Ondan sonra konu aciyorsunuz buraya annem evimden cikmiyor esim rahatsiz oluyor diye ....Size katılmıyorum. Bu yaşta bir kadının evlenmesi utanç verici bence. Hadi yaşı gençtir dul kalmıştır falan evlenebilir. Ama sen gelmişsin kaç yaşına evlenmek nedir ya otur evinde hanım hanım, torunlarınla ilgilen.. Ayrıca kocasından çekmiş olabilir boşanadabilir tabiki hakkı sonuçta. Ama evlilik olamaz..
Neden şaşırdınız ki,bunu yazan bayan belki annesini yanına alıcak belki mutlu etmek için elinden geleni yapıcak?Ondan sonra konu aciyorsunuz buraya annem evimden cikmiyor esim rahatsiz oluyor diye ....
neden utanc vericiymis? Sasirdim bu yoruma ...
Canım konuyu saptırma istersen!? Benim yorum yaptığım konu başka ok?Aynı yaşta yaşlı başlı eşşek kadar olmuş adamlar 20lik kızlarla pekala evleniyor. Onlara da aynı tepkiyi gösteriyor musunuz?
Aynen canım. Öyle bir durumda olsam annemi asla mağdur etmem ki annem de zaten bu tarz evliliklere çok karşı. Asla evlenmem, çocuklarım daha önemli der.Neden şaşırdınız ki,bunu yazan bayan belki annesini yanına alıcak belki mutlu etmek için elinden geleni yapıcak?
Ben kendim annemin evlenmesindense bizimle yaşamasını isterdim ne eşim rahatsız olurdu ne de ben.illaki başka bir adamla evli olmasına gerek yok..
Illaha diye birsey yok ama gönlünü kaptirdiysa? Bunda utanilcak ne var?Neden şaşırdınız ki,bunu yazan bayan belki annesini yanına alıcak belki mutlu etmek için elinden geleni yapıcak?
Ben kendim annemin evlenmesindense bizimle yaşamasını isterdim ne eşim rahatsız olurdu ne de ben.illaki başka bir adamla evli olmasına gerek yok..
Burda utanç verici tek şey sizin yorumunuz 50 yaşında ölmüş gitmiş otursun evinde köşe yastığı gibi dimi çok mantiklıSize katılmıyorum. Bu yaşta bir kadının evlenmesi utanç verici bence. Hadi yaşı gençtir dul kalmıştır falan evlenebilir. Ama sen gelmişsin kaç yaşına evlenmek nedir ya otur evinde hanım hanım, torunlarınla ilgilen.. Ayrıca kocasından çekmiş olabilir boşanadabilir tabiki hakkı sonuçta. Ama evlilik olamaz..
Burda utanç verici tek şey sizin yorumunuz 50 yaşında ölmüş gitmiş otursun evinde köşe yastığı gibi dimi çok mantiklı
Neden şaşırdınız ki,bunu yazan bayan belki annesini yanına alıcak belki mutlu etmek için elinden geleni yapıcak?
Aynen canım. Öyle bir durumda olsam annemi asla mağdur etmem ki annem de zaten bu tarz evliliklere çok karşı. Asla evlenmem, çocuklarım daha önemli der.
Bir de etrafımda örnekler de var. Arkadaşımın annesi başka bir adamla evlendi, kızını unuttu. Kadın aşk yaşama derdine düştü. Kızın babası da hayırsız zaten, kaldı ortada zavallı.
Başka bir örnekte akrabamız olan bi kadın başka biriyle evlendi. Çocuğunun velayetini babaya verdi. Yeni kocasıyla rahatı bozulmasın diye.
Bi annenin önceliği çocukları olmalı, erkekler değil.
Aynen canım. Öyle bir durumda olsam annemi asla mağdur etmem ki annem de zaten bu tarz evliliklere çok karşı. Asla evlenmem, çocuklarım daha önemli der.
Bir de etrafımda örnekler de var. Arkadaşımın annesi başka bir adamla evlendi, kızını unuttu. Kadın aşk yaşama derdine düştü. Kızın babası da hayırsız zaten, kaldı ortada zavallı.
Başka bir örnekte akrabamız olan bi kadın başka biriyle evlendi. Çocuğunun velayetini babaya verdi. Yeni kocasıyla rahatı bozulmasın diye.
Şimdi annemi düşünüyorum babamdan hiç yüzü gülmedi hala evliler babam ölse veya boşansalar hayatta evlenmez de bıkmışım der çünkü, ama isterdim evlense biraz mutlu olsa bazen çok üzülüyorum bi gün yüzü görmemiş diye50 genç bir yaş gayet. 50lik insanlar gezme tozma emekliliğini yaşama derdinde. Eee ne güzel kafalarına göre biri de varsa onunla mutlu olsunlar işte.
Bir de şuna sinir oluyorum. Kadınlar evlenmesin çok utanç verici diyen insanlar genelde babalarına erkenden kadın bakarlar evlendirmek için, cenazede evlilik bahsi açan kardeş biliyorum. Nedeni ne olabilir ki? Tabiki bencillik. Onlara göre kadın kendi işini görür bunlara yük olmaz o nedenle evlenmesine gerek yoktur, ama erkek bunların eline kalacak ya işlerini görecek bir "kadın" lazımdır. Evlendirelim de kurtulalım moduna girerler. O nedenle bu bencil ruhlarla dolu hayatta, kendi yolunu çizeceksin! Gerisi ağlamış, zırlamış, utanmış falan umurun olmayacak.
Ölü toprağını atmaya çalışıyordur üzerinden, yıllardır üzerinde biriken...Yok annem bana ben evlenmek istiyorum demedi,daha önce boşanmadan bana ileride evlenebilirim demişti eğer başkasıyla evlenmeme izin vermezseniz babandan boşanmıcam demişti ben hareketleri şu an çok değişti sanki genç kız gibi yapıyor kendini
İşte bu kafa yapısından gerçekten tiksiniyorum...Neden cinsellik. Cinsellik kadınlar için kötü, namussuzca, ayıp, bir de yaşı biraz daha ileriyse daha fena. Ne işi var utanmıyor mu koskoca kadın otursun torun baksın.
Babalar evlenebilir tabi onlara serbest. Erkekler onlar çünkü ayıp falan değil, ihtiyaç. Hem cinsellik ihtiyaç hem de hizmet lazım.
İşte bu kafa yapısından gerçekten tiksiniyorum...
Hani derler ya yaşlılar biz görmeyiz diye, ben öyle düşünüyorum. Bu toplumundaki insanların "insan" olduğunu, biz görmeyiz.Hatta babalara bulunacak kadın biraz da genç olsun ki görevlerini layıkıyla yapabilsinler...
Aynen gerçekten çok üzücü ve ileriye dair hiç umudum yok. Daha çooook yolumuz var bu kafaların değişmesi için. Malesef.
Hani derler ya yaşlılar biz görmeyiz diye, ben öyle düşünüyorum. Bu toplumundaki insanların "insan" olduğunu, biz görmeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?