Annenin çocuğun velayetini istememesi

Burda aslında bizim yardımcı olmaya çalıştığımız çaresiz bir baba adam uyku bile uyumuyor muş dediğim gibi arkadaşının kardeşi daha

eğer yurda gitmelerini istemiyorlarsa baba alacak bir de bakıcı tutacak, babannenin yanında bakılacak çocuklar başka yolu yok, istemeyen anneye zorla çocuk verilmez.
abim de boşandı, velayet annede kaldı ama anne bir süre sonra çocukları istemedi, şu an çocuklar annemde (abim de annemlerde kalıyor çoğunlukla) okula gidiyorlar zaten, bir de yardımcı teyze var, gayet mutlular, eskiden de çoğunlukla annemde kalırlardı zaten.

Babaannenin geçmeyecek raporlu rahatsızlığı var

Burda aslında bizim yardımcı olmaya çalıştığımız çaresiz bir baba adam uyku bile uyumuyor muş dediğim gibi arkadaşının kardeşi daha
Burda caresiz olan baba degil, cocuklar. Dunyaya gelmek icin soz haklari bile yoktu. Bi yuva garanti edemiceklerse yapmicaklardi. Ne kadar kolay her seyde karsi tarafi suclamak ya. Anne kotu, anne suclu. Ee baba? Uykusuz kalmanin hicbir anlami yok. Alsin cocuklarini baksin. Anne calisirken nasil bakicaktiysa, baba da oyle baksin.

ABİNİZ de işsiz ve bir yiyecek ekmeğe muhtaç durumdaydi?

Burda
AnNeyi suçlayan bir kelime okudunuz mu?ailenin uzuntusu zaten çok fazla anlayışlı olmak gerekir biraz

Babaannenin geçmeyecek raporlu rahatsızlığı var

o yüzden bakıcı tutmalı dedim zaten.

ABİNİZ de işsiz ve bir yiyecek ekmeğe muhtaç durumdaydi?

eğer öyle olsa çocuk yapmazdı o ayrı mevzu da, madem burdaki baba bakamıyor yurda verecek, başka alternatif var mı ki?
anne almıyor, baba bakamıyor, ne yapacaklar çocukları sokağa atacak değiller ya.

Bakıcı tutmalı tabiki bu tAraf hiç vermeyi dusunmeden bunu elbette düşündü ama yiyecek ekmeği olmayan bi adamdan bahsediyoruz

Bizim anlayamadigimizda o zaten sen nasıl annesin?? Ama demekki bunu düşünecek kapasite yok doğur at çok uzucu

Burda

AnNeyi suçlayan bir kelime okudunuz mu?ailenin uzuntusu zaten çok fazla anlayışlı olmak gerekir biraz
Bakin anneyi suclayan bir kelime okumusum. Acik bir sey var ortada. Anne icin yapicak bir sey yok. Baba kendi ustune duseni yapsin, alsin cocuklarini. Bakici tutsun, calissin. Zaten hala hayattalarken o cocuklar yurda giderse anne babayim demesinler kendilerine.

Bende bir bayanım çalışan kimseye ihtiyacı olmayan bi anneye yakışmaz....rahatsız olduysanız yazmazsiniz

Bence bosverin dusunmeyi. Anneye diyecek söz zaten yok da babaya da hayret icindeyim o nasil laf hem kendi bakmak istemiyor hem illa annesi baksin diye diretiyor...

Yani baba da sizin bize lanse ettiginiz kadar masum kesinlikle degil. Ben erkeklerin gerekirse tas tasiyip evine bakmasi gerektigini savunuyorum. Ayrica bir arkadas cok guzel yazmis anne olse ne yapacakti cocuk esirgemeye mi verecekti...

Bence iki taraf da kendi rahatını dusunuyor olan zavalli cocuklara oluyor.

Baba tabiki masum değil sonuçta ikili iliski de hangimiz masum oluyoruz teşekkür ederim direk yargılayanlara biz burda başına gelen varmı sonuç ne olabilir diye yazdık değilse adam kadını her türlü suçlu çıkarirdi zaten ama çocukları için yapmadı biz biliyoruz

Bende bir bayanım çalışan kimseye ihtiyacı olmayan bi anneye yakışmaz....rahatsız olduysanız yazmazsiniz
Gercekten saka gibi ya. Bu adamin eli ayagi tutmuyor mu? Ona cocuklarini birakmak yakisiyor mu? Vallahi adamlik her seyi kadinin ustune yikarak olmuyor maalesef. Adamdan gelen tek sey sperm. Bi zahmet babalik yapmayi ogrensin, sonra siz anneyi elestirirsiniz.

Bu konu herkese acik. Haksizligini soyleyen herkese rahatsizsan yazmayin mi diyeceksiniz? Ben vicdanima yediremedim, size de kisa sureli bi vicdan azabi yasattiysam kusura bakmayin. Ayni duyarsizliginizla devam edin lutfen.

Babada istemezse devlet esirgeme kurumuna alir ne olacak baska yazik bu cocuklara nasil bi insanmis kadinin babasi oyle torunlarini istemeyecek kadar o cocuklarin sucu neymis ki vicdanlari sizlamayacak galiba.

Yani niye elestirilere bu kadar sert cevap verdiginizi de anlamıyorum su an yaptiginiz kraldan cok kralcilik ayrica hakim anne istemese de velayeti anneye verebilir ama anne gidip yine de cocuk esirgeme kurumuna cocuklari birakabilir. Devlet zorla kimseye çocuk baktirmaz.

Babanın psikolojisi bozulduherseyini kaybedince şimdi oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…