Annenin yalan söylemesi

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Hanımlar artık kafayı yemek üzereyim annemle saçma sapan bir ilişkimiz var. İkimizin de hatası var bunda ben fazla dik kafaliyim annem fazla olaylara müdahale ediyor, her şeyimi karıştırıyor, olaylara bin katarak olmayan şeyleri olmuş gibi göstererek anlatıyor vsvsvs artık delirmek üzereyim

Bugün evden çıktım kütüphaneye gidecektim ders çalışmak için ama baya geç kaldım 5 gibi evden çıktım kapının önünde dolmuş bekliyorum. Yaşlı bir teyze var komşumuz. Bana geldi sen x'in kızısın di mi nişanın oldu mu senin diye soruyor. Annem onlara Jehan nişanlandi diye anlatmış. Huyunu bildiğim için milyon kere dedim anne daha ortada bir şey yokken kimseye deme diye. Milyon kere dedim, demiş. Şimdi eve geldim olayi anlatıyorum bana diyor ki sen kapının önünde beklemiyordun yalan konuşma ben baktım. Ama kapının önünde bekliyordum. Babamın yanında yemin ediyor yalan konuşuyorsun diye. Kendimden şüphe ediyorum artık ben mi yaniliyorum diye.

1 yıl önce daha ben okurken komşulara jehaani istemeye gelecekler de askerliğini yapsın dedik gibi bir demiş ortada hiçbir şey yokken. Bu kadın neden durduk yere böyle yalanlar konuşuyor. Sonra babamın yanında sanki ben yalan konuşuyormusum gibi gösteriyor bu sefer babam bağırmaya başlıyor. Kendimi iyice kötü hissediyorum, yalniz hissediyorum, patlamaya hazır bomba gibiyim

Babandan korkup demedim diyor olabilir babam bağırıyor demissin çünkü. Niye nişanladık diyo ki birde o insanlar mübareğe gelseler ne olcak

Yalan söyleme hastalığı olabilir annenin.

Kendini tutamıyor , kontrol edemiyor olabilir.Kendini tutamama da şöyle : iyi gördüğü ya da ne bileyim kendini iyi hissedecegi bir düşünceyi sanki gerçekmiscesine anlatmak. O da yalan tabi yine ama niyetleri bazen yalan söylemek olmuyor, o an öyle diyorlar kontrolsüzce sonra da demedim diyorlar gerçeği bilenlerin yanında.

Çok garip annen kısmetine engel olucak , insanlar yanlış tanır seni , kıskanıyor mu acaba seni??

Babandan korkup demedim diyor olabilir babam bağırıyor demissin çünkü. Niye nişanladık diyo ki birde o insanlar mübareğe gelseler ne olcak

Babadan korkusuna dediğini sanmıyorum çünkü normalde ben sorunca da demedim diyor. Mübareğe derken anlayamadim

Bilmiyorum ama en ufak konudan büyük konuya kadar olmamış şeyleri olmuş gibi anlatıyor ve iyice soğudum bu hallerinden sonradan inlar ediyor sürekli

Çok garip annen kısmetine engel olucak , insanlar yanlış tanır seni , kıskanıyor mu acaba seni??

Kısmetime engel olmasında vs hiç değilim kiskandigini da sanmam ama neden yapıyor bilmiyorum

Babadan korkusuna dediğini sanmıyorum çünkü normalde ben sorunca da demedim diyor. Mübareğe derken anlayamadim
Bizim oralarda nisandan sonra mübarek olsuna giderler tebrik gibi bisey yani

Bende de var böyle bir anne. Kötü niyetli olmamasını ummaktan başka kardeşler olarak yapacağımız bir şey yok. Benim annemin problemi bence çok fazla konuşmak, ortamlarda dinlenilen, arkasından sürekli bahsedilen insan olmak istemesi. Hayatı çok düz. O kadar çok konuşmak istiyor ki dümdüz hayatında bu kadar malzeme olmayınca artık yalanlar söylemeye başlıyor. Ben böyle düşünüyorum açıkçası.

Benim annem de böyle.Senelerce kızdım.Sonra anladım ki o değişmeyecek ama ben sinir hastası olacağım.Bıraktım."He he" deyip geçiyorum.En azından akıl sağlığımı koruyorum.Mesela bugün şehriyeli bir yemek yapmış.Ben de hipoglisemi olduğu için bin kere öyle şeyleri yemeyeceğimi söylememe rağmen yine de "ye" diyor bugün."Ben yemem anne" dedim."Ama bak makarna gibi" diyor."Anne ben zaten makarna da yemiyorum"diyorum."E bu makarna değil ki şehriye" diyor. Ben artık sadece gülüyorum. Siz de kendi işinize bakın.Onlar değişmez ama sizi değiştirirler.

hayal falan goruyo olabilirmi
kafasinda kurduklariyla gercegi karistiriyordur belki

Ya öyle olsa yine bı yere kadar anlayış gösterebilirim ama olmayan şeyleri çevreden duyunca deli oluyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…