Annenin çocuğun velayetini istememesi

Baba mevsimlik işçi iş buldukça çalışan biri
Çocuğu olan bi adam çocuğunu düşünen bir adam mevsimi beklemez arkadaşım
Anne suçluysa baba da o kadar suçlu
İkisi de çocukları başından atma derdinde hiç babayı savunma hiiiçççç
Mevsimlik işçiyse çalışmadığı zAmanlarda başka işler arasın

Anne istemiyo baba istemiyo devlete verin o halde anasi babasi olan çocukları!! Daha boşanma durumuna alisamamisken bir de istenmeme duygusu yasiyorlar yavrular. Ana da baba da beş para etmez. Sakin psikolojik sorunlarin arkasina siginmayin. AC mi yasiyor bu adam. Bu çocukların ahi size ahirete kadar yeter. Kisa günu kurtarmaya kar saymaya devam edin siz

Ona çalışılıyor işte aile büyükleri devreye girip ikna etmeye ama baba bitmiş durumda

Pardon biz neye devam ediyoruz ??okuduğunu anlamayan biri olduğunuz ortada nasıl aşılabilir bu sorun diye Soruyoruz

Pardon biz neye devam ediyoruz ??okuduğunu anlamayan biri olduğunuz ortada nasıl aşılabilir bu sorun diye Soruyoruz
Gerçekten hala soruyor musun
Nasıl aşılacak söyleyim az demeyecek çok demeyecek zor demeyecek uzak demeyecek baba iş bulacak ve o evlatlarını yanına alacak nokta...

Bakıcı tutmalı tabiki bu tAraf hiç vermeyi dusunmeden bunu elbette düşündü ama yiyecek ekmeği olmayan bi adamdan bahsediyoruz

Kusura bakmayın ama siz dıdısının dıdısısınız burada. Aile içinde yaşananları nereden bileceksiniz. Bu kadar keskin taraf tutmanız çok saçma. Kadın doğurduysa baba evinden getirmedi ya çocukları. Öteki tarafta babası elbette çocuklar iki taraftan birinde kalacak. En doğrusu kimin yanında okul, ev düzenleri bozulmayacaksa onun yanında kalmaları.

Ayrıca Hem yiyecek ekmeği yok diyorsunuz hem iştirak nafakası ödeyecek diyorsunuz, neyle ödeyecek bu adam iştirak nafakasını?

Bahane mi bekar evinde kalan bir tane eşyası olmayan psikolojisi bozukmuş herseyini kaybetmiş bir baba çocukları için ağlaya ağlaya kalan baba bahane oylemi çok bilinclisiniz bravo

Arkadasim çocukları ortada birakip hangi sağ duyudan bahsediyorsun bu vicdansizlikla vicdan dersi verecek durumda misin sence? Adamin herseyini vermez mahkeme yok öyle bir hukuk sistemi. Ailede akli başında biri yok mu ortayi bulucak

Aceba bosanmakmi istemiyor vazmigectide işi yokuşa sürüyor sanki öyle geldi bana

Herkes herşeyi anladi merak etme. Burada seytanin avukatligini yapana kadar biraz aklinizi basina alin. Ana istemiyor baba istemiyor akrabakarin umrunda değil e devletten başka çare yok. Bak yazmisim nasil asilacagini

Birde sen konu sahibi misin konunun muhatabi kim neden üstüne alinip cevap veriyorsun. Ben ortada birakan kimlerse onlara yorum yapiyorum. Konunun benimle ilgisi yok diye başta belirtmissin

Herkes herşeyi anladi merak etme. Burada seytanin avukatligini yapana kadar biraz aklinizi basina alin. Ana istemiyor baba istemiyor akrabakarin umrunda değil e devletten başka çare yok. Bak yazmisim nasil asilacagini
Yazıklar olsun..Siz kim okuyosunuz da böyle bir ithamda bulunuyorsunuz bacısı okuyor kendinden küçük ve ben nişanli biri olarak ki çok yakında nikahım var allaha havale ediyorum gözünle görmediğin hiç bir şeye ithamda bulunamazsin...

Ablası fikir sordu bende dedim ki bizim bayanlar n bilir bi fikir verir ama yanılmışım iftira etmek en büyük günah söz akliniği başınıza alın çıkın konumdan

Anne esirgeme kurumuna vermekten korkuyo ama onlari annesiz birakmaktan korkumuyo oylemi.bi baba anne kadar cocuga iyi bakabilirmi

Nafaka konusunda nasil anlasmislardi?
Adam neyle odeyecekti nafakayi? Simdi o nafakayi odeyecegi para ile cocuklarina bakacak.

Allah islah etsin. Anasi babasi sag cocuklar yetimhaneye gidecek...

Birde sen konu sahibi misin konunun muhatabi kim neden üstüne alinip cevap veriyorsun. Ben ortada birakan kimlerse onlara yorum yapiyorum. Konunun benimle ilgisi yok diye başta belirtmissin
Konu sahibiyim çünkü bana benimde kardeşim sayılacak kadar yakınım size cevap vermeyeceğim

Anne esirgeme kurumuna vermekten korkuyo ama onlari annesiz birakmaktan korkumuyo oylemi.bi baba anne kadar cocuga iyi bakabilirmi

Siz bu anneyi ne yaptiniz da çocuklarından vazgececek aşamaya getirdiniz önce bunu bi anlatin. Annesi vefat eden babalari bakan çocuklar ne yapiyor gayet misler gibi bakan babalar da var yeter ki babalik duygusu olsun pardon karpuz bu arada yanlis alintilamisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…