Çok teşekkür ederim, umarım...Umarım çocuklarımız görür. Ya da daha gerçekçi bir dilek dileyeyim; bizim gördüğümüzden daha kötüsünü görmesinler.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi umarım.
Ya 50 yaşındaki kadının başka adamla cinselliğe ne ihtiyacı var Allah Aşkına?Neden cinsellik. Cinsellik kadınlar için kötü, namussuzca, ayıp, bir de yaşı biraz daha ileriyse daha fena. Ne işi var utanmıyor mu koskoca kadın otursun torun baksın.
Babalar evlenebilir tabi onlara serbest. Erkekler onlar çünkü ayıp falan değil, ihtiyaç. Hem cinsellik ihtiyaç hem de hizmet lazım.
Baskıcı değilim,annemin üzerimde konuşmaya hakkı varsa benim de ona var?biz istemeyince nasıl içi rahat edicekCoook farkli yorumlar düşünceler var. Kadınlarımızı çok baskı altına almayın. Evlenebilir. Yaşlılığında sohbet arkadaşı sakinlik lazım. Yeri gelir torununu sever yeri gelir çocuğunda kalır. Gün gelir evine eşinin yanına gider. Herkes kendi hayatını yaşar. Dinimiz yasaklamıyorken kadınlara bu özgürlüğü veriyorken hiçbirimize bu konuda yorum yapmak düşmez. Ben mutsuz evlilik yaşayıp ayrılmış. Hatta evli çocukları olanları biliyorum. Çocukları nekadar ilgilenebiliyor. Hepsi hayat koşturmasında. Bir kadının ilgiye şefkate ihtiyacı var. Çocuğunun sevgisi farklı eş sevgisi farklı.
Evlenmek istemezse başımın üstünde yeri var. Evlenmek istersede sonuna kadar destek olurum. Arkadaşlar lütfen empati kuralım. Sağlıklı toplum olalım. Baskıcı değil. Toplum baskısına bir son vermek hepimizin elinde.
Senin annen ve sen bu tur evliliklere karsisiniz diye utanc verici bir durum oluyor yani. Ne kadar utanc verici.Aynen canım. Öyle bir durumda olsam annemi asla mağdur etmem ki annem de zaten bu tarz evliliklere çok karşı. Asla evlenmem, çocuklarım daha önemli der.
Bir de etrafımda örnekler de var. Arkadaşımın annesi başka bir adamla evlendi, kızını unuttu. Kadın aşk yaşama derdine düştü. Kızın babası da hayırsız zaten, kaldı ortada zavallı.
Başka bir örnekte akrabamız olan bi kadın başka biriyle evlendi. Çocuğunun velayetini babaya verdi. Yeni kocasıyla rahatı bozulmasın diye.
Bi annenin önceliği çocukları olmalı, erkekler değil.
Hayırlı olan ne ise o olur inşallah. Sizde sevdiğinizden Annenizi düşündüğünüzden endişelisiniz.Baskıcı değilim,annemin üzerimde konuşmaya hakkı varsa benim de ona var?biz istemeyince nasıl içi rahat edicek
Bir de istemek zoruda mıyım yani hiç tanımadığımız bir adamı
Ya 50 yaşındaki kadının başka adamla cinselliğe ne ihtiyacı var Allah Aşkına?
Ben bu konuda biraz geri kafalıyım arkadaş ya ben bir türlü mantıklı bulmuyorum,yıllarca çekti ben bileyim iyi günleri de oldu babamla durdu durdu bu yaşta mı cinsellik aklına geldi?
Babam içinde aynısı geçerli?illa yazıcaklarsa mutlu olsaydılar da birbirleriyle yapsaydılar.
Hem kadının ilgiye sevgiye ihtiyacı vardır diyorsunuz hem de konuyu cinaelliğe getiriyorsunuz,düşünemiyorum işte annemi başka bir adamla düşünemiyorum bunun nesi suç
Annem konuştu bir adam var evlenmek istiyor dedi maddi durumu çok iyi vs dedi
Annemin bunu sadece maddiyattan dolayı istediğini düşünüyorum..
50 yaşında olunca cinsellik bitiyor mu ? Benim annem 50 yaşında genital estetik yaptırdı. Babamla mutlu bir evliliği var.Ya 50 yaşındaki kadının başka adamla cinselliğe ne ihtiyacı var Allah Aşkına?
Ben bu konuda biraz geri kafalıyım arkadaş ya ben bir türlü mantıklı bulmuyorum,yıllarca çekti ben bileyim iyi günleri de oldu babamla durdu durdu bu yaşta mı cinsellik aklına geldi?
Babam içinde aynısı geçerli?illa yazıcaklarsa mutlu olsaydılar da birbirleriyle yapsaydılar.
Hem kadının ilgiye sevgiye ihtiyacı vardır diyorsunuz hem de konuyu cinaelliğe getiriyorsunuz,düşünemiyorum işte annemi başka bir adamla düşünemiyorum bunun nesi suç
Ya 50 yaşındaki kadının başka adamla cinselliğe ne ihtiyacı var Allah Aşkına?
