Annen mi ben mi ??

Inşallah erken doğum olmaz canim vaktinde doğumunu yaparsın..Sırf riskli gecen hamilelikten dolayı anlayış göstermeleri lazım o da yok gibi

eee sonuc ne oldu geldimi misafirler`?? geldiyse bakin birinci gün gecip gitti, yarinda dügün günü, sabah kalkcaklar eee zaten yemekler disardan söylencekmis ordan da dügüne giderler bitttiiii gitttiii..:))

Konu sahibi tabiki kimseye guvenerek cocuk sahibi olmamistir, o zaman k.valide neden geline guvenerek misafir agirliyor? Bakin yemekleride kiza yikma derdinde hani sadece yatacak yer degil mesele. Ayrica ev verdiyse gelininin gul yuzune vermedi onunda oglu o evde oturuyor sonucta. Ben bu mantiga karsiyim bende esimin ailesini evinde oturuyorum ama bu evi benim hatrima vermediler ogullari icin verdiler. Bu evi bana verdiler diye kul köle olamam ki yarin Allah izin verirse banada babamdan ev kalacak o zaman esimde benim ailememi kul kole olsun? Boyle ev mal mulk isleri karsilik beklenerek olmamali bence

Şu ömrü hayatında annemin ağırladığı misafir sayısını bir bilsenizzz. Açıkçası ben de ağırlardım. Gelen misafirlerde sonuçta herşeyi size yaptırıcak değiller bir sürü kadın var. Güler yüzle bana yardım eder misiniz yatağı kaldıramıyorum vs deseniz zaten herkes yardım eder. Alt tarafı 2 gün. Ve özel bir gün.
Benim abim evlendiğinde gelicek misafirler için yengeme rica etmiştik, kabul etmemişti. O kadar ağrımıza gitmişti ki onca düğün masrafının içinde bide gelenlere otel ayarlamıştık. Kayınvalidende anlaş ya da anlaşma, orda kaynının maduriyetini önemsemen gerekiyor.
Hamileliğinde bir sıkıntı var mı? İnsanlar hamileyken 9 ay ayakta çalışıyorlar. Misafir sonrası temizliğini de eşinden rica edersin pek anlayışsız bir erkeğe benzemiyor yardım eder.

Aaa olay sonuçlanmış ben yeni yorum atıyorum. Neyse fikrimi paylaşmış oldum. Ama sonucu çok merak ettim açıkçası

mevzuda hakliyken bu denli haksiz konuma dusmek de nesi?
elma ile armutu kiyaslamasini isterseniz bir adamdan o da gider muzu secer.
akilli olun, uc kurus huzurunuzu da bozmayin.

Aman aran da iyi değilmiş kıymet bilmeyecek insanlar için hamile olmasam da yormazdim kendimi

Benim babam aile buyugu olduğu bizde çok misafir ağırladık . Misafir ne biliyoruz yani .

Erkeklerin secim yapmasi cok zor sen demesini beklemeyin ve annnesi alt katta oturuyor ister istemez etkilenir yani eger anlayasamiyorsaniz evinizi orda tasimaniz gerek goz onunde olmasi yasananlari unutmaniza engel olur ne kadar uzak okadar iyi . Misafir konusuna gelince esinizin kardesi evleniyor oda yardimci olmak ister bence yardim isteyin gelecek kisilerden hamile oldugunuzu gorunce zaten yardim ederler aslinda sizde kabul edersiniz de bunu size degilde ogluna soylemesi yanlis gicik olmussunuz oyuzden

Sen simdi ben hamileyim cocugunu tasiyorum beni secmesi gerek diye dusunuyorsun sanirim. Niye annen mi ben mi diyorsunuz. Denecek sey var denmeyecek sey var. Gitsinler otelde kalsınlar ne munasebet. Yabancì insan evimde istemem mahremiyetim var benim desenize.

valla sen ne yap biliyo musun ? Kadınlığını kullan ama annesini kötüleme sakın annesi yüzünden senin kalbini kırar .çaresiz bırakma sonuçta eşisin ama annesini de atamaz taviz verme yaranamazsn bnde altlı üstlü oturuyorm kv ile bnde görüşmüyorm iki yüzlü davranıyolar
çok yalan konışuyorlar valla bıktm.bnde iki yıllık evliyim gecen sene annesiyle bşrbirimizi yedk bni bi kenara attı resmn eşim annesinin huyunu bildiği halde annesini savundu ne fedakarlıklar yaptm bni sallamadı bosanma noktasına gldk bn 9 ay babamn kapısında kaldm barıştık simdi neyse ki biraz akıllanmıs bnde hiç bisey demiyorum ailesiyle ilgili azcık üstüne gitsem hemen savunmaya geçiyor sessiz kal bebegini öne sür k.bakma uzunn oldu baya.

Gelenlerde insan dimi dün bana gelinin evi temizlenecek yardıma gel dediler ..

Gelenlerde insan dimi dün bana gelinin evi temizlenecek yardıma gel dediler ..
Kimseyi evine kabul etme.. Yardıma da gitme.. Zaten düşük tehliken varmış..
Ayrıca da insanları da anlamıyorum. Madem şehir dışına düğüne gideceksin, gider bir otel de, bir pansiyon da kalırsın. Neden milletin evine misafir olmaya çalışıyorlar ki. Zaten tanımıyorsunuz, hırlı mı hırsız mı.. Bilemiyorsun..
Kayınvaliden çok meraklıysa, misafir ağırlamaya ev kiralasın, otel ayarlasın..
Kararınızın arkasın da olun. Geri adım da atmayın..

28 haftada düşük tahlıkesı olmaz kı..
gelen kısılerde elbet yardım ederdı sıze..
hamılesınız sonucta hasta degılsınız kı ..yemek yukarda yenır sıde yatılırdı..

ben mı cok safım ya..

tamamen sızı hatalı buldum.

Kadın 32 sayfa boyunca bu dediklerinizi çürütmüş hala safmiyim diyorsunuz bir zahmet okuyun !!! gebelik başlı başına risktir size birsey olmaması konu sahibine olmayacak garantisi vermiyor ayrıca doğuma kadar yatan insanları nasıl aciklayacaksiniz bende bunu merak ettim .Hamile veya değil istemiyorsam gerekçeyle bile gerek yok bence

Biz ne ara böyle insanlar olduk ya... insanlar önceden kırk yabancıya kapıyı açarlarmiş ki bencede düğün ölüm v.s durumunda misafir edilmeli... evinizi yemezler korkmayın... Ben yaptığınızı çok yanlış ve ayıp buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…