Annenizin başkasıyla evlenmesini kabul eder misiniz?

valla hali vakti yerindemi bu yaştan sonra anneme iyi bakıcak onu üzmeyecek bir insanmı annemin malına mülküne göz dikmedi ise de evlensin siz evlenip gittikten sonra 4 duvar arasında yalnız kalıp benden telefon beklesin istemiyorsaız ayak bağı olmayın. siz istesenizde istemesenizde bu iş olacaksa mantık çerçevesinde düşünüp anne evlata dönüştürmeyin olayı .

Yalnızlık Allah'a mahsustur.
Öncelikle bunu idrak etmeniz gerekir.
Annenizi, anneniz statüsünde düşünmeden bunu değerlendirmeniz, daha kolay anlamanızı sağlayacaktır.

Hayat bir kadın için kolay olmuyor malesef ki.
Hele ki boşanmış bir kadın için.
Burada bu konuda demeç verebilecek bir çok kadın vardır inanın.

Diyeceğim tek şey, bırakın anneniz nasıl istiyorsa hayatını öyle yaşasın.
Siz evlat olarak destek olun, yanında olun, siz düştüğünüzde nasıl o sizi kaldırdıysa, her acınızda mutluluğunuzda yanıbaşınızda olduysa, özellikle bu zamanlarda evlatlığınızı yapın.
Destek olun, sevginizi gösterin, onun ihtiyaç, düşünce, duygu ve kaygılarını paylaşın.
Annenizin tek ihtiyacı olan şey, onu anlayan (anlamaya çalışan) evlatlarıdır!

çok güldüm sabah sabah lou Allah da sizi güldürsün

konu sahibinin muhtemelen 2. üyeliği
bir konuyu çağrıştırdı bana
"annemle babam boşanınca babama kim bakacak korkusu"

ne münasebet neden karışayım. evladıyım diye kadının hayatını bana göre yaşamasını bekleyemem ki. kaç yaşına gelmiş kadın kendi kararlarını verecektir. hatta her zaman destek olacağımı söylerim. isterse insanın yanında 100 çocuğu olsun, herkes yatağına gittiğinde yalnız kalacak. hayatı paylaşacak derdini anlatacak derdini paylaşacak bir hayat arkadaşını herkes hakediyor.

Olabilir yani sonuçta kaç tane üye var benimle aynı sıkıntıları yaşayan insanlar olabilir
çok tepki almıştı çünkü
bencil vs gördük kendisini buralarda
genelde öyle üyeler yeni üyelik alıyor tepki almayayım diye

o kişinin de annesinin karşısına Rabbim hayırlı iyi bir insan çıkarsın
amin

Evli misiniz?Eğer evliyseniz empati yapın ben Allah korusun ayrılsam yeniden evliliği düşünürüm çünkü çocuklar bi yere kadar benimle olacaklar.İnsanların hayat arkadaşına ihtiyacı var yalnızlık çok zor.Ve evet anneniz evlenmek istiyorsa mutlu olmak için evlenmek istiyordur çünkü kötü bir evlilikten sonra yeni bir evliliğe kolay karar verilmez.

Nasıl yani 2 hafta olduysa boşanalı 2 hafta içinde kiminle evlilik kararı aldı ki??
Yok hayır evlilik kararı almadı ama ben şüpheleniyorum,hareketleri çok değişti bir de boşamadan önce başkasıyla evlenirim diyordu ama benim içimde sürekli bir acaba var

Boşanma da olsa, Allah gecinden versin ölüm ayrılığı sonrasında da olsa anne-babamdan biri evlenmek istese, engel olmam.
Bundan 20-25 sene önce böyle cevap vermezdim belki, ama şimdi herkes nasıl istiyorsa,
nasıl mutlu olacaksa öyle yaşasın düşüncesindeyim.
Hayat çok kısa ve kendi hayatını istediği gibi yaşamak herkesin hakkı, bu hakkı bizi yetiştirip büyüten ebeveynlerimize çok görmek gibi bir hakkımız da olamaz.

Allah babama uzun ömür versin öncelikle.
Öyle bir durumda içim kan ağlar ama annem mutlu olacaksa destek olurum.

Bir an hayal ettimde çok zor bir durum annemin yanında başka adamı görmek.
Ben anneme aşık bir kadınım onun için tüm dünyayı karşıma alabilirim.
Kendi içimde darmadağın olurum sanki bana ait olan yabancı birinin oluyor gibi.

Ama yine de annem mutluysa ona çaktırmazdım, destek olurdum.

Evlenmek istediği kişinin her şeyini araştırır ,geçmişini didik didik eder annemi üzmeyecegine ikna olursam evet

Annem babamla boşandıktan sonra o kadar söyledik çocukları olarak ama istemedi, eğer isteseydi yemin ediyorum kendi elimle evlendirirdim... insanlar yalnızlığa mahkum edilmemeli.... böyle bi durum varsa hayatınızda, bencilce davranmayı bırakın ve annenizin mutlu olması için elinizden geleni yapın, zira sonsuza kadar yaşamıyorlar....

Adam eğer ama myhappyending eve gelmeyecek o yokmuş gibi davranacaksın demezse sorun yok. Hepsi hepsi bana TCden gelecek aramalar mesajlar azalır, o da çok sorun olmaz benim için. Kardeşim olur mu bilmem o durumda da çok çok parasız kalırım adam izin vermeyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…