Annen mi ben mi ??

kabul etmeyecektin arkadaşım. öyle konuşmamış mıydık burada. hamilesin . zor geçiyor diyerek. ne oldu aldın eve. sinir oldum. geçmiş olsun bu arada . nasılsın.

Niye geldiler ki, hayır denemedi mi..
Alsınlar görsünler işte. Çok şükür iyisiniz ama eşiniz de görsün ailesi de nasıl oluyormuş..
Sinir oldum...

herkes oturduğu yerden yazıyor işte,siz nasıl bir aile olduklarını bildiğiniz için istemediniz zaten.onlarda ince fikir olsa baştan gelmezlerdi.ama bundan sonra kayınvalideyle az buçuk bir muhabbetiniz varsa onuda yapmayın.kul hakkından da korkmuyorlar.

Cok kizdim sana
O kadar kabul etme dedik, yazdik
Cizdik burada hastanelik olmussun.
Cok gecmis olsun.
Çocuklu aileyi kabul etmedim zaten gelin 2 kız 3 erkek vardı bide kardeşleri hep .
Gençler dedim yardım ederler sandımne bilim bırakıp gitceklerini o halde .
Bu arada teşekkür ederim

Bu kadarını beklemezdim onlardan hepsi genç yaşlı değiller ki

Keşke öyle imkanım olsa hiç dururmuydum .
Eşim abilerim annemi babamı bıraktı bende birakirswm ne olur diye düşünüyor ve bu konuda haklı geçim leri falan zor olur ozaman .
Çare bu değil ama. Sizin de taşınmanız lazım. Uzaktan kaç kardeşlerse para yardımı yapılması gerek. Anası bitek onu doğurmadiğina göre. Sen bu fikri empoze et. İşte kardeşlerinden annelerinden hafif hafif anlat. Eşinin ailenin iyi anlamda safı olduğunu farkettirmeye çalışacaksın

Az mi denedim sanıyorsun açık açık yüzüne bile söyledim ama yok . hiç aileden uzak kalmadığı için düşkün . yazık günahtır diye ilk başta bisi demeyince böyle oldu iste .
Gercekten o kadar yorgun ve bitkinim ki artık ugrasmak istemiyorum bile ...

Peki k.valide eltin ya da esin ne dediler, bu yapilanlara canim? Cidden cok uyuz oldum ya
Pijamalarını bile kaldırmamışlar di dedim kvye Kuaför e geç kalmışlar ondan dedi bana Bend e erken uyansaydı lar ben bu halimle nasıl kaldıracaktım dedim bisi demedi .
Eşim ise sustu ve topladı ..

Pijamalarını bile kaldırmamışlar di dedim kvye Kuaför e geç kalmışlar ondan dedi bana Bend e erken uyansaydı lar ben bu halimle nasıl kaldıracaktım dedim bisi demedi .
Eşim ise sustu ve topladı ..

Yazik ya vah vah gec kalmislar kuafore. Makara yapmasalarmis o zaman sabaha kadar. Senden izinsiz kardeslerini eve almalarida bir garip olmus

Bence sizin hatanız direk adama bunu sormanız olmuş. Yani adama koz vermişsiniz yarın öbürgün bir olayda "ailen mi ben mi?" diye sorarsa sakın kızmayın. Eşinizin ne suçu var ki? "Hayatım benim halimi görüyorsun, karnım burnumda ben nasıl misafir ağırlayayım? Annene söyler misin x'lerde kalsınlar?" demek işinizi çözebilirdi bence.

O zaman kendini tamamen geri çekmek zorundasın kv den . Eşine bağlı herşey aslında. Eşin seni kaybetmedikce olayın büyüklüğünü anlayamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…