Annenizin başkasıyla evlenmesini kabul eder misiniz?

Ondan sonra konu aciyorsunuz buraya annem evimden cikmiyor esim rahatsiz oluyor diye ....
neden utanc vericiymis? Sasirdim bu yoruma ...

Ondan sonra konu aciyorsunuz buraya annem evimden cikmiyor esim rahatsiz oluyor diye ....
neden utanc vericiymis? Sasirdim bu yoruma ...
Neden şaşırdınız ki,bunu yazan bayan belki annesini yanına alıcak belki mutlu etmek için elinden geleni yapıcak?
Ben kendim annemin evlenmesindense bizimle yaşamasını isterdim ne eşim rahatsız olurdu ne de ben.illaki başka bir adamla evli olmasına gerek yok..

Aynen canım. Öyle bir durumda olsam annemi asla mağdur etmem ki annem de zaten bu tarz evliliklere çok karşı. Asla evlenmem, çocuklarım daha önemli der.

Bir de etrafımda örnekler de var. Arkadaşımın annesi başka bir adamla evlendi, kızını unuttu. Kadın aşk yaşama derdine düştü. Kızın babası da hayırsız zaten, kaldı ortada zavallı.

Başka bir örnekte akrabamız olan bi kadın başka biriyle evlendi. Çocuğunun velayetini babaya verdi. Yeni kocasıyla rahatı bozulmasın diye.

Bi annenin önceliği çocukları olmalı, erkekler değil.

Illaha diye birsey yok ama gönlünü kaptirdiysa? Bunda utanilcak ne var?

Burda utanç verici tek şey sizin yorumunuz 50 yaşında ölmüş gitmiş otursun evinde köşe yastığı gibi dimi çok mantiklı

Burda utanç verici tek şey sizin yorumunuz 50 yaşında ölmüş gitmiş otursun evinde köşe yastığı gibi dimi çok mantiklı

50 genç bir yaş gayet. 50lik insanlar gezme tozma emekliliğini yaşama derdinde. Eee ne güzel kafalarına göre biri de varsa onunla mutlu olsunlar işte.

+50 yaşındaki anneler evde oturun ve torun bakın, hanım olun çiçek olun Kadın ahlaksızlık mı yapmış oluyor evlenince? 50 yaşında hiç evlenmemiş olanlar da evlenmesin mi, nasıl istersiniz ne yapsınlar hanım olabilmek ve utanç verici olmamak için? Burada olay cinselliğe gelip dayanıyor sanırım, annenizin cinselliği olsun sonunda da sizi doğursun sonra bitsin, değil mi? Gerekeni, hayattaki "misyonu" nu tamamlamıştır çünkü "kadın".

Annenizin nasıl mutlu olacağına siz karar vereceksiniz yani... Belki sadece evlenince mutlu olacak engel mi olacaksınız? Anlıyorum ben de buruk hissederim falan ama onu mutlu gördükçe geçer gider hepsi.

Bu konudaki kadın 50 yaşında, konu sahibesi de yetişkin burda çocuk terk etme, çocuğunu unutup erkek peşine düşme vb konularla hiçbir alaka yok. Konu sahibesi yetişkin, bakıma ihtiyacı yok velayeti falan zaten yok. Çocuk küçük yaşta olsa şu yazdıklarınıza katılırım ama bu konuyla bir alakaları yok kiKadın 50 yaşında, kızı evleniyor ya da başka yerde iş buluyor hayatını kuruyor, kadın tek başına kalıveriyor. Kaldı ki anneler çocuklarının kendilerine bağımlı hayat yaşamasını, hayatlarını feda etmelerini asla istemiyorlar çocuklarının mutlu olmasını istiyorlar. Aynı şeyleri yetişkin çocuğun annesi için istemesi çok mu zor??

Bir de şuna sinir oluyorum. Kadınlar evlenmesin çok utanç verici diyen insanlar genelde babalarına erkenden kadın bakarlar evlendirmek için, cenazede evlilik bahsi açan kardeş biliyorum. Nedeni ne olabilir ki? Tabiki bencillik. Onlara göre kadın kendi işini görür bunlara yük olmaz o nedenle evlenmesine gerek yoktur, ama erkek bunların eline kalacak ya işlerini görecek bir "kadın" lazımdır. Evlendirelim de kurtulalım moduna girerler. O nedenle bu bencil ruhlarla dolu hayatta, kendi yolunu çizeceksin! Gerisi ağlamış, zırlamış, utanmış falan umurun olmayacak.

Annelerin önceliği ne zamana kadar çocukları olmalı? Ölene kadar mı? Evlenmiş barklanmış işini gücünü bulmuş çocuklar neden öncelik olsun ki. Zaten hayatlarının uzun bir bölümünü buna ayırmış oluyorlar. Yaşlılıklarında da gezmek tozmak isterlerse evlenmek gayet tabi hakları.

Son düzenleme:
50 genç bir yaş gayet. 50lik insanlar gezme tozma emekliliğini yaşama derdinde. Eee ne güzel kafalarına göre biri de varsa onunla mutlu olsunlar işte.
Şimdi annemi düşünüyorum babamdan hiç yüzü gülmedi hala evliler babam ölse veya boşansalar hayatta evlenmez de bıkmışım der çünkü, ama isterdim evlense biraz mutlu olsa bazen çok üzülüyorum bi gün yüzü görmemiş diye

Neden cinsellik. Cinsellik kadınlar için kötü, namussuzca, ayıp, bir de yaşı biraz daha ileriyse daha fena. Ne işi var utanmıyor mu koskoca kadın otursun torun baksın.

Babalar evlenebilir tabi onlara serbest. Erkekler onlar çünkü ayıp falan değil, ihtiyaç. Hem cinsellik ihtiyaç hem de hizmet lazım.

Ölü toprağını atmaya çalışıyordur üzerinden, yıllardır üzerinde biriken...

İşte bu kafa yapısından gerçekten tiksiniyorum...

Hani derler ya yaşlılar biz görmeyiz diye, ben öyle düşünüyorum. Bu toplumundaki insanların "insan" olduğunu, biz görmeyiz.

Hani derler ya yaşlılar biz görmeyiz diye, ben öyle düşünüyorum. Bu toplumundaki insanların "insan" olduğunu, biz görmeyiz.

Umarım çocuklarımız görür. Ya da daha gerçekçi bir dilek dileyeyim; bizim gördüğümüzden daha kötüsünü görmesinler.

Sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…