zor bir durum Allah yardimciniz oldun Annenizede hayirli kapilar acsin insallah bende bu yoldan gectim naalesef.benim babam anneme bakti iki sene boyunca benim bakma gibi bir durumum olmadi annem kendi evini ve babami istedi annemin hastaligi ciktiginda kizim bir yasindaydi bizde 40 merdiven dayayan ciftiz ikinci bebegi istiyorduk ama annemden dolayi yapmak istemedimki olsaydi bile eminim cevre soyle derdi “annesi ne halde o bebek derdinde”Bu aralar çocuk için büyük istek duyuyorum. Normal de çok hissetmem bu arzuyu ama bu aralar yapmamız gerektiğini düşünüyorum.
2,5 yıllık evliyim. Ben 32 olmak üzereyim eşim ise 38 yani anlayacağınız vakit geldi.
Annem kanser hastası son evre. Ömür ne kadar bilinmez. Babam kendine bakamaz durumda. Temel ihtiyaçlarını kardeşlerimin desteği ile sağlamakta.
Velhasıl ileri ki süreçte annem daha kötü olabilir ya da tıp dilinde olacak.
Ona bakacak onunla ilgilenecek kişi ben olacağım.
Ya gebeliğimin son aylarında kötü olursa ve ben hiç bir şey yapamazsam. Ya da doğumun ilk aylarında. Çocuk, çocuk derken anacığıma bakamazsam.
Kaldım ikilemde. Siz ne yaparsınız?
Bu arada biz annemi beklerken babam vefat etti.Ne yasiyacagimizi Allahtan baska kimse bilemez .Bazi seyleri ertelemek veya one almak bizim elimizde degil ,olacagi varsa oluyor.Annenize Allah sifa versin.Benim annem de hastaydi doktorlar en fazla alti ay yasar, her an bekleyin demisti,Iki sene yasadi .Ben hamileyken vefat etti. Hatirladigim bebegim olacagi icin cok mutlu olmustu.
Evlenince ilk 2 sene çocuk istemiyordum. Düğününden hemen sonra Dedem pankreas kanseri oldu. Dayılarım kuzenlerim (doktorlar) tahmini 2 ay ömür biçti. Gerçekten 1 ay sonra çöl kötüleşti sırf vefattan önce bu özel haberi duysun diye hamile kaldım 1.5 aylık evliyken. Ve haberi aldıktan 1 gün sorma vefat etti. Hiç pişman olmadım. Onun hayır duasını almak çok önemliydiBu aralar çocuk için büyük istek duyuyorum. Normal de çok hissetmem bu arzuyu ama bu aralar yapmamız gerektiğini düşünüyorum.
2,5 yıllık evliyim. Ben 32 olmak üzereyim eşim ise 38 yani anlayacağınız vakit geldi.
Annem kanser hastası son evre. Ömür ne kadar bilinmez. Babam kendine bakamaz durumda. Temel ihtiyaçlarını kardeşlerimin desteği ile sağlamakta.
Velhasıl ileri ki süreçte annem daha kötü olabilir ya da tıp dilinde olacak.
Ona bakacak onunla ilgilenecek kişi ben olacağım.
Ya gebeliğimin son aylarında kötü olursa ve ben hiç bir şey yapamazsam. Ya da doğumun ilk aylarında. Çocuk, çocuk derken anacığıma bakamazsam.
Kaldım ikilemde. Siz ne yaparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?