Ben beş yaşında değilm 15 yaşımda da değilim neredeyse 30 olacağım. Ben onun eşyalarını karıştırmam, o da bana karışmasın anne olmak çocuğunuzun özeli sizin özeliniz demekse anne olmasaymış keşke. Ben öyle anne olmak istemezdim. Uyuşturucu taşıyan biri olsam gelsin, kontrol etsin,benim için endişeleniyor diyim. Ama cüzdanımda benim için özel bir şey olamaz mı? Günlüklerime kadar okumuş. Ya hepsini geçiyorum artık bundan sonra yapmaması lazım.Anne olunca anlarsınız anca şimdilik bişi denmiyor tabi: )
Anne olunca anlarsınız anca şimdilik bişi denmiyor tabi: )
allah yardımcın olsunYaş 29. Üniversite, yurtdışı, iş güç derken yaklaşık sekiz yıldır ailemden ayrı bekar hayatı var. Ailemin yanındayken ya da onlar benim yanımdayken özel hayatım sıfır. Odamı,cüzdanım her şeyimi karıştrıyor. Yetmezmiş gibi duş jeli mi sabun mu kullanayım ona da kendi karar veriyor. Artık bunaldım vallahi. Tepki gösterince ağlıyor falan. Sizinkiler nasıl?
Niye karistiriyormus sordunuz mu?Yaş 29. Üniversite, yurtdışı, iş güç derken yaklaşık sekiz yıldır ailemden ayrı bekar hayatı var. Ailemin yanındayken ya da onlar benim yanımdayken özel hayatım sıfır. Odamı,cüzdanım her şeyimi karıştrıyor. Yetmezmiş gibi duş jeli mi sabun mu kullanayım ona da kendi karar veriyor. Artık bunaldım vallahi. Tepki gösterince ağlıyor falan. Sizinkiler nasıl?
Anne olunca anlarsınız anca şimdilik bişi denmiyor tabi: )
Düzenliyormuş. Sonra aradığım şeyi bulamıyorum, kendi de hatırlamıyor. Sorarsın yemin eder ben yapmadım der sonra onun koyduğu yerden çıkar.Niye karistiriyormus sordunuz mu?
Cuzdanimi cantamidami duzenliyorsun anne deseydiniz. Merak var iste ama niye bu kadar. Abiminde evini karistirmis diyorsunuz duzenleme degil bu. Psikologa goturseniz hadi siz bekarsinizda abinizin evi hos olmamis yani..Düzenliyormuş. Sonra aradığım şeyi bulamıyorum, kendi de hatırlamıyor. Sorarsın yemin eder ben yapmadım der sonra onun koyduğu yerden çıkar.
Karşıma alıp konuşma olayını 1500 kere bu yaşıma gelene kadar yapmışımdır. Her zaman ben nasılım sen de öyle ol istiyorum, hiç beni dinlemiyorsun falan filan.
Evin parasını ödeyen benim, istediği gibi duş yapamayan, odasını dağıtamayan, evde söz sahibi olamayıp her gün başı yene gene benim.
Bazen odama çekiliyorum kırıcı bir şey söylemek istemiyorum, söylüyorum üzülüyor, ağlıyor. Abim evli, onların da odasını karıştırmış, düzenlemiş falan. Tabii karısı sonra kavga çıkardı. Ondan biraz uzaklaştı. Ben bekarım diye herhalde hala 15 yaşında çocuk sanıyor. Arkadaşlarıma soruyorum onlarda hiç böyle oda karıştırma yok. Cüzdanımda bana özel bir şey olamaz mı? Kondom mondom, hap map, hiçbirine sahip değilim ama sahip olsam bile saklayacak bir yer yok evimde.
Çok aşırıya gitmiş korumacı anne rolünde... En fazla 19-20de bırakması lazımdı artık o bir şeyler karıştırma işini. Ağlayarak manipüle etmesine izin vermeyin sizi derim ben. Anneyle ilişki kolay kolay öyle tamamen bozulmaz. Sert bir şekilde artık katlanamayacağınızı söyleyin.Ben beş yaşında değilm 15 yaşımda da değilim neredeyse 30 olacağım. Ben onun eşyalarını karıştırmam, o da bana karışmasın anne olmak çocuğunuzun özeli sizin özeliniz demekse anne olmasaymış keşke. Ben öyle anne olmak istemezdim. Uyuşturucu taşıyan biri olsam gelsin, kontrol etsin,benim için endişeleniyor diyim. Ama cüzdanımda benim için özel bir şey olamaz mı? Günlüklerime kadar okumuş. Ya hepsini geçiyorum artık bundan sonra yapmaması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?