Annenizin başkasıyla evlenmesini kabul eder misiniz?

evlenece kişi belli demek..2 hafta içinde nasıl bjldu ki

ne kadar bencilce bir düşünce..

Babam vefat etti. Kabul etmeye çok zorlanirm galiba. Ama annem illaha isteseydi karşı çıkmazdım sanırım.

Annem babamla boşanmış olsaydi istediği kişisiyle evlenebilirdi ..bundan mutluluk da duyardım fakat ben babamı kaybettim ve annem evlenicem derse annelikten reddederim. Isteyen taşlasın arkadaş..babamla annemin aşkı dillere destandı, herkes konuşurdu, yıllar içinde katlanarak arttı, bir kavgalarina yada hafif bir ses yükselmesine şahit olmadım . Bir yıl geçti annem hala kızar babama 'beni bırakıp gittin ' diye ..ayrıca ömrünün sonuna kadar çalışmadan geçimini sağlayabileceği güzel de bir miras bıraktı. Kimseye muhtaç etmedi babam ,hayattayken de ,gittikten sonra da ..Şimdi ne işi varmış kocayla ..ciddi ortalık yakar yıkarım ..

ne kadar bencilce bir düşünce..

nooption, size sonuna kadar katılıyorum. Aynısını yazmaya geldim.
Konu sahibi sırf kendi mutluluğu için annesini mutsuzluğa mahkum etmek istiyor.
Bir kadın kolay kolay boşanmaz, eğer boşanmışsa bence mutlaka haklıdır.
Yeter artık bırakın bu kadınların/annelerin yakalarını.
Herkes ileride kendi hayatına bakacak o kadın ortada kalacak. Bir hayat arkadaşı olmalı insanın.
İş için yanıma gelen bir hanımefendi, çocuğumla olan telefon konuşmasını duydu ve bana "ben boşandım tüm hayatımı çocuklarıma adadım. Okutturdum, meslek sahibi ettim. Sonrasında evlendiler ve şu anda aylardır bir telefon bile etmiyorlar. Onlar için gelen kısmetlerimi de reddettim. Sakın çocuklarına fazladan fedakarlık yapma" demişti.
Eskiden olsa bende annemin evlenmesini istemezdim ama şimdi olaya daha farklı bakıyorum. Annem mutlu olacaksa sonuna kadar desteklerim.
Ayrıca annenizden şüpheleniyorsunuz ya pes diyorum. Şüphelendiğiniz bu kişiye şimdiye kadar şüphenizden bahsetmediniz de boşanınca mı dert oldu size.

Yok hayır evlilik kararı almadı ama ben şüpheleniyorum,hareketleri çok değişti bir de boşamadan önce başkasıyla evlenirim diyordu ama benim içimde sürekli bir acaba var

Daha boşanmadan, boşanınca başkasıyla evlenirim diyen bir annenin senden fikir alacağını zannetmiyorum.
Yaşın kaç bilmiyorum kuzum. Bende ayrı anne baba çocuğuyum.
Annemle babam boşandığında Anneme tekrar evlenmelisin dediklerinde annem -benim 3 kocam var Kocaya ihtiyacım yok-dedi (3 kardeşiz) ama tabi çalışan bir kadındı.
Şimdi anacım 60 yaşında bazen sorarım keşke evlenseydim dedin mi diye (çok kısmetleri çıktı iş yerinden ötürü) hayır hep sana ayak bağı olduğumu düşündüm dedi ama evlenmediği için hiç pişman olmadı. (Annem benimle yaşıyor)
Velhasıl kuzum annelerimizin hayatlarına saygı duymalıyız. Evet eminim yanına kimseyi yakıştırmayacaksın ama zamanla alışacaksın, umarım iyi bir seçim yapar...

Siz bu yazdıklarımdan bu şekilde anlayabilirsiniz sonuçta annemi
Bu yazdıklarımdan bu şekilde anlıyor olabilirsiniz sonuçta bizi annemi bizi tanımıyorsunuz ama buraya yazmadığım şeylerde oldu.içimde bir his var bunu siz anlayamazsınız tabi ama yine de yorumunuz için teşekkür ederim

Mutlu olması için evlenmesi mi gerekir?evlenmeden de mutlu olamaz mı
Her insanin ilgiye sefkate destege ihtiyaci vardir. Bunca yil omuzunda tasidigi yuku paylasacagi bir hayat arkadasi da isteyemez mi insan? Hayati hep yalniz mi gecirmek zorundadir anne olunca? Anne olmak demek ilk evliliginde mutsuz oldu diye bosaninca mutlu olacagi biri karsisina cikinca yok ben artik omur boyu yalnizliga mahkum olmaliyim diye mi dusunmektir?
Bencilce dusunuyorsunuz. Sevgilinizden ayrilinca omur boyu hayatiniza baska birini almamak gibi birsey bu....

Mutlu olması için evlenmesi mi gerekir?evlenmeden de mutlu olamaz mı
O acidan bakmada simdi sen evlendon gittin ne kadar annene zaman ayirabilirsin.. illa kendi evin esin cocugunla ugrascan.. kadin aksam evinde yalniz kalcaak.. ayrica esin yeri ayri evladin yeri ayri

artık annenizle uğraşmayı bırakın Z zalimhayat_82 :)
heee dediğiniz gibi boşanmadan biri varsa tabii çok kızabilirsiniz bu hakkınız
bunu araştırıp hesabını sorabilirsiniz ancak
ama yine de evlenmesin diyebilir misiniz? hayır

Karışmam, bana düşmez. Nasıl mutlu olacaksa öyle yaşar hayatını.
Mutlu olsun yeter ki.

Ben kabul edemem babam vefat etti ve annene çok düşkündü. . başka bir adamı annemim yaninda düşünemiyorum benim fikrim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…