• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annen mi ben mi ??

Çok gereksiz bir duruma sokmuşsunuz kendinizi
Düğün dernek işleri öyledir kırk kat yabancılar evlerini açar komşu olarak çok gereksiz bir kapris olmuş sizinki
Zaten eşinizde yardım edecektir mutlaka
Şimdi kimi seçer bilmemde ileride yol su elektrik olarak önünüze çıkar

Bence yanlış yapıyorsunuz bu yanlışınızı şimdi göremiyorsunuz fakat ileri ki zaman da çok daha iyi anlayacaksınız hiç bir zaman kocanıza ya ben ya ailen diye şeçim yaptırmak zorunda bırakmayın onun için evi sizin yanınız huzurlu olacağı yer olarak kalmalı fakat böyle yaparsanız sizden de herşey den zamanla soğuduğunu göreceksiniz eşiniz size dese aynı şeyi kabul edermisiniz etmezsiniz o zaman karşıdan da beklemeyin empati kurun .

Bu nasıl bir kıyaslama yaaa,kimi seçer diye sormuşsun birde.Ya annen ya ben ne demek.Sen de anne oluyorsun.Hoş değil bu yaptığın.
Özel önemli bir gün.İnsanlar yatarlar kayınvalidende yemeğini yerler.Altı üstü yatak serilecek.Eşinde gelen insanlarda yardımcı olur.Düğündür,illa ki kalabalık olur,kimse de hamile insana yük taşıtmaz herhalde.Ya da bunun daha düzgün ifade etme şekli vardır.Bazen hayatları kendinize zorlaştırıyorsunuz.
Yaşadığım şartlarda eminim yasamazsiniz bile .

3 ay yattım kimse kapımı çalmadı hamileliğin ilk zamanların da düşük riski vardı çünkü . ne kv ne eltiler ne akrabalar .

Şimdi ihtiyaçları var diye kimseye bakamam

Eminim kv yemekleri de üstüme atar onlar gelince .

Çok gereksiz bir duruma sokmuşsunuz kendinizi
Düğün dernek işleri öyledir kırk kat yabancılar evlerini açar komşu olarak çok gereksiz bir kapris olmuş sizinki
Zaten eşinizde yardım edecektir mutlaka
Şimdi kimi seçer bilmemde ileride yol su elektrik olarak önünüze çıkar
Eşim sabah 8 akşam 8de geliyor kime yardım edicek .

Ben hamileyim hem 3 elti daha var onlarda kalması daha makbul . 3 ay riskli gebelik diye yattım hep kv bana bakmadi ben niye misafirlerine bakım bu durumda .

tavrınız gereksin olmuş

hamilesiniz eşiniz de gelenler de bunu biliyor

yatağı vs eşiniz yapardı

zaten kv de yenir içilir sizde bir yatılırdı

yani altta gelinin evi varken başka yerde kalın demek benim gibi özgür ruhlu birine bile garip geldi

yatağı yorganı her şeyi eşine yaptırırdın gelen misafir de hallederdi hatta

eşine güzellikle alttan işlemelisin böyle seçim zorunda bırakınca insan inadına diğerini söyler

yani eşin mi annen mi dersen bana eşim derim ama bunu eşim tartışmada sorarsa annem derim
+1

Bir de eşinle değil kv ile konuş bu mevzuyu. Yeme İçme sizde olsun bana sadece yatmaya gelsinler diye.

Kısa ve öz . .

Kv ile aram çok iyi değil hatta hiç iyi değil neyse bu hafta esim biraderi evleniyor düğün var yani ..

Gelin başka bir şehirden geliyor ve gelirken çok fazla kişi gelecekmiş .
Ben kv ile altli üstlü oturuyorum ve geçen gün laf arasında yarısyarışı aşağıda kalsın (bnm ev yani ) yarısı yukarda . .

Ben kimseye bakamam bu halimle dedim kaldiki 3 eltiyiz onlardada kalabilirler yani . ben hamileyim kendimi yoramam valla yorsam bile kv görmeyeceği için yapmam .

Eşime söylemiş nerde yatıcak bu millet diye esimle tartışmışlar biraz . esim akşam suratı asikti noldu diyince anlattı .
2 gün 2 çift 2 kadın 2 erkek 5 çocuk bizde kalsin dedi ben kabul etmedim tabi hamileyim nasıl kaldırıp koyim o kadar insanı dedim .

Annem öyle sen böyle kafayı yicem Aranız da diye söylendi .

Bende sinirlendim ya annen ya ben dedim onun bana acıması yok zaten dedim .

Hiç bisi demeden çıktı odadan gece geç geldi hemen yatağa girdi uyudu sabah giderken öpmedi beni .

Sizin eşiniz böyle durumlarda kimi secer .

Annesini mi eşini mi ???

ayrıca başka şehirde düğüne gittiğimiz çok oldu kimsenin evinde sıkış tepiş kalmadık. ayarlasalarmış bir misafirhane güzel güzel ağırlasalarmış misafiri. size mi güvenip davet etmişler insanları.. siz haklıymışsınız ama "ya annen ya ben" demeseydiniz daha iyi olurmuş...

Anım kusura bakma da ya annen ya ben demeye asla hakkın yok, kv istediği kadar kötü olsun bir evlada bunu soramazsin, hamilesin bak ektiğini bir gün biçersin. Sen anlaşamıyorsam mesafeni koyarsın olur biter Esin'e bunu yapma. Yazık adama.

