Birileri talip oluyor da ondan mı diyor acaba?
Babandan korkup demedim diyor olabilir babam bağırıyor demissin çünkü. Niye nişanladık diyo ki birde o insanlar mübareğe gelseler ne olcak
Yalan söyleme hastalığı olabilir annenin.
Kendini tutamıyor , kontrol edemiyor olabilir.Kendini tutamama da şöyle : iyi gördüğü ya da ne bileyim kendini iyi hissedecegi bir düşünceyi sanki gerçekmiscesine anlatmak. O da yalan tabi yine ama niyetleri bazen yalan söylemek olmuyor, o an öyle diyorlar kontrolsüzce sonra da demedim diyorlar gerçeği bilenlerin yanında.
Çok garip annen kısmetine engel olucak , insanlar yanlış tanır seni , kıskanıyor mu acaba seni??
Bizim oralarda nisandan sonra mübarek olsuna giderler tebrik gibi bisey yaniBabadan korkusuna dediğini sanmıyorum çünkü normalde ben sorunca da demedim diyor. Mübareğe derken anlayamadim
Bizim oralarda nisandan sonra mübarek olsuna giderler tebrik gibi bisey yani
Benim annem de böyle.Senelerce kızdım.Sonra anladım ki o değişmeyecek ama ben sinir hastası olacağım.Bıraktım."He he" deyip geçiyorum.En azından akıl sağlığımı koruyorum.Mesela bugün şehriyeli bir yemek yapmış.Ben de hipoglisemi olduğu için bin kere öyle şeyleri yemeyeceğimi söylememe rağmen yine de "ye" diyor bugün."Ben yemem anne" dedim."Ama bak makarna gibi" diyor."Anne ben zaten makarna da yemiyorum"diyorum."E bu makarna değil ki şehriye" diyor. Ben artık sadece gülüyorum.Siz de kendi işinize bakın.Onlar değişmez ama sizi değiştirirler.
hayal falan goruyo olabilirmi
kafasinda kurduklariyla gercegi karistiriyordur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?