Annenin kızını gerçekten sevmemesi ve sürekli mali destek istemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yeni aileler öyle.. ortam öyle..

nedenleri bir kenara bırakıp kendinize mutlu bir yuva kurun.

onlar arayınca daha mutlu olunmuyor emin ol.

her lafları iğne gibi olacak. bir süre sonra keşke aramasalar diyecek..

SALLAAYIN GİTSİİNNN

Canım ailesi klima istiyor gibi sürekli onun sinyalini alıyor araba ev pesinati. Kız yazın gidince alıyor evlerine alışveriş ailesine hediye en az bin TL öyle gidiyor onların ucak biletini alıyor elinden o geliyor

Tek kuruş vermesin sonra kendi parasız kalıyor yazık kıza

Dini boyutu iki tarafı da bağlar ana baba olarak onlar ne yaptı da? Elbette yeri geldiğinde yardım edilir ama şuan hiçbir muhtaçlıkları yok ve arkadaşın maddi sıkıntı içinde zaten. ev almak nedir arkadaş gözde evladın üstüne yapılır arkadaşın da bakakalır. Para verdiği için konuşuyor onlar bi kaç kere yok desin hepsi zehrini akıtır. Bu kadar kullandırtmasın kendini. Yarın öbür gün bir ihtiyacı olduğunda hiçbiri olmaz yanında. Benim kV kayın düğünümüze bile gelmediler iyi günde bile yoklardı. Arkadaşın elinden geleni yapmış. Yok demeyi öğrensin. Hatta tüp bebek için para lazım borç verebilir misiniz desin kaçışırlar köşelerine sesleri solukları çıkmaz

Bahsedilen kişi kız degil de erkek olsaydı buralar ne karışırdı...

Arkadaşınız vicdanlı değil saf hatta her ailede ezilen tipler olur ya onlardan. Artik kendi ailesi var biraz da onları düşünsün. Yoksa bu sömürü sittin sene bitmez.

Kızın eşi görmüyor mu kızın ailesinin yaptıklarını? Yani benim eşim olsa 1 kuruş harcatmaz kesinlikle sana böyle davrananlara harcama diye başımın Eti'ni yer. Arkadaşınızın ruhunu çok ezmişler malesef bu saatten sonra değişmez vur enseye al lokmayı olmuş

Kocasının ailesi kızın ailesinden betermiş maddi olarak çok iyilermiş ama sürekli para isterlermiş karı koca elalem için çalışıyor yani iki tarafta aynı olunca adamda sesini çıkaramaz ki. İkisinin de akıllanması lazım ama zor gibi görünüyor alışmışlar vermeye...

Arkadaşım çok çok teşekkür ediyor sizlere ailesine karşı tatil boyunca dediğiniz gibi davrandı ve cok iyi hissediyor ekonomik olarak çok daha iyi durumda ama eşinin ailesi büýuk sorun kendi ailesinden daha beter .

Eşinin de akıllanması lazım otursun konuşsun tüp bebek istiyorlarmış onun için birikime başlasınlar anlaşsınlar kimseye 1kuruş verilmeyecek borç varsa önce onlar bitecek sonra da tüp bebek için para biriktirip tedaviye başlayalım borç harç olmadan rahat rahat çocuk sahibi olalım vs vs girsin aklına. Paranın tadına varırsa kendini biraz daha fazla düşünür...

Aç olana açıkta olana yardım edilir. Onun dışında anne baba bile olsa içinden gelmiyorsa kimsenin keyfiyetine para harcamalı. Ne kadar konuya denk geldiysemde annesi babasına ölümüne yardım edenler hep küçükken ezilmiş sevgi görmemiş kişiler. Zamanında beni sevmedi şimdi ihtiyacını göreyimde beni sevsin diye mi düşünülüyor bilmiyorum ama ebeveynler çocuklarını koşulsuz sevmeli ortada bir koşul varsa o zaten gerçek sevgi değildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…