Annen mi ben mi ??

3 hafta var aramızda ilk başta teşekkür ederim ama anlamicaklar yormayın kendinizi .

Ay cimri mi ne.
Bizim buralarda düğünden önce sarma sarılır pilav sulu yemek yapılır pide yaptırılır gelen giden yesin diye.
Hiç olmadı 200 pide yaptırsın ayran aldırsın gelen giden yesin düğün evinde yemek olmaz mı ya.

cok guzel cevap vermıssınız.sız hamıle halınız le bu kadar mısafırı nasıl agırlayacaksınız.sıze de yazık degıl mı.madem mısafırlerı bu kadar kalabalık gelıyor.onlara uygun otel de yer ayırtın derım.otel de kalsın lar.evde kalmaları sart degıl ya.boylelıkle ne sıze ne de kayın valıdesıne sıkıntı olmaz dıye dusunuyorum..

Dügun pazar günü pazar günü dışardan yemek istenicek gelenler icin ama bu bahsettiğim kişiler yarın sabah burdalar ..

Annen mi ben mi dediğim için pişmanım gerçekten .

Ben 2 sene önce evlendim bende uzaktan geldim benim abim.bile otelde kaldı ..

Annen mi ben mi dediğim için pişmanım gerçekten .

Ben 2 sene önce evlendim bende uzaktan geldim benim abim.bile otelde kaldı ..

abınız bıle otelde kaldıgına gore.dıger mısafırlerı otele paslayın orda kalsınlar.hamıle hamıle bıde onlara hızmet mı edeceksınız.kıymet bılseler ne ala. o da yok zaten.

Benim kanamam oldu senin haftandayken hastaneye yattım erken doğum riskiyle ciğer geliştirici vs ilaçlar yapildi..Kv hastaneye ziyaret saatinde geldiler eşimle sonra eşime baka baka ben sana hamileyken 9 aylıkken çamaşırları elimde yikardim gibi cümleler yani orda bile numara yapiyormusum da hastaneye yatmışım gibi davrandı zaten daha once bebeğimi düşürdüm yine aynı riskler devam etti...Ben istemez miyim rahat bir hamileligim olsun..
Hic de haksız değilsin hamileliğin her dönemi önemli bana göre sonuçta kendimizi değil bebegimizi düşünüyoruz olan olduktan sonra yine seni suçluyorlar

Yarın sabah geliyorlar hala yer ayarlanmadi ve çok sinirlerim bozuluyor gerçekten ..

sımdı kayın valıden sana emrı vakı yapar.mısafırlerı dırek sana gonderır.sen ondan once davranmalısın.otel ısı gec degıl.bu aksam yada yarın sabah ta yer ayırta bılırısnız.ben de kayın valıdem ıle 3 yıl altlı ustu oturdum.cok sukur yenı tasındım.zorluklarını ıyı bılırım.mısafırı gelır cagırır.zırt pırt kapıya gelır.allah yardımcın olsun.

Dügun pazar günü pazar günü dışardan yemek istenicek gelenler icin ama bu bahsettiğim kişiler yarın sabah burdalar ..
4 gün boyunca çocuklu misafir..
2. Düğün evini kurmuş kv niz..O söyledikleri misafir sayısı daha artar bile gün içinde erkekler bi yerde kadınlar bi yerde otursuna döner..Ev desen komple temizlik ister zaten bu düğünden sonra..Eşinle konuş haftaya ev temizleyecek halim olmaz evleri de kimin temizleyecegine karar verdiniz mi de

İnanın öyle kv varki yemek yerken gelininin ögnünden tabağı alıyor konu sahibinekv sonucda ev verdi oturuyor.konu sahibi kimseye güvenerek cocuk sahibi olmaya karar vermemiştir sonuçda. Kv yapmadıysa o onun ayıpı Allah kimseye muhtacda etmesin yükde etmesin kimseyi .Bu misafirler nasib işidir nasibi olan agırlar olmayan misafirin nasibinden yararlanamaz .Konu sahibi önce Allah rızası için sonrada kocasının hatrı için agırlasın derim ben.

Kayınvalide de kimseye güvenerek misafir ağırlamasın o zaman.
Allah kimseye muhtaç ta, yük de etmesin :)
Gelin kabul etmiyorsa o onun ayıbı deyip geçsinler.
İlla kabul edecek diyebilecek yüz olsun insanlar da.
Misafirlerinin nasibinden de sadece kendisi yararlansın :d
Belki böylece hem Allah rızası için hemde oğlunun hatırı
için kv dede kapı çalması gerektiğini öğrenmiş olur.

Sevgiler :)

Sey yapsaniz evi tamamen onlara birakip siz bi akrabaniz varsa yakinlarda oraya gitseniz onlar kendi islerini kendileri halletsin :)

Benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı .
Çok zor gerçekten .
Senin kv de benimkinden yani .
Bende ilk hamile kaldığım zamanlarda ben şöyleydim böyleydim demeye başladı ama esim sürekli hastanede yanımda olduğu icin tek destekcim oydu.
Erken doğum gibi bisi olsa bile umurlarında olmam biliyorum .

Neden ban yedin neden .s.s.s.s

Hala kv ona vermiş diyolar
Bağırarak söylüyorum sonra kötü gelin yarın öbür gün evden atar derler
Ev eşimin 2 katlı ve esim çalışıp annesine babasına bakiyor

Ev eşimin esim çalışıp onlarada banada bakıyor . ..

Birde şöyle hamilelilik altı üstü hasta değilsin diyenler varya, onlara iki kelam etmek istiyorum. Herkesin hamileliği bir değildir, kimisi kolay atlatır, kimisi zor. Hamile olduğumu anlamadım diyende var, yastıktan başını kaldıramayanda. Bir kere olsun midesi bulanmayanda var, kusmaktan serum yiyenlerde. Depresyona girmeyende var kurup kurup berbat bir hamilelik geçirende. Velhasıl olumsuz yada zor hamilelik geçirenler var yani bunu iyi anlayın. Naz ayrı bişeydir yaşanan zorluklara dayanmak ayrı. Çeken bilir hesabı kimseyi hafife almayın kendinizlede mukayese etmeyin.

Sen evladindan ayrilabilirmisin hi ?nasil bir secim yaptirma bu ayipliyorum sizi..Anne olunca bir daha dusun bunu.

Ev eşimin esim çalışıp onlarada banada bakıyor . ..
Negüzel demekki iyi insanlarki Allah o lara eşiniz gibi hayırlı evlat nasb etmiş.Eşinizi üzmeyin annesiyle sizin aranızda bırakmayın dugru karar vermeniz dileğiyle hayırlı doğum yapıp evladınızı kucanıza alırsınız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…