- 20 Mayıs 2014
- 44
- 53
- 18
Üzgünüm ama anneniz hasta sanırım. Bu çok garip bir şey. Belki psikolojik destek alması gerekiyordur. Bu yüzden abinizin eşiyle de arası açılmış. Onların evini karıştırması daha da kötü. Ama sizin hayatınızda çok olumsuz bir etkisi var.Sonsuza kadar sen kaç yaşındasın? Ailenle aynı evde mi yaşıyorsun?
Arkadaşlar onların yanına gittiğmde kafamı ütülese sabredicem ama he böyle. Bir de tavsiye boyutunda da değil, çok yıkama az yıka tmm bu anlaşılır, ama nası ovuşturayım, önce sabun sonra kese mi yoksa tam tersi mi, nasıl yıkanıyorsun bana anlat, ay sen beceremiyorsun ben seni yıkayayım falan, banyoda da mı özelim olmasın?
Bunun anne olmakla alakası yok. Yetişkin bir kadının özel alanına müdahale var burada. Ki bırakın 29 yaşında kadını 9 yaşında çocuğa bile bu kadar müdahale edilmemeli.
Konu sahibi, alın karşınıza konuşun. Bağırıp çağırarak, sinirlendiğiniz bir anda değil. Sakince, tatlı tatlı konuşarak bu durumdan hoşlanmadığınızı, rahatsız olduğunuzu, özel alanınıza girmemesi gerektiğini anlatın.
Var... kardeşten veya babadan bahsetmiyoruz anne bu hangi yaşta olursan ol merak eder bakar içi rahat etsin diye
Hayır bakamaz. Bakmaya hakkı yok. Anne olmak çocuğunun özel alanına tecavüz etme hakkı vermez kimseye.
Abartmayın bu kadar ne yani anne rahatsız mı onumu demeye calisiyonuz tamam evli çocuğunun odasını karıştırması olmaz tabi ama neyse fazla konuşmayim ..
Yaş 29. Üniversite, yurtdışı, iş güç derken yaklaşık sekiz yıldır ailemden ayrı bekar hayatı var. Ailemin yanındayken ya da onlar benim yanımdayken özel hayatım sıfır. Odamı,cüzdanım her şeyimi karıştrıyor. Yetmezmiş gibi duş jeli mi sabun mu kullanayım ona da kendi karar veriyor. Artık bunaldım vallahi. Tepki gösterince ağlıyor falan. Sizinkiler nasıl?
Sorun guven degil, onun istedigi gibi duzenlemem. Onun istedigi gibi sacimi yapmam onun istedigi giyinmem. Ben ona asla karismam mesela. Benim sectigim bir seyi giymezse israr etmem asla. Katlanayim derken yasim 29 oldu.Sonuçta anne fazla sert tepki vermemelisin
ama benim annem odama bile girmez yapı meselesi."Özel eşyalarımı karıştırma anne bana güvenmiyor musun" falan deyip onu caydırabilirsin bozma moralini.
Hmm sanırım durum biraz ciddi.Yani eğer gerçekten anormal derecede takıntı halini almışsa bu davranışları benim istediğim gibi ol diyorsa haklısın.Sonuçta sende bir bireysin istediğin gibi düzenini kurabilirsin yine de anneni kırmamaya çalış ama tavrınıda ortaya koymaya devam et.İnşallah düzelirSorun guven degil, onun istedigi gibi duzenlemem. Onun istedigi gibi sacimi yapmam onun istedigi giyinmem. Ben ona asla karismam mesela. Benim sectigim bir seyi giymezse israr etmem asla. Katlanayim derken yasim 29 oldu.
Simdi mesafe koydum, odamdan cikmadim. Opmeye falan calisti ama hic istemedim. Boyle yapinca asil uzulen ben oluyorum ama kirici oluyor, uzaklastiriyor kendinden.
Bir aydir yanimdalar. Rutin kontroller icin hastaneye goturup getiriyorum.
Sen bir sey demiyor musun hic? Kiyafetlerine ne giyecegine falan da karisiyor mu?Bende evliyim annemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz bizi her ziyarete gelişinde ben evden çıkar çıkmaz yatak odamdaki çekmecelerime varana kadar karıştırır çok sinirlenirim ama birşey diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?