Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kendime özel bir odam yok ortak kullandığımız bir oda var
genelde kapısı açıktır ama kapalı olduğu zamanda gece gündüz tıklanmaz
hadi annem neysede baba abi erkek kardeş ne kadar söylesemde yapmıyolar
çünkü bayanım sonuçta düşünülmesi lazım belki üstümü değiştiriyorum ama yok anlatamıyorum
mecbur kilitliyorum bu seferde yalnış anlaşılıyorum hımmm napıyodun gibi...
ama ben annemin babamın odasına girerken tıklarm
abim odadaysa kapı kapalıysa yine tıklarım...
malesef yaşım 25 sinirleniyorum pat diye dalınmasına!yalnız kalmkata isteyebilirim gelme üstüme diyorum anlamıyor..hala büyümedi sanıyorlar bizi söylesem kendini beğenmiş eski köye yni adet olur..hele birde uyku ortasında çatttt!demiyormu
annem çalmaz hiçbirzaman, kapı kilitliyse çalar tabi aç diye:)))
ama babam odama dahi girmez bişey sölicekse kapıyı çalar söyler kapıdan gider.
kız kardeşim zaten han gibisi yapmıştır, odada benmi varım özel işimmi var takmaz. pat diye atlar içeri ben bağrırım sonra aynı hızla dışarı çıkar. herzaman böyle sürer gider:)
babacım uzaktan bağırarak gelir gülşah diyerek..
ozaman ben kalkıp zaten açıyorum..
bende babam odasındaysa mutlaka bir klere vururum baba müsaitmisin der öyle girerim..
Babamın mecbur kalmadıkça odama girdiğini bile hatırlamam.
Ama annem...
Ben genelde salonda olurum, odada pek vakit geçirmediğim için sanırım, annem odadaysam özellikle kapıyı açar kafasını uzatır bakar napıyorum acaba diye :1no2:
annemle kardeşim lank diye giriyo valla uyarmıyorum artık bile.
babam asla kapıyı çalmadan girmez, hatta çalar bi süre bekler çok anlayışlıdır canım yaa.
kapıyı kitlesem annem napıyosun orda aaaaçç der sanki napıcam ki içerde :sm_confused:
canım babacığım eskiden girerdi odama yani yaşım küçükken ama büyüdükten sonra bu konuda çokk saygılıydı hele sigarada içtiğimi bildiğinden asla ve asla odama girmezdi,söleyeceği varsa bile kapıya hafif tıklatıp dışardan sölerdi odamın önünde.ama annem sağolsun hiç takmaz kapıyı açar dalar içeri çoğu zaman kızarım bu aralar oda kapım pek kapalı olmadığından sorun yaşamıyoruz ama eskiden çok sinir olurdum paldır küldür girilmesine.
babam odama dahi girmez uzaktan laf atarki odadan cikayim :) kapi yari araliksa boyle arkasini donup tiklar ya hic oyle aniden dalmamistir.. :)
kardesime de alistirmaya calisiyorum arada sirada unutuyo ama genelde o da tikliyo..
annemin oyle bir huyu yok genelde odama pek ugramiyor icerden sesleniyor. uzun muddet sesim cikmamissa ancak gelip bakiyor. zaten yalniz kalmak istedigimde cidden odamin kapisini kapatiyorm ben o zaman anlayilsi oluyorlar diger zamanlar yari aralik durur bu da isteyen istedigi gibi gelebilir anlamina gelir onlar da rahat davranir.
Annecım mutlaka tık tıklardı kapıyı..Sınav arefelerınde bılhassa gelır moral verırdı,meyve , süt ,kuru üzüm , artık ne hazırlamışsa gelir kapıma vurur öyle girerdi..Lönk diye daldığını hiç hatırlamıyorum ouyy bitanem benim..