ne dediler ne dediler? Sen de onlarla gidip yeni gelinin evinimi temizlicekmissin?
Aynen öyle dediler . gelin evi temizlenecek yardım edersen sevinsevinirrim dedi müstakbel eltim . geldim ama çok bisi yapamadım oturuyorum suan ayaklarımı da uzattım .
Kaynanam gelip gidip kötü kötü bakıyor umrumda değil .
Eltim uzan yat diyor ama beni neden çağırdı anlamadım ? ?
Cok muhabbet te etmiyor .
Anlamadim ?
Ama suan belim ağrıyor . .
Kabul etmediğim için kalmadılar ve kv onlara da söylemiş istemedi kimseyi diye .Hayir madem.uzat yat diyor seni niye cagirmislar? Ki zaten yardim etmen sacma yani, normal olsan anlarim belki ama sana o halde teklif etmeleri bi acayip. Bizimde esimin kuzeninin dugunu vardi gecen ay damat evinde baklavalar acildi sarmalar sarildi yemekler yapildi kimse benden yardim.istemedi. senin esinin ailesi biraz farkli sanirim. Buarada sende kaldilarmi o is ne oldu?
Kabul etmediğim için kalmadılar ve kv onlara da söylemiş istemedi kimseyi diye .
Müstakbel eltim i kendi istegimle çağırdım bu gece bakalım bu saat oldu hala gelmedi belki gelmez bile .
Kahvaltıdan sonra da evine gider temizliğe tekrar ..
Burada bir sorununuzu paylaşıyorsanız olumsuz eleştirilere de açık olmanız gerekiyor. Neden terslendiğimi anlayamadım. Kaynınıza yapacağınız iyilikle kayınvalidenizle olan sorunlarınız arasında bir bağlantı göremedim. Fikrimi belirttim. İyi gecelerBenim babam aile buyugu olduğu bizde çok misafir ağırladık . Misafir ne biliyoruz yani .
simdi ne oldı peki cvp bekliyoruz :))Kabul etmediğim için kalmadılar ve kv onlara da söylemiş istemedi kimseyi diye .
Müstakbel eltim i kendi istegimle çağırdım bu gece bakalım bu saat oldu hala gelmedi belki gelmez bile .
Kahvaltıdan sonra da evine gider temizliğe tekrar ..
Keşke öyle imkanım olsa hiç dururmuydum .Böyle olaylarla karşılaşmamak için kv ile bırak aynı apartmanda aynı ilde oturmamak lazım. Herkesten uzakta iki kişilik yaşamak en güzeli. Bak kocan da artık olanlara katlanamıyormuş evi taşı toptan kurtul
Oo ketum dediginiz insan 2 misafire bakıcak diye gece 2 de hastanelik oldu ve su andada hastanedeyim .Yani kusura bakma ama.. Durduk yere misafir gelmiyo. Kendi aile içinde düğününüz var ve aynı apartmanda oturuyosunuz. Boş bi günde onca misafiri yatıya getirse tamam da. Düğün be insan. Ev boşken siz hotele gidin diyemezki kimse. Hamilesiniz diye evinizde ütü yada temizlik yapmıyomusunuz? Buna bir makine daha eklenecek altı üstü. Bende hamileyim Ve bunu sizi anlayarak yazıyorum. Kv. Nekadar sevmezseniz sevmeyn ama konuda sizi çok haksız ve ketum gördüm. Biraz yardımla 2 gün su gibi geçer. Ama kırdığınız insanlar için bu kalıcı olur. Örnek:Eşiniz!
Geldiler yediler içtiler bırakıp gittiler .simdi ne oldı peki cvp bekliyoruz :))
Canın nasıl yanmış bilemem,Nasılsınız kv onuda bilemem Fakat bu yazdıklarına dayanarak cevap veriyorum... Ben kendi eşime bu soruyu yöneltsem diyecegi şey seçenek yapan sensin sen git olurdu o bana yapsa bende aynısını yapardım... Ha bende çok iyiyim kv diyemem emin ol Ama sende anne adayısın seçenek yaptırmak iyi bir çözüm olmamış eşini aranızda bırakarak hem yuvanı zedelemiş hemde düşmanlara istedigini vermiş olursun... eve gelince karşına al,Özür dilerim yanlış bir cümle kurdum, Böyle demek istemem bende Anne olacagım biranlık sinirle dedim bunları saçmaladıgımın Farkındayım seçim yaptırarak seni arada bırakıp yıpratamam diye söyle... ve eşimle aranı düzelt kv aran mı kötü asla eşine yansıtma o yokken sana kötü davranıyorsa sen saygılı bi şekilde diyecegini de evine git eşin geldigindede iyi davran yanında, eşin seni kötü bilmesin onuda bilsin demiyorum sana Sadece kv kötü biriyse bu ona ders olmuş olur çünkü büyük ihtimal onunda taktigi bu ve bu taktikle göz boyuyor sende onun taktigiyle yol al kazan eşin ondan sonra hep sana inanır ve hep senin tarafında olur kvde bunu görüp sana karşı daha iyi olur. Ama öyle seçimle flan haklıyken haksız olursın demesiKısa ve öz . .
Kv ile aram çok iyi değil hatta hiç iyi değil neyse bu hafta esim biraderi evleniyor düğün var yani ..
Gelin başka bir şehirden geliyor ve gelirken çok fazla kişi gelecekmiş .
Ben kv ile altli üstlü oturuyorum ve geçen gün laf arasında yarısyarışı aşağıda kalsın (bnm ev yani ) yarısı yukarda . .
Ben kimseye bakamam bu halimle dedim kaldiki 3 eltiyiz onlardada kalabilirler yani . ben hamileyim kendimi yoramam valla yorsam bile kv görmeyeceği için yapmam .
Eşime söylemiş nerde yatıcak bu millet diye esimle tartışmışlar biraz . esim akşam suratı asikti noldu diyince anlattı .
2 gün 2 çift 2 kadın 2 erkek 5 çocuk bizde kalsin dedi ben kabul etmedim tabi hamileyim nasıl kaldırıp koyim o kadar insanı dedim .
Annem öyle sen böyle kafayı yicem Aranız da diye söylendi .
Bende sinirlendim ya annen ya ben dedim onun bana acıması yok zaten dedim .
Hiç bisi demeden çıktı odadan gece geç geldi hemen yatağa girdi uyudu sabah giderken öpmedi beni .
Sizin eşiniz böyle durumlarda kimi secer .
Annesini mi eşini mi ???
Oo ketum dediginiz insan 2 misafire bakıcak diye gece 2 de hastanelik oldu ve su andada hastanedeyim .
Herkesin hamileliği bir değil .
Düşünceli değiller ki bir işin ucundan tutsun .
Eşim evde olmasaydı erken doğum bile olabilirdi .
Giydiği pijamayi bile çıkarttığı gibi bırakıp gitmek nedir ya ??
yuhhh gece 2 de diyosun eee kaynana görmedimi hastaneye gittigini yani gencler uyanıkmıs bende senin kaynanan sana gıcıklık olsun diye yapıyo gecenin ikisinden normalde evde olsan nasıl gelceklerdi cocuklarGeldiler yediler içtiler bırakıp gittiler .
Dün gece bile sizde kalalım mi muhabbeti oldu şakayla karışık olmaz dedim .
Ilk kaldıkları gün gece 2 de hastaneye gittim kasik agrilarim yurumemi bile engelliyordu o kadar zordaydım .
Dügun sabahi esim evde olmasaydı kriz gecircektim . gece benden habersiz 2 erkek kardeşini içeri almış yer yatağı sermişler onlara benim döşek ler o kadar ki yerini değiştirmem bile . sabah uyanıp Kuaför e gittiler odaya bir girdim giydikleri pijamayi çıkardıkları sekilşekild e atıp gitmişler .
Eşim evdeydi de o kaldırdı allahtan
Durum bundan ibaret .
Hani insan geliyor evinize hamile olduğunuzu görüp yardım ederler diyenler alin size yardim ...
Geldiler yediler içtiler bırakıp gittiler .
Ilk kaldıkları gün gece 2 de hastaneye gittim kasik agrilarim yurumemi bile engelliyordu o kadar zordaydım .
Dügun sabahi esim evde olmasaydı kriz gecircektim . gece benden habersiz 2 erkek kardeşini içeri almış yer yatağı sermişler onlara benim döşek ler o kadar ki yerini değiştirmem bile . sabah uyanıp Kuaför e gittiler odaya bir girdim giydikleri pijamayi çıkardıkları sekilşekild e atıp gitmişler .
Durum bundan ibaret .
Hani insan geliyor evinize hamile olduğunuzu görüp yardım ederler diyenler alin size yardim ...
terbiyesizler. insan olmak lazım önce. pjamaları ortada bırakmak nedir . ayıp yahu utanmuyorlar mıGeldiler yediler içtiler bırakıp gittiler .
Durum bundan ibaret .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?