Açıkçası annenizden çok kızkardeşinize üzüldüm. Neden böyle bir yük yüklendi?Evleneceği kişi içinize siniyorsa destek olun. Kötü davranış saygısızlık yada sorumsuzluk sezerseniz annenizle istemediğinizi paylaşın ama buna rağmen devam etmek isterse yapılacak bişey yok. Benim annem 2. evliliğini yaptı ve boşandı. Tabi psikolojisi yerle bir oldu. şimdi 15 yaşındaki kız kardeşim ona annelik yapıyor.
Yorumların arasında kabul etmeyen 1 kişi olmuş diğer herkes kabul ederim demiş ne güzel normal karşılayabilmek
Ben babam ölseydi belki kabul ederdim ama babam hayattayken annem bir yerde babam bir yerde neden başkasıyla olsunlar ki diye düşünüyorum.biraz daha sabretselerdi de biz de annemizi babamızı yan yana görseydik düğünlerde bayramlarda ama şimