- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
evlenece kişi belli demek..2 hafta içinde nasıl bjldu kiNiye ayak bağı olayım ki?daha 2 hafta önce boşandı babamdan,bunca yıl nasıl durdu?kabul edemiyorum gözümde bile canlandıramıyorum.annem de babam da hayatta ama annem başka adamla düşünmek beni etkiliyor.zaten boşanmalarını bile yeni kabul ediyorum
Yorumların arasında kabul etmeyen 1 kişi olmuş diğer herkes kabul ederim demiş ne güzel normal karşılayabilmek
Ben babam ölseydi belki kabul ederdim ama babam hayattayken annem bir yerde babam bir yerde neden başkasıyla olsunlar ki diye düşünüyorum.biraz daha sabretselerdi de biz de annemizi babamızı yan yana görseydik düğünlerde bayramlarda ama şimdi düşüncesi bile bana değişik geliyor
Bir de babamla evliyken başka biri olduğunu düşünüyorum bilmiyorum içime öyle doğuyor eğer böyle birşey olursa bu beni daha da üzer.yarın öbür gün evlenicem diye gelirse ben ne yapıcm
Olur bence ..şahsen ben boşansam bir daha evlenmem ..çalışır hayatıma bakarım .Mutlu olması için evlenmesi mi gerekir?evlenmeden de mutlu olamaz mı
Yorumların arasında kabul etmeyen 1 kişi olmuş diğer herkes kabul ederim demiş ne güzel normal karşılayabilmek
Ben babam ölseydi belki kabul ederdim ama babam hayattayken annem bir yerde babam bir yerde neden başkasıyla olsunlar ki diye düşünüyorum.biraz daha sabretselerdi de biz de annemizi babamızı yan yana görseydik düğünlerde bayramlarda ama şimdi düşüncesi bile bana değişik geliyor
Bir de babamla evliyken başka biri olduğunu düşünüyorum bilmiyorum içime öyle doğuyor eğer böyle birşey olursa bu beni daha da üzer.yarın öbür gün evlenicem diye gelirse ben ne yapıcm
ne kadar bencilce bir düşünce..
Yok hayır evlilik kararı almadı ama ben şüpheleniyorum,hareketleri çok değişti bir de boşamadan önce başkasıyla evlenirim diyordu ama benim içimde sürekli bir acaba var
Siz bu yazdıklarımdan bu şekilde anlayabilirsiniz sonuçta annemiIçime doğuyor en son baktiğimda delil değil. Annen "ben artik babandan soğudum ve boşanmadan sonra evlilik fikirine sicak bakiyorum. Artik bende mutlu olmak istiyorum. Yanliz kalmak istemiyorum" demek isteyebilirmi??
Aklima hiç aldatmak gelmedi. Sanirim fikir zikir meselesi
Neyse daha önceki konundada konuştuk hepimiz bunlari. Kendimi tekrar etmek istemiyorum. Iyi günler.
Bu yazdıklarımdan bu şekilde anlıyor olabilirsiniz sonuçta bizi annemi bizi tanımıyorsunuz ama buraya yazmadığım şeylerde oldu.içimde bir his var bunu siz anlayamazsınız tabi ama yine de yorumunuz için teşekkür ederimIçime doğuyor en son baktiğimda delil değil. Annen "ben artik babandan soğudum ve boşanmadan sonra evlilik fikirine sicak bakiyorum. Artik bende mutlu olmak istiyorum. Yanliz kalmak istemiyorum" demek isteyebilirmi??
Aklima hiç aldatmak gelmedi. Sanirim fikir zikir meselesi
Neyse daha önceki konundada konuştuk hepimiz bunlari. Kendimi tekrar etmek istemiyorum. Iyi günler.
Her insanin ilgiye sefkate destege ihtiyaci vardir. Bunca yil omuzunda tasidigi yuku paylasacagi bir hayat arkadasi da isteyemez mi insan? Hayati hep yalniz mi gecirmek zorundadir anne olunca? Anne olmak demek ilk evliliginde mutsuz oldu diye bosaninca mutlu olacagi biri karsisina cikinca yok ben artik omur boyu yalnizliga mahkum olmaliyim diye mi dusunmektir?Mutlu olması için evlenmesi mi gerekir?evlenmeden de mutlu olamaz mı
Evlenecegi kisi iyi biriyde adam gibi davranil mutlu edecekse neden olmasinAnneniz babanızdan boşandıktan sonra başkasıyla evlenmek isterse nasıl karşılarsınız?
Az ve öz bir soru ama benim için önemli.
O acidan bakmada simdi sen evlendon gittin ne kadar annene zaman ayirabilirsin.. illa kendi evin esin cocugunla ugrascan.. kadin aksam evinde yalniz kalcaak.. ayrica esin yeri ayri evladin yeri ayriMutlu olması için evlenmesi mi gerekir?evlenmeden de mutlu olamaz mı
artık annenizle uğraşmayı bırakın Z zalimhayat_82 :)Yorumların arasında kabul etmeyen 1 kişi olmuş diğer herkes kabul ederim demiş ne güzel normal karşılayabilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?