- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi naughtywomen
-
3 hafta var aramızda ilk başta teşekkür ederim ama anlamicaklar yormayın kendinizi .Ben arkadaşın "Annen mi ben mi?" sorusunu istemli olarak sorduğunu düşünmüyorum.(eşiyle konuşup yanlış bir soru sorduğunu söyleyecektir hamilelikte oluyor naz falan deyip hafife almayın)
Kimi insan kendisinden soğutmak için çaba harcıyor resmen ondan sonra gelin kötü gelin oluyor..Kv zaten arkadaşın dediğine göre laf arasında söylemiş yarısı aşağıda yarısı yukarıda kalsın diye..Neden gelinini insan yerine koyup da onunla konuşmak yerine bunu tercih ediyor sonra oğluyla konuşuyor falan...O misafirleri ağırlayacak olan o hamile gelin değil mi güzelce konuşsa bence arkadaş bu tepkiyi gostermezdi..Kızım misafirlerin bir kısmı senin evinde yatsın sen de kabul edersen dese doğru bir iletişim olurdu sonuçta orası oğlunun evi diye gelip gidene karışamaz karşıdakinin fikrini onemsemeyip ortalığa düşüncesini sunmuş..Ben olsam ben de kızardim sonuçta benim evim ben ilgilenicem o misafirlerle bana sorması lazım..
Ay cimri mi ne.Sadece yatıcak olsalar yine tamam dice m ama oda yok .
Kahvaltı si akşam yemeği derken gerçekten çok ezilicem hırpalancam yok yere .
Ben sadece yatsinlar dedim kv ben nasıl yemek yapım ayaklarım ağrıyor kızım okula gidiyor cart curt etti yani .
Uzaktan eltim gelicek onun için o bizim gobi yemek bilmez kizi var yapamaz dedi
Gelenlerde anlayışlı olacaklarını sanmıyorum gerçekten hepsi çocuklu yani.
Artık başlarlar biz hamileyken cam siliysiliyorduk demeye
Kısa ve öz . .
Kv ile aram çok iyi değil hatta hiç iyi değil neyse bu hafta esim biraderi evleniyor düğün var yani ..
Gelin başka bir şehirden geliyor ve gelirken çok fazla kişi gelecekmiş .
Ben kv ile altli üstlü oturuyorum ve geçen gün laf arasında yarısyarışı aşağıda kalsın (bnm ev yani ) yarısı yukarda . .
Ben kimseye bakamam bu halimle dedim kaldiki 3 eltiyiz onlardada kalabilirler yani . ben hamileyim kendimi yoramam valla yorsam bile kv görmeyeceği için yapmam .
Eşime söylemiş nerde yatıcak bu millet diye esimle tartışmışlar biraz . esim akşam suratı asikti noldu diyince anlattı .
2 gün 2 çift 2 kadın 2 erkek 5 çocuk bizde kalsin dedi ben kabul etmedim tabi hamileyim nasıl kaldırıp koyim o kadar insanı dedim .
Annem öyle sen böyle kafayı yicem Aranız da diye söylendi .
Bende sinirlendim ya annen ya ben dedim onun bana acıması yok zaten dedim .
Hiç bisi demeden çıktı odadan gece geç geldi hemen yatağa girdi uyudu sabah giderken öpmedi beni .
Sizin eşiniz böyle durumlarda kimi secer .
Annesini mi eşini mi ???
Dügun pazar günü pazar günü dışardan yemek istenicek gelenler icin ama bu bahsettiğim kişiler yarın sabah burdalar ..Ay cimri mi ne.
Bizim buralarda düğünden önce sarma sarılır pilav sulu yemek yapılır pide yaptırılır gelen giden yesin diye.
Hiç olmadı 200 pide yaptırsın ayran aldırsın gelen giden yesin düğün evinde yemek olmaz mı ya.
Annen mi ben mi dediğim için pişmanım gerçekten .cok guzel cevap vermıssınız.sız hamıle halınız le bu kadar mısafırı nasıl agırlayacaksınız.sıze de yazık degıl mı.madem mısafırlerı bu kadar kalabalık gelıyor.onlara uygun otel de yer ayırtın derım.otel de kalsın lar.evde kalmaları sart degıl ya.boylelıkle ne sıze ne de kayın valıdesıne sıkıntı olmaz dıye dusunuyorum..
