- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.785
- 1.123
- Konu Sahibi naughtywomen
kabul etmeyecektin arkadaşım. öyle konuşmamış mıydık burada. hamilesin . zor geçiyor diyerek. ne oldu aldın eve. sinir oldum. geçmiş olsun bu arada . nasılsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldiler yediler içtiler bırakıp gittiler .
Dün gece bile sizde kalalım mi muhabbeti oldu şakayla karışık olmaz dedim .
Ilk kaldıkları gün gece 2 de hastaneye gittim kasik agrilarim yurumemi bile engelliyordu o kadar zordaydım .
Dügun sabahi esim evde olmasaydı kriz gecircektim . gece benden habersiz 2 erkek kardeşini içeri almış yer yatağı sermişler onlara benim döşek ler o kadar ki yerini değiştirmem bile . sabah uyanıp Kuaför e gittiler odaya bir girdim giydikleri pijamayi çıkardıkları sekilşekild e atıp gitmişler .
Eşim evdeydi de o kaldırdı allahtan
Durum bundan ibaret .
Hani insan geliyor evinize hamile olduğunuzu görüp yardım ederler diyenler alin size yardim ...
Rahat etmiştir kesin ..Senden izinsiz nasil eve baskasini alabiliyorlar pardonda, o ev dingonun ahirimiymis? Burdaki insanlar baskasina geldimi tüh kaka yapmayi cok severler bosver. K.validen rahat ettimi sen hastanelik olunca acaba?
Şimdi daha iyiyim ..kabul etmeyecektin arkadaşım. öyle konuşmamış mıydık burada. hamilesin . zor geçiyor diyerek. ne oldu aldın eve. sinir oldum. geçmiş olsun bu arada . nasılsın.
Herşeyi gördü valla döşekleri kendi topladı hatta hiç bisi der mi anasına ...Niye geldiler ki, hayır denemedi mi..
Alsınlar görsünler işte. Çok şükür iyisiniz ama eşiniz de görsün ailesi de nasıl oluyormuş..
Sinir oldum...
Herşeyi gördü valla döşekleri kendi topladı hatta hiç bisi der mi anasına ...
Geldiler yediler içtiler bırakıp gittiler .
Dün gece bile sizde kalalım mi muhabbeti oldu şakayla karışık olmaz dedim .
Ilk kaldıkları gün gece 2 de hastaneye gittim kasik agrilarim yurumemi bile engelliyordu o kadar zordaydım .
Dügun sabahi esim evde olmasaydı kriz gecircektim . gece benden habersiz 2 erkek kardeşini içeri almış yer yatağı sermişler onlara benim döşek ler o kadar ki yerini değiştirmem bile . sabah uyanıp Kuaför e gittiler odaya bir girdim giydikleri pijamayi çıkardıkları sekilşekild e atıp gitmişler .
Eşim evdeydi de o kaldırdı allahtan
Durum bundan ibaret .
Hani insan geliyor evinize hamile olduğunuzu görüp yardım ederler diyenler alin size yardim ...
Çocuklu aileyi kabul etmedim zaten gelin 2 kız 3 erkek vardı bide kardeşleri hep .Cok kizdim sana
O kadar kabul etme dedik, yazdik
Cizdik burada hastanelik olmussun.
Cok gecmis olsun.
Bu kadarını beklemezdim onlardan hepsi genç yaşlı değiller kiherkes oturduğu yerden yazıyor işte,siz nasıl bir aile olduklarını bildiğiniz için istemediniz zaten.onlarda ince fikir olsa baştan gelmezlerdi.ama bundan sonra kayınvalideyle az buçuk bir muhabbetiniz varsa onuda yapmayın.kul hakkından da korkmuyorlar.
Çare bu değil ama. Sizin de taşınmanız lazım. Uzaktan kaç kardeşlerse para yardımı yapılması gerek. Anası bitek onu doğurmadiğina göre. Sen bu fikri empoze et. İşte kardeşlerinden annelerinden hafif hafif anlat. Eşinin ailenin iyi anlamda safı olduğunu farkettirmeye çalışacaksınKeşke öyle imkanım olsa hiç dururmuydum .
Eşim abilerim annemi babamı bıraktı bende birakirswm ne olur diye düşünüyor ve bu konuda haklı geçim leri falan zor olur ozaman .
Merak etmeyin düğün günü çok güzel cinnet geçirdim . ..Ben olsam cinnet geçirirdim
Medeniyetten ne kadar uzaklar
Az mi denedim sanıyorsun açık açık yüzüne bile söyledim ama yok . hiç aileden uzak kalmadığı için düşkün . yazık günahtır diye ilk başta bisi demeyince böyle oldu iste .Çare bu değil ama. Sizin de taşınmanız lazım. Uzaktan kaç kardeşlerse para yardımı yapılması gerek. Anası bitek onu doğurmadiğina göre. Sen bu fikri empoze et. İşte kardeşlerinden annelerinden hafif hafif anlat. Eşinin ailenin iyi anlamda safı olduğunu farkettirmeye çalışacaksın
Merak etmeyin düğün günü çok güzel cinnet geçirdim . ..
Pijamalarını bile kaldırmamışlar di dedim kvye Kuaför e geç kalmışlar ondan dedi bana Bend e erken uyansaydı lar ben bu halimle nasıl kaldıracaktım dedim bisi demedi .Peki k.valide eltin ya da esin ne dediler, bu yapilanlara canim? Cidden cok uyuz oldum ya
Pijamalarını bile kaldırmamışlar di dedim kvye Kuaför e geç kalmışlar ondan dedi bana Bend e erken uyansaydı lar ben bu halimle nasıl kaldıracaktım dedim bisi demedi .
Eşim ise sustu ve topladı ..
O zaman kendini tamamen geri çekmek zorundasın kv den . Eşine bağlı herşey aslında. Eşin seni kaybetmedikce olayın büyüklüğünü anlayamazAz mi denedim sanıyorsun açık açık yüzüne bile söyledim ama yok . hiç aileden uzak kalmadığı için düşkün . yazık günahtır diye ilk başta bisi demeyince böyle oldu iste .
Gercekten o kadar yorgun ve bitkinim ki artık ugrasmak istemiyorum bile ...
oooo ne yaptıklar ki dügün günüMerak etmeyin düğün günü çok güzel cinnet geçirdim . ..