Bence yanlış yapıyorsunuz bu yanlışınızı şimdi göremiyorsunuz fakat ileri ki zaman da çok daha iyi anlayacaksınız hiç bir zaman kocanıza ya ben ya ailen diye şeçim yaptırmak zorunda bırakmayın onun için evi sizin yanınız huzurlu olacağı yer olarak kalmalı fakat böyle yaparsanız sizden de herşey den zamanla soğuduğunu göreceksiniz eşiniz size dese aynı şeyi kabul edermisiniz etmezsiniz o zaman karşıdan da beklemeyin empati kurun .
Teşekkür ederim

Yaşadığım şartlarda eminim yasamazsiniz bile .

3 ay yattım kimse kapımı çalmadı hamileliğin ilk zamanların da düşük riski vardı çünkü . ne kv ne eltiler ne akrabalar .

Şimdi ihtiyaçları var diye kimseye bakamam

Eminim kv yemekleri de üstüme atar onlar gelince .
Sebep ne olursa olsun,eşime ya annen ya ben demem diyemem.

Kısa ve öz . .

Kv ile aram çok iyi değil hatta hiç iyi değil neyse bu hafta esim biraderi evleniyor düğün var yani ..

Ben kv ile altli üstlü oturuyorum ve geçen gün laf arasında yarısyarışı aşağıda kalsın (bnm ev yani ) yarısı yukarda . .

Ben kimseye bakamam bu halimle dedim kaldiki 3 eltiyiz onlardada kalabilirler yani . ben hamileyim kendimi yoramam valla yorsam bile kv görmeyeceği için yapmam .

Eşime söylemiş nerde yatıcak bu millet diye esimle tartışmışlar biraz . esim akşam suratı asikti noldu diyince anlattı .
2 gün 2 çift 2 kadın 2 erkek 5 çocuk bizde kalsin dedi ben kabul etmedim tabi hamileyim nasıl kaldırıp koyim o kadar insanı dedim .

Hiç bisi demeden çıktı odadan gece geç geldi hemen yatağa girdi uyudu sabah giderken öpmedi beni .

Annesini mi eşini mi ???

Yani seçenek sunmanız hiç hoş olmamış !
İllaki çıkış yolu vardır.
Neden böyle keskin sorular yöneltiyorsunuz adama
hayır ANNEM dese BU HAMİLE HALİNİZLE iyi mi olacak yani
Oda doğuran annesi atamaz neticede .

Yanlış konuşmuşsunuz.
Kv şu yönde haklı onca insanı nereye sığdırsın.bizimde düğün zamanı kalabalık oluyor.
Ben sizin yerinizde olsam tamam derdim ama bir şartla yemeğini çayını çorbasını kv de yesin içsin. Akşam yatmaya size gelsinler sadece . Eşinde sana yatak yorgan konusunda yardımcı olurdu.
Boşuna eşinizide arada bırakmışsınız. Bahsettiğiniz eltileriniz aynı binada mı ?

ayrıca başka şehirde düğüne gittiğimiz çok oldu kimsenin evinde sıkış tepiş kalmadık. ayarlasalarmış bir misafirhane güzel güzel ağırlasalarmış misafiri. size mi güvenip davet etmişler insanları.. siz haklıymışsınız ama "ya annen ya ben" demeseydiniz daha iyi olurmuş...
Bir anlık sinir le söyledim zaten .

Annesi ısrarla sizde kalacaklar diyor kocaman ev ne olcak gibisinden .

Kısa ve öz . .

Annesini mi eşini mi ???

bence kimse için kendinizi yormayın asla kabul etmeyin.

Bu seçimi istemen biraz acımasızlık olmamış mı? Bak sen de hamilesin senin de bebeğin olacak ne olursa olsun kocanı öyle bi tercih arasında bırakma misafirler de geldiğinde belim ağrıyo kaldırın indirin de ben öyle yapıyorum abla şu tencereyi versene belim ağrıyo, kocacım şu yorganı çıkar belimi ağrıtmayım falan geçiştiriyorum. Gelen misafir de kusura bakmasın hamile kadının evine geliyosa yardım edecek ki emin ol sen söylemeden ederler.

İşte ne kadar haklı olsanız da şu laf söylendi mi çok itici oluyor ya beni sinirlendirir bu tip bi restleşme açıkcası adam da sinirlenir. Ya şu ya bu ne biliyim çok çirkin. Sana diretmemiş hem sadece arada kaldım demiş.

Ben olsam gelsinler kalsınlar ama benden iş beklenmesin derdim. Zaten gelenler de insansa hamile kadından hizmet beklemez. hamileliğin dışında zorunda da değilsin o ayrı. Ama en azından eşinin kardeşini seviyorsan aranız iyiyse bunu ona bi iyilik gibi düşünürdüm.

Bence bakmamakta sonuna kadar haklısın, bu ne saçma şey. Düğün dernek işleri böyle olurmuş. size 8 kişi yatıya gelince tek işiniz yatak yorgan sermek mi? 8 kişi keker teker banyoyu kullansa yeter. Bunun sonrasında yıknaması kaldırılması var. Kılı tüyü var. Ki ayrıca kadının kocası çalışıyor. Bence sende kalsın demleri absürt olmuş. Sadece eşin zaten kabul etmemişken , cümlen iyi olmamış. Eşin gelince özür dileyip, çok kızdığın için söylediğini, gerçekten insanların bu kadar düşüncesiz olmasının seni üzdüğünü faln söyle. Haklıyken haksız olma.

tabi ki annesini seçer... ayrıca ben olsam kv için değil ama kaynım için yine ağırlardım misafirleri. yani sonuçta hamileyken zor olur hak veriyorum da ellerine koz vermemek lazım. en azından yarın bi gün sana laf söyleyecek yüzü olmaz bu konuda. yemeği aşağıda yesinler gece gelip yatıp gitsinler. gittiklerinde temizliğini de birini çağırır yaptırırsın

Back
X