• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annen mi ben mi ??

Yani seçenek sunmanız hiç hoş olmamış !
İllaki çıkış yolu vardır.
Neden böyle keskin sorular yöneltiyorsunuz adama
hayır ANNEM dese BU HAMİLE HALİNİZLE iyi mi olacak yani
Oda doğuran annesi atamaz neticede .
Bu halimle bana onca yükü taşıtmalarini izin verseydim ..

Yanlış konuşmuşsunuz.
Kv şu yönde haklı onca insanı nereye sığdırsın.bizimde düğün zamanı kalabalık oluyor.
Ben sizin yerinizde olsam tamam derdim ama bir şartla yemeğini çayını çorbasını kv de yesin içsin. Akşam yatmaya size gelsinler sadece . Eşinde sana yatak yorgan konusunda yardımcı olurdu.
Boşuna eşinizide arada bırakmışsınız. Bahsettiğiniz eltileriniz aynı binada mı ?
Aynı binada değiller ama yakınlar .

Gerçekten 2 gün değil 10 gün bakarım kaldı ki az misafirleri ne bakmadım zamanında hamile değildim o zamanlar ama hep begenmemezlik var ..

Ama şunu da söylemeden geçemicem bi insan nasıl alakasız bi yerde bu kadar rahat kalabilir. Benim sevgilim istanbulda uzakta orda evleneceğiz büyük ihtmalle. Anamı danamı toplayıp sevgilimin kardeşinde mi kaldırtıcam yani. İnsanlar da bi ilginç. Düğün için gidiyorsun kal bi otelde bi gün işte te allahım.

Ağırlamak istemeyebilirsiniz, size haksızlık yapmış da olabilir kayınvalideniz ama bu "Annen mi ben mi" olayı cidden çok klişe. Sana sorayım, annen mi eşin mi? Yani ne olursa olsun, sen onun hayatında belli bir süreliğine yer edindin. Annesi ise onu doğurdu, büyüttü. İlla bir tercih yapacaksa annesini seçer. Saçma yani bu tarz sorular.

Aslında sen sadece evini açmış olurdun
Hamile olduğun için kaldır indir gelenler bir şekilde,halleder.

Diye yazmıştım ki diğer yorumlarını gördüm.
Haklısın
Sonuçta senin zor anlarında yanında olmayan insanların
misafirlerini ağırlamak zorunda değilsin.

hamileliği fazla abartanlardan mısınız
yoksa üşengeç mi
anladı sevmiyorsunuz kv yi eşinizin kaynınızın kp varsa onun da mı hatrı yok?
böyle günlerde yapılan karışıklıklar ömür boyu unutulmaz.. bilginize

onlar gelmeden eşinize yatak yorgan kılıfı geçirme v.s. işlerini yaptırırsınız
gelen misafirler de zaten ellerinden geldikçe yatağı düzeni hallederler

Ben sizi çok bencil buldum. Bi mesajınız da hatrı olsada kalmalarına müsaade etmem yazmışsınız... insanlar yatmaya gelecek yahu. Sırtınızda taşımayacaksınız. Günlerce gecelerce misafiriniz olmayacaklar da sonuçta. yatakları eşiniz yapar zaten. böyle düğün dernek durumlarında bu tür şeyler olur yani. Hazırlayacağınız bi kaç yatak. ayıp etmişsiniz. eşinizin de mi hatrı yok hiç? annen mi ben mi konusuna hiç girmiyorum zaten. adama böyle saçma sorular sorup durursanız, bi gün senden önce annem vardı sen kimsin der, o zaman kalırsınız öle..

Daha akillica davranabilirdiniz.1 cifti agirlayayim halim buna yeter ancak ilgilenirim deseydiniz. Misafirler gelince 1 ini alip inseydiniz. Yani dugun var onca misafir kardesi evleniyor sizin kimseyi almamaxin da tuhafıma gitti.

Hamilesiniz yormayin kendinizi yer yatagimi açacaksınız alti ustu kanepeye bi carsaf.

Yemek isini kv gotururdunuz eee dugun evi kalabalikla yiyelim diye. Gerci ben olsam evimdeki misafire yapabilecegimi yapar yedirirdimm o da ayri.

Esinize rest cekmeniz apayri sacmalik.

Bir de is gorsemde kv gormeyecek hizmeti nede olsa yapmam o yuzden demissiniz. Siz misafirle baskakarina yaranmak icin mi ilgilenirsiniz.

Misafirden ne korkmussunuz ya.

İşte ne kadar haklı olsanız da şu laf söylendi mi çok itici oluyor ya beni sinirlendirir bu tip bi restleşme açıkcası adam da sinirlenir. Ya şu ya bu ne biliyim çok çirkin. Sana diretmemiş hem sadece arada kaldım demiş.

