• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annen mi ben mi ??

naughtywomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
894
562
33
Kısa ve öz . .

Kv ile aram çok iyi değil hatta hiç iyi değil neyse bu hafta esim biraderi evleniyor düğün var yani ..

Gelin başka bir şehirden geliyor ve gelirken çok fazla kişi gelecekmiş .
Ben kv ile altli üstlü oturuyorum ve geçen gün laf arasında yarısyarışı aşağıda kalsın (bnm ev yani ) yarısı yukarda . .

Ben kimseye bakamam bu halimle dedim kaldiki 3 eltiyiz onlardada kalabilirler yani . ben hamileyim kendimi yoramam valla yorsam bile kv görmeyeceği için yapmam .

Eşime söylemiş nerde yatıcak bu millet diye esimle tartışmışlar biraz . esim akşam suratı asikti noldu diyince anlattı .
2 gün 2 çift 2 kadın 2 erkek 5 çocuk bizde kalsin dedi ben kabul etmedim tabi hamileyim nasıl kaldırıp koyim o kadar insanı dedim .

Annem öyle sen böyle kafayı yicem Aranız da diye söylendi .

Bende sinirlendim ya annen ya ben dedim onun bana acıması yok zaten dedim .

Hiç bisi demeden çıktı odadan gece geç geldi hemen yatağa girdi uyudu sabah giderken öpmedi beni .

Sizin eşiniz böyle durumlarda kimi secer .

Annesini mi eşini mi ???

ya annen ya beni ne anlamda söylediğini anlayamadım.. annesi ile görüşmesin mi bundan sonra? taşının o evden madem böyle huzursuz ediliyorsunuz ne diye altlı üstlü yaşıyorsunuz?
Misafir konusunda annen.mi benn mi dedim . beni değil annesini dinliyor .

Taşınma imkanim olsa durmazdım emin ol

Yanlış olabilir ama bana da yazık ben nasıl onca insana bakım ...
Kv nankör ise bakma zaten hamilesinde

Ama bunu daha net cümlelerle ifade etmelisin

Rest çekilecek durum değil ki güzelim

Ya annesine durumu anlatıp ikna etmesi gerektiğini neden ağırlayamayacağını iyice anlat eşine

Olmuyor ille kalacaklarsa hizmeti kendisinin yapması gerekeceğini söyle

Kısa ve öz . .

Kv ile aram çok iyi değil hatta hiç iyi değil neyse bu hafta esim biraderi evleniyor düğün var yani ..

Ben kv ile altli üstlü oturuyorum ve geçen gün laf arasında yarısyarışı aşağıda kalsın (bnm ev yani ) yarısı yukarda . .

Ben kimseye bakamam bu halimle dedim kaldiki 3 eltiyiz onlardada kalabilirler yani . ben hamileyim kendimi yoramam valla yorsam bile kv görmeyeceği için yapmam .

Eşime söylemiş nerde yatıcak bu millet diye esimle tartışmışlar biraz . esim akşam suratı asikti noldu diyince anlattı .
2 gün 2 çift 2 kadın 2 erkek 5 çocuk bizde kalsin dedi ben kabul etmedim tabi hamileyim nasıl kaldırıp koyim o kadar insanı dedim .

Hiç bisi demeden çıktı odadan gece geç geldi hemen yatağa girdi uyudu sabah giderken öpmedi beni .

Annesini mi eşini mi ???
Bu nasıl bir kıyaslama yaaa,kimi seçer diye sormuşsun birde.Ya annen ya ben ne demek.Sen de anne oluyorsun.Hoş değil bu yaptığın.
Özel önemli bir gün.İnsanlar yatarlar kayınvalidende yemeğini yerler.Altı üstü yatak serilecek.Eşinde gelen insanlarda yardımcı olur.Düğündür,illa ki kalabalık olur,kimse de hamile insana yük taşıtmaz herhalde.Ya da bunun daha düzgün ifade etme şekli vardır.Bazen hayatları kendinize zorlaştırıyorsunuz.

Ya annen ya ben demen gereksiz olmuş tercih yapacak bir konum durum yokmuş

Agirlamak istemiyorsanız istemiyorum deyip kestirip atsaydiniz

Birde sadece için agirlamiyorsunuz kayninizin ve eşinizin hatri var

Kaç aylık hamilesiniz
27 haftalik hamileyim .

Hatirlik bir durum olsa bile bakamam ben .

Kestirip attım uzatıldı iste .

Neden annesini seçsin ki ??

Bunlar evlendikten sonra anaci oluyolar bende bilemiyorum ..
Butun gozlemlerim bu yonde ..
Bi de oyle kiyaslama icine girince itici oluyor yapmayin lutfen ..
Biri annesi biri karisi nasil tercih yapsin adam ?

Kısa ve öz . .

Annesini mi eşini mi ???

Kusura bakmayın böyle kv ye çüşşş denir.

Bence eşin zaten gerekeni yapmış, ne diye ya annen ya ben dediniz? Orada oturmk zorunda mısınız? Taşının? Ya da yarsı aşağıda kalır dediğinde, ben bu halimle 1 kişi bile ağrlayamam kusura bakmayın deseydin. Neden sustun?

Kv nankör ise bakma zaten hamilesinde

Ama bunu daha net cümlelerle ifade etmelisin

Rest çekilecek durum değil ki güzelim

Ya annesine durumu anlatıp ikna etmesi gerektiğini neden ağırlayamayacağını iyice anlat eşine

Olmuyor ille kalacaklarsa hizmeti kendisinin yapması gerekeceğini söyle
Kendim yaparım ederim der zaten ama yapmaya gelince bulamazsın bile .

Bi anlık sinirle söyledim .

Ama içimde kaldı susması . .

tavrınız gereksiz olmuş

hamilesiniz eşiniz de gelenler de bunu biliyor

yatağı vs eşiniz yapardı

zaten kv de yenir içilir sizde bir yatılırdı

yani altta gelinin evi varken başka yerde kalın demek benim gibi özgür ruhlu birine bile garip geldi

yatağı yorganı her şeyi eşine yaptırırdın gelen misafir de hallederdi hatta

eşine güzellikle alttan işlemelisin böyle seçim zorunda bırakınca insan inadına diğerini söyler

yani eşin mi annen mi dersen bana eşim derim ama bunu eşim tartışmada sorarsa annem derim

Son düzenleme:
Kısa ve öz . .

Annesini mi eşini mi ???
Tercih yapılarak soru sorulmasını doğru bulmuyorum ama bu soruyu hangi eşe sorsalar ben de dahil çoğunluk anne der.Ben olsam eşim ve kaynımın hatıra evde yatırırdım 2 gün siz de yatırın derim, fakat yatak toplama vs yapmayın eşiniz yapsın yemek olayını kayınvalidenin evinde halledebilirler yada dışarıdan yiyebilirler eşiniz lahmacun,börek,pide vs yaptırabilir.

Back
X