Annenin çocuğun velayetini istememesi

Kadının babası istemiyormus
Madem çalışıyormuş ,ev tutsun ,alsın çocuklarını otursun .böyle bahane mi olur yaaa ..

Tekrar evlenmek niyetinde sanırım ? Eğer böyleyse ,çocuksuz takılmak işine geliyordur ..

Çocuklar büyük ihtimal yetiştirme yurduna gidecek ..umarım anne ve babalarının suratına hayat boyu bakmazlar ..tükürmek için bile ..

Bizde öyle düşünüyoruz zaten görseniz bekar dersiniz

Ne kadar celiskilerle dolu bi anlatiminiz var. Bu adam il disina calismaya gitmeyecek mi? Calisabilecek kadar iyiyse cocuklarina da bakabilir. Bunlarin hepsi bahane.

Bahane mi bekar evinde kalan bir tane eşyası olmayan psikolojisi bozukmuş herseyini kaybetmiş bir baba çocukları için ağlaya ağlaya kalan baba bahane oylemi çok bilinclisiniz bravo

Bakıcı tutmalı tabiki bu tAraf hiç vermeyi dusunmeden bunu elbette düşündü ama yiyecek ekmeği olmayan bi adamdan bahsediyoruz
oruç mu tutuyor?
hiç mi kardeşi yok, biraz yardım eden?
hasta annesiyle evde aç mı yaşıyorlar?
kardeş amca hala dayı teyze nerede?

Yazık yaa valla o kadar kızıyor ve üzülüyorum ki...
Allah’ın gücüne gitmesinde, Biz evlat hasretiyle yanıyoruz. Elalem doğurup istemiyor, doğurup çöpe atıyor, öldürüyor

O baba evi nasıl geçindiriyodu, hiçmi çalışmadı neden yaptılar bu çocukları?
Böyle insanları asla anlayamayacağım. Çocukları Allah korusun, haklarında en iyisi olsun inşallah.

ABİNİZ de işsiz ve bir yiyecek ekmeğe muhtaç durumdaydi?
Niye çalışmıyor madem öyle
Pazarda limon satsın taksicilik yapsın kazansın parasını
Madem ortada bir çocuk var her türlü şartı zorlayacak bu kadar basit ağlamak sızlamanın o çocuklara bi faydası yok

Boşansınlar ama anneye nafaka falan vermesin. Aksine çocuklar için nafaka talep etsin bence. Boşandıktan sonra da aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğüne gitsin, hem annesinin rahatsızlığı için (kaymakamlığa da gitsin) ve eşinden ayrılmış olup işsiz olduğu için yardım istesin. Sosyal güvenceleri yoksa bir ihtimal yardım ederler. Çocuklar için sosyal ekonomik destek alabilir bir süre.

Babanın psikolojisi bozulduherseyini kaybedince şimdi oldumu
çocukların da bozulacak hem anne hem baba reddettiği için.
o bozuk psikolojiyle anasına nasıl bakıyor?
bakamıyorsa diğer evlatlar nerede?

Olan çocuklara oluyor. Çok üzüldüm.
Zaten çocuk esirgeme kurumunda olan çocukların yüzde seksenlik kısmının anne babasının hayatta olduğunu duyunca da çok üzülmüştüm. Seçme şansları olsa öyle anne babaları seçmezlerdi elbet.

Bahane mi bekar evinde kalan bir tane eşyası olmayan psikolojisi bozukmuş herseyini kaybetmiş bir baba çocukları için ağlaya ağlaya kalan baba bahane oylemi çok bilinclisiniz bravo
Arkadasim neden agliyor neden? Kocaman adam kalksin calissin. Karisindan bosanmamasina sasmamali zaten. Kadin calisiyor, adam evde oturuyor. Bu yasa kadar hic mi bir sey yapamadi bu adam? Hic mi birikimi yok? Hic mi bi isten anlamaz? Nasil 18 uasindaki bi cocuk gibi kimsesiz ve ac kalabiliyor? Nafakayi nasil odeyecekti? Kendine gelsin biraz ya. Sizde habire savunup duruyorsunuz. Cozum mu ariyorsunuz, adami mi koruyorsunuz belli degil.

Ama bir secenek de su eger cocuga anne baba bakmak istemezse bir akraba komsu hala dayi teyze farketmez cocugu koruyucu aile olarak alirsa devlet aylik kucuge 400 buyuge 600 olmasi lazim daha az da olabilir bir para veriyor aklinizda bulunsun.

Baba icin de alirsa belediyelerin hemen hemen hepsinde fakir yardimlari oluyor onlara basvurabilir. Anneden nafaka isteyebilir.

Anne neden bu yolla başvurdu amacı neymiş yaşananları bilmiyorum yargılamak bana düşmez ama ne olursa olsun çoçuğun onlar senin canından bir parça hem çalışıyormuş nafakada alacak benimde annem babam ayrı babamdan bu yaşa kadar bişey görmedim ne maddi ne manevi annem hiç bizi bırakmadı yıllarca çalıştı çabaladı okuttu bizi kimseye muhtaç etmedi bu yaşa getirdi hala bişeyler yapacam diye uğraşır yapma desekte hakkını ne yapsak ödemeyeyiz anneciğimin iki taraftanda aile büyüklerinden sevilen sayılan biri yokmu güzellikle konuşup anlaşmaya yoluna gidilse çoçuklar arada kalması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…