Ben olsam gelsinler kalsınlar ama benden iş beklenmesin derdim. Zaten gelenler de insansa hamile kadından hizmet beklemez. hamileliğin dışında zorunda da değilsin o ayrı. Ama en azından eşinin kardeşini seviyorsan aranız iyiyse bunu ona bi iyilik gibi düşünürdüm.
Kv için bir bardak su kimseye vermem

Bence bakmamakta sonuna kadar haklısın, bu ne saçma şey. Düğün dernek işleri böyle olurmuş. size 8 kişi yatıya gelince tek işiniz yatak yorgan sermek mi? 8 kişi keker teker banyoyu kullansa yeter. Bunun sonrasında yıknaması kaldırılması var. Kılı tüyü var. Ki ayrıca kadının kocası çalışıyor. Bence sende kalsın demleri absürt olmuş. Sadece eşin zaten kabul etmemişken , cümlen iyi olmamış. Eşin gelince özür dileyip, çok kızdığın için söylediğini, gerçekten insanların bu kadar düşüncesiz olmasının seni üzdüğünü faln söyle. Haklıyken haksız olma.
Pişman oldum zaten .
Teşekkür ederim

Aslında sen sadece evini açmış olurdun
Hamile olduğun için kaldır indir gelenler bir şekilde,halleder.

Diye yazmıştım ki diğer yorumlarını gördüm.
Haklısın
Sonuçta senin zor anlarında yanında olmayan insanların
misafirlerini ağırlamak zorunda değilsin.
Hamileliğin ilk 3 ayı yattım hep .
Ve kimsede bir tabak yemek için bile kapımı çalmadı .
Hemde mübarek ramazan ayında

Aynı binada değiller ama yakınlar .

Gerçekten 2 gün değil 10 gün bakarım kaldı ki az misafirleri ne bakmadım zamanında hamile değildim o zamanlar ama hep begenmemezlik var ..
Olsun beğenmesinler, siz eşiniz için yaptınız varsayın.eşiniz bunları farkında olan biriyse tabi.
Çoğumuz bazı durumlarda eşimiz için yapıyoruz yapıcağımız fedakarlıkları.
Ben bile çalıştığım zamanlarda hamile olmadığım halde bazı misafirlikleri erteliyorum,haklısınız.ama eşinize takındığınız tavır yanlış.
Gönlünü alın bence, sebeplerini söyleyin.sonuçta sadece yatak yorganla bitmeyecek bu iş . Arkasıda var birde.

Ben sizi çok bencil buldum. Bi mesajınız da hatrı olsada kalmalarına müsaade etmem yazmışsınız... insanlar yatmaya gelecek yahu. Sırtınızda taşımayacaksınız. Günlerce gecelerce misafiriniz olmayacaklar da sonuçta. yatakları eşiniz yapar zaten. böyle düğün dernek durumlarında bu tür şeyler olur yani. Hazırlayacağınız bi kaç yatak. ayıp etmişsiniz. eşinizin de mi hatrı yok hiç? annen mi ben mi konusuna hiç girmiyorum zaten. adama böyle saçma sorular sorup durursanız, bi gün senden önce annem vardı sen kimsin der, o zaman kalırsınız öle..
işaretlediğim yer tam da anlatmak istediğimdi
üşengeçlik de var bahane üretiliyor gibi

Ben olsam misafiri tabiki kabul ederdim. Bende hamile oldum. Hamile olunca ne oluyor ki anlayamıyorum. Hamile hamile çalıştım misafir ağırladım. Kaldı ki bu düğün gelini bırakın komşular bile evini açar.

Daha akillica davranabilirdiniz.1 cifti agirlayayim halim buna yeter ancak ilgilenirim deseydiniz. Misafirler gelince 1 ini alip inseydiniz. Yani dugun var onca misafir kardesi evleniyor sizin kimseyi almamaxin da tuhafıma gitti.

Hamilesiniz yormayin kendinizi yer yatagimi açacaksınız alti ustu kanepeye bi carsaf.

Yemek isini kv gotururdunuz eee dugun evi kalabalikla yiyelim diye. Gerci ben olsam evimdeki misafire yapabilecegimi yapar yedirirdimm o da ayri.

Esinize rest cekmeniz apayri sacmalik.

Bir de is gorsemde kv gormeyecek hizmeti nede olsa yapmam o yuzden demissiniz. Siz misafirle baskakarina yaranmak icin mi ilgilenirsiniz.

Misafirden ne korkmussunuz ya.
Misafirden korkmak mi ..

Siz kendi acınızdan düşünmüşsünüz bir-tek .
Kv benden nefret ediyor eminim misafir için 2 çift dediyse tikistirir evi ben nasıl onca insana yatak ayarlicam

Icimd3n bakmak gelmiyor

Ameliyat olduğum zaman bana gecmisnolsun demeyen kadının misafirlerine

3 ay düşük riskim olmasına rağmen bir kere bile bakmayan kadının misafirlerine bakarım.tabi ne olcak dimi ölmem ya

Back
X