Annenizin başkasıyla evlenmesini kabul eder misiniz?

Ya nekadar saçma bir düşünce yapınız var annesini başka adamla sevişirken düşünemiyormuş. Niye seviştiğini düşünüyorsunuz ki zaten anlamadim evlilik sadece sevişmekmi ayrıcada istediğini yapar. Kendisi düşünebiliyosa size ne laf düşer hayret bişey.

herkesin düşüncesini öğrenmek için konu açmışsınız, çoğunluk hatalı düşündüğünüzü belirtiyor gayet seviyeli bir şekilde, kalkmış birine genişsiniz diyorsunuz bir de. anlamadım o zaman neden konu açtınız buraya?
baştan sona haksızsınız. kimse annem babamdan boşansın gitsin başka biriyle sabah akşam seks yapsın diye hayaller kurmaz zaten. böyle düşünüyor olmanız da tamamen sizin sorununuz annenizin değil.
aklı evvelin biri de elli yaşında ne cinselliği ne evlenmesi yazmış. önce ironi yapıyor sandım değilmiş meğer. ne enteresan hayatlar var ya

yani benim annem de elli yaş üzeri ve babamla sevişiyor. ama yatıp kalkıp aaa annem seks yapıyor diye düşünmüyorum insanların yatak odalarını bi rahat bıraksalar da huzura erse herkes...

Eee ben de başta böyle dedim sonra siz annenizin başkasıyla sevişmesini ister miydiniz ne genissiniz falan dediniz. Yani konuyu siz çektiniz ne yazdığınızi mi unutuyorsunuz şaka mı yapıyorsunuz anlamadım

Eee ben de başta böyle dedim sonra siz annenizin başkasıyla sevişmesini ister miydiniz ne genissiniz falan dediniz. Yani konuyu siz çektiniz ne yazdığınızi mi unutuyorsunuz şaka mı yapıyorsunuz anlamadım

Aynı fikirde olmak zorunda mıyım sorusunu sizin sormanız fazlasıyla ironik çünkü burda sizinle aynı fikirde olmayan herkesi genişlikle itham etmişsiniz ve bana göre evet bu bir saldırmadır size göre saldırmanın tanımını bilemem. Mesele annenizin kiminle yatağa nasıl girdiği değil annenizin evlenmesi ki başlık bu yönde açılmış. Anneniz nikahlandığı adamla yatağa giricek orası da artık bi zahmet sizi ilgilendirmesin. Nasıl bir zihniyetiniz varsa oturup bunu mu düşünüyorsunuz? Konu annemin karşısındaki adam iyi biri mi onu üzer mi incitir mi değil de yatağa nasıl girer gözümde canlandıramadım mı? Siz zaten annenizin boşanmasına ses çıkartmayacak yapılması gerekeni yapmışsınız bu size artı puan kazandıracak bir durum değil. Annenizin mutluluğunu istediğinizden emin misiniz bana pek öyle gelmedi. Kendiniz söylediniz 40ların beri babamla birlikte bile yatmıyorlardı diye bencilliğinden boşandı diye demek ki bu evlilik çoktan bitmiş sadece kğıt üzerinde devam etmiş. Yani neredeyse anneniz gayrıresmi şekilde 10 yıl önce boşanmış gibi. Sizin benim gibi olabilmeniz böylesine sığ bir zihniyetle mümkün değil o yüzden hiç istemeyin. Merak ediyorum babanız evleniyorum dese ona da seni başka kadınla yatakta hayal edemiyorum evlenme der miydiniz? Babanıza nasıl tepki verirdiniz

yani benim annem de elli yaş üzeri ve babamla sevişiyor. ama yatıp kalkıp aaa annem seks yapıyor diye düşünmüyorum insanların yatak odalarını bi rahat bıraksalar da huzura erse herkes...
Konuyu çarpıştırmayın ya
Seksi yazan ben değilim ne münasebet
Konuyu olmadık yerlere getirdiniz gerçekten,fikir almak için konu açtım ki gayet saygılı cevaplar yazmıştım ama şurda bir kaç bayan yüzünden konum gerçekten olmayan yerlere geldi yok seks yapar yok sevişir Bilmem ne,ben bunları sormadım ben siz evlenmesini ister miydiniz diye sordum.

İki hafta olmuşsa bosanalı bende istemezdim

Siz evlatsiniz o anne.Sizden ne izin almaya mecbur ne de hesap vermeye..50 yaşında koskoca kadın neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilir ve ikinci kez evlenmek istiyorsa zaten enine boyuna düşünerek almıştır o kararı.
Yok sevişecek aynı yatakta düşünemiyorum filan demissiniz.Yasiniz kaç?15 filan mi?
O kadının da elbette yeme içme gibi hepimizin normal bulduğu duyguları yaşamaya ihtiyacı var sizin düşünemiyor olmanız bunu değiştirmez.
Hem evlilik sadece bu değil ki aklınıza ilk bu geliyor.Biraz düşünceli olun artık ya

Hanım efendi yorumlarımı iyi bir şekilde okuyun isterseniz,herkese gemim mi demişim,cinselliğe ben mi getirmişim?
Boşanmanın üzerinden 2 hafta geçmiş ve daha babamla evlerini bile ayırmadılar ne evlenmesi ne cinselliği,herşeyin bir yolu yordamı var,boşanmadan daha başkasıyla evlenirim diyen annem ki ben aynısını anneme desem eminim bana kızardı
Son sorunuza da cevap vereyim,babamın başkasıyla daha önce başka bir kadınla evliliği olmuştu ve ben babamla görüşmemiştim onunla konuşmamıştım anneme has bir durum değil yani,buda benim düşüncem

Siz isterseniz kendi yazdıklarınızı bir okuyun. Kendi yazdıklarınızı sonradan inkar etmeye başladınız çünkü. Bencilliğiniz sadece annenize özel değilmiş bunu anlamış olduk. daha fazla tartışmak istemiyorum ben ne dersem buradaki bu kadar insan ne dese kendi doğrunuzdan şaşmayacak sizin gibi düşünmeyenlere laf yetiştireceksiniz size dar zihniyetinizle mutluluklar

Konuyu çarpıştırayın.annenizi başka bir adamla evli olarak ve cinsel anlamda düşünün o zaman?ne kadar rahat ve genişsiniz ben anlamadım.ben düşünemiyorum yani
Evleneceğim kişiye annem karışsa onu dinlerdim,ne yanı annem evlenme dese evlenmeyip çoluk çocuğa karışmayacak mıydım?ne biliyorsunuz belki sadece çocuk için evlendim

ha pardon bu kısmı ecinniler yazmış, af edersiniz

Evet bunu ben yazdım ama cinsellik konusu açıldığı için ona istinaden yazdım,konuyu açan ben değilim isterseniz yorumlarıma tekrar bakın yada isterseniz bakmayın ya gerçekten size laf yetiştirecek yanım yok zira kendi derdim kendime yetiyor

Sürekli bencil yazmaktan başka bildiğiniz birşey yok,yazdığım yoruma bile cevap veremiyorsunuz sürekli bencil diye aynı şeyi yazıp duruyorsunuz
Neyse gerçekten kendi derdim kendime yeter başka da size yorum yazmıcam iyi günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…