Annen mi ben mi dediğim için pişmanım gerçekten .
Ben 2 sene önce evlendim bende uzaktan geldim benim abim.bile otelde kaldı ..
Yarın sabah geliyorlar hala yer ayarlanmadi ve çok sinirlerim bozuluyor gerçekten ..abınız bıle otelde kaldıgına gore.dıger mısafırlerı otele paslayın orda kalsınlar.hamıle hamıle bıde onlara hızmet mı edeceksınız.kıymet bılseler ne ala. o da yok zaten.
Benim kanamam oldu senin haftandayken hastaneye yattım erken doğum riskiyle ciğer geliştirici vs ilaçlar yapildi..Kv hastaneye ziyaret saatinde geldiler eşimle sonra eşime baka baka ben sana hamileyken 9 aylıkken çamaşırları elimde yikardim gibi cümleler yani orda bile numara yapiyormusum da hastaneye yatmışım gibi davrandı zaten daha once bebeğimi düşürdüm yine aynı riskler devam etti...Ben istemez miyim rahat bir hamileligim olsun..Sadece yatıcak olsalar yine tamam dice m ama oda yok .
Kahvaltı si akşam yemeği derken gerçekten çok ezilicem hırpalancam yok yere .
Ben sadece yatsinlar dedim kv ben nasıl yemek yapım ayaklarım ağrıyor kızım okula gidiyor cart curt etti yani .
Uzaktan eltim gelicek onun için o bizim gobi yemek bilmez kizi var yapamaz dedi
Gelenlerde anlayışlı olacaklarını sanmıyorum gerçekten hepsi çocuklu yani.
Artık başlarlar biz hamileyken cam siliysiliyorduk demeye
Yarın sabah geliyorlar hala yer ayarlanmadi ve çok sinirlerim bozuluyor gerçekten ..
Dügun pazar günü pazar günü dışardan yemek istenicek gelenler icin ama bu bahsettiğim kişiler yarın sabah burdalar ..
İnanın öyle kv varki yemek yerken gelininin ögnünden tabağı alıyor konu sahibinekv sonucda ev verdi oturuyor.konu sahibi kimseye güvenerek cocuk sahibi olmaya karar vermemiştir sonuçda. Kv yapmadıysa o onun ayıpı Allah kimseye muhtacda etmesin yükde etmesin kimseyi .Bu misafirler nasib işidir nasibi olan agırlar olmayan misafirin nasibinden yararlanamaz .Konu sahibi önce Allah rızası için sonrada kocasının hatrı için agırlasın derim ben.Allah rızası.. güzel.
Peki çok samimi soruyorum.
Kv konu sahibinden nefret ediyor olsa bile
bir geçmiş olsun diyemez miydi.
Yada kendi evine yaptığı çorbadan bakın özellikle ona yapsaydı demiyorum
1 kase gönderemez miydi.
Yada ya bu kadının taşıdığı bizim torunumuz
Hali nedir, ne durumda , neden risk altında.
Birazcık endişelenmez miydi insan.
Çok az yaa..
O kadar insanlar biri kadının kapısını çalmamış.
Şimdi madem öyle o kadar insan toplasın
Misafirlerini ağırlasınlar..
Neden bana ihtiyaçları var?
Yer lazım çünkü.
Konu sahibinin de insana ihtiyacı vardı
Kimsenin umurunda olmamış.
Şuan konu sahibinin de umurunda olmaması çok normal değil mi?
Allahın rızası var ise, adaleti de var.
Bundan en ufak şüpheniz olmasın.
İnanın öyle kv varki yemek yerken gelininin ögnünden tabağı alıyor konu sahibinekv sonucda ev verdi oturuyor.konu sahibi kimseye güvenerek cocuk sahibi olmaya karar vermemiştir sonuçda. Kv yapmadıysa o onun ayıpı Allah kimseye muhtacda etmesin yükde etmesin kimseyi .Bu misafirler nasib işidir nasibi olan agırlar olmayan misafirin nasibinden yararlanamaz .Konu sahibi önce Allah rızası için sonrada kocasının hatrı için agırlasın derim ben.
Sey yapsaniz evi tamamen onlara birakip siz bi akrabaniz varsa yakinlarda oraya gitseniz onlar kendi islerini kendileri halletsin :)Kısa ve öz . .
Kv ile aram çok iyi değil hatta hiç iyi değil neyse bu hafta esim biraderi evleniyor düğün var yani ..
Ben kv ile altli üstlü oturuyorum ve geçen gün laf arasında yarısyarışı aşağıda kalsın (bnm ev yani ) yarısı yukarda . .
Ben kimseye bakamam bu halimle dedim kaldiki 3 eltiyiz onlardada kalabilirler yani . ben hamileyim kendimi yoramam valla yorsam bile kv görmeyeceği için yapmam .
Eşime söylemiş nerde yatıcak bu millet diye esimle tartışmışlar biraz . esim akşam suratı asikti noldu diyince anlattı .
2 gün 2 çift 2 kadın 2 erkek 5 çocuk bizde kalsin dedi ben kabul etmedim tabi hamileyim nasıl kaldırıp koyim o kadar insanı dedim .
Hiç bisi demeden çıktı odadan gece geç geldi hemen yatağa girdi uyudu sabah giderken öpmedi beni .
Annesini mi eşini mi ???
Benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı .Benim kanamam oldu senin haftandayken hastaneye yattım erken doğum riskiyle ciğer geliştirici vs ilaçlar yapildi..Kv hastaneye ziyaret saatinde geldiler eşimle sonra eşime baka baka ben sana hamileyken 9 aylıkken çamaşırları elimde yikardim gibi cümleler yani orda bile numara yapiyormusum da hastaneye yatmışım gibi davrandı zaten daha once bebeğimi düşürdüm yine aynı riskler devam etti...Ben istemez miyim rahat bir hamileligim olsun..
Hic de haksız değilsin hamileliğin her dönemi önemli bana göre sonuçta kendimizi değil bebegimizi düşünüyoruz olan olduktan sonra yine seni suçluyorlar
Neden ban yedin neden .s.s.s.sKayınvalide de kimseye güvenerek misafir ağırlamasın o zaman.
Allah kimseye muhtaç ta, yük de etmesin :)
Gelin kabul etmiyorsa o onun ayıbı deyip geçsinler.
İlla kabul edecek diyebilecek yüz olsun insanlar da.
Misafirlerinin nasibinden de sadece kendisi yararlansın :d
Belki böylece hem Allah rızası için hemde oğlunun hatırı
için kv dede kapı çalması gerektiğini öğrenmiş olur.
Sevgiler :)
Bayıla bayıla aldığım topuklu ayakkabı koltugumu birakamamSey yapsaniz evi tamamen onlara birakip siz bi akrabaniz varsa yakinlarda oraya gitseniz onlar kendi islerini kendileri halletsin :)
Ev eşimin esim çalışıp onlarada banada bakıyor . ..İnanın öyle kv varki yemek yerken gelininin ögnünden tabağı alıyor konu sahibinekv sonucda ev verdi oturuyor.konu sahibi kimseye güvenerek cocuk sahibi olmaya karar vermemiştir sonuçda. Kv yapmadıysa o onun ayıpı Allah kimseye muhtacda etmesin yükde etmesin kimseyi .Bu misafirler nasib işidir nasibi olan agırlar olmayan misafirin nasibinden yararlanamaz .Konu sahibi önce Allah rızası için sonrada kocasının hatrı için agırlasın derim ben.
Sen evladindan ayrilabilirmisin hi ?nasil bir secim yaptirma bu ayipliyorum sizi..Anne olunca bir daha dusun bunu.Kısa ve öz . .
Annesini mi eşini mi ???
Negüzel demekki iyi insanlarki Allah o lara eşiniz gibi hayırlı evlat nasb etmiş.Eşinizi üzmeyin annesiyle sizin aranızda bırakmayın dugru karar vermeniz dileğiyle hayırlı doğum yapıp evladınızı kucanıza alırsınız inşEv eşimin esim çalışıp onlarada banada bakıyor . ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?