Belki de sebep budur.İyi de 40 il yaşlarda sürekli ayrı yattılar o zaman daha gençti,neden o zaman değil de şimdi cinsellik aklına gelmesi bana ilginç geliyor.ben şu an kendi adıma söyliyim çok düşkün değilim ki 50 li yaşlarda hiç istemem gibi geliyor.
Evde zaten şu an bekar Kardeşim var yanlız değil yani ve daha boşanalı 2 hafta oldu.
50 yaşında kadının evlenmesinin neresi utanç verici. Hey allahım yaSize katılmıyorum. Bu yaşta bir kadının evlenmesi utanç verici bence. Hadi yaşı gençtir dul kalmıştır falan evlenebilir. Ama sen gelmişsin kaç yaşına evlenmek nedir ya otur evinde hanım hanım, torunlarınla ilgilen.. Ayrıca kocasından çekmiş olabilir boşanadabilir tabiki hakkı sonuçta. Ama evlilik olamaz..
Tabii ki herdurum farklıdır. Siz anladığım kadarıyla annenizin evlenmek istemesinden çok biraz ani düşüncesizce karar verdiğini düşünüyor olabilirsiniz. Siz annenizi daha iyi Tanırsınız. Cinsellik konusunu düşünmeyin onlar özel konular. Evlat olarak onu düşünmeniz anlamanız olmaz zaten. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Rabbim utandırmasın.Ya 50 yaşındaki kadının başka adamla cinselliğe ne ihtiyacı var Allah Aşkına?
Konuyu çarpıştırayın.annenizi başka bir adamla evli olarak ve cinsel anlamda düşünün o zaman?ne kadar rahat ve genişsiniz ben anlamadım.ben düşünemiyorum yaniYine gelmiş kadına şu yakışır , şu yakışmaz diyen timi. Öğrenmiş olduk hep birlikte 50 yaşındaki kadının cinselliğe ihtiyacı yokmuş evlenmesine de tabii. Keşke bunu gelip 50 yaşındaki insanlar söylese . O yaşa daha çok olanlar değil. Hayır bir de kendi evleneceği kisiye annesi karışsa yıkar ortalığı. Gelmis burada izin verir misiniz diyor. Önce izin kağıdını yazsın siz öyle düşünün bence.
Himm geniş olduk bir de... Kadın helaliyle sevişir ne var sanki. Sizin böyle düşünmeniz genişlik bence. Oturup annenizin ne yapacağını mi düşünüyorsunuz:)) çok ayipKonuyu çarpıştırayın.annenizi başka bir adamla evli olarak ve cinsel anlamda düşünün o zaman?ne kadar rahat ve genişsiniz ben anlamadım.ben düşünemiyorum yani
Evleneceğim kişiye annem karışsa onu dinlerdim,ne yanı annem evlenme dese evlenmeyip çoluk çocuğa karışmayacak mıydım?ne biliyorsunuz belki sadece çocuk için evlendim
Bu yazdıklarımı saldırma olarak görüyorsanız siz hiç saldırma görmemişsiniz,sizinle illa aynı fikirde olmak zorunda mıyım?Hanımefendi burada o kadar yazı yazıldı yüzde 90ı hatta belki daha fazlası sizi haksız buldu herkes geniş, bir siz mi normalsiniz? Asıl siz fazlasıyla sığ ve bencilsiniz. Annemin doğru veya yanlış verdiği her kararda yanındayım aynı omun benim yanımda olduğu gibi ben uyarımı yaparım o kadar gerisine karışamam. Annenizin babanızın bencilliğinden boşandığını kendiniz söylediniz mutlu olmak hakkı değil mi? Sizin ona biçtiğiniz hayatı ve kalıpları mı yaşamak zorunda? Bu ne bencilliktir. Sadece çocuk için evlenmişseniz zaten evliliğin anlamını kavrayamamışsınız demektir insan sadece bir evde sohbet edecek her daim yanında olacak birini istediği için bile evlenilir ne var burda? İsterse cinsellik için evlenir sizin aklınız almıyor diye bu yanlış atıp kötü olduğu anlamına mı geliyor? Boşanın annenizin yanında olun o zaman ama hayır sizin bir hayatınız var ve genç olduğınuz için hakkınız değil mi? Madem görüşlere saygınız yok ve her sizin gibi düşünmeyene saldıracaktınız zahmet edip neden konu açtınız?
Valla burda annenin ne yapacağını yazan ben değilim sizsiniz neyse konu başka yerlere çekildi sizinle tartışacak yanım yok.kendi başınıza gelse aynısını uygulayabilecek misiniz ?Himm geniş olduk bir de... Kadın helaliyle sevişir ne var sanki. Sizin böyle düşünmeniz genişlik bence. Oturup annenizin ne yapacağını mi düşünüyorsunuz:)) çok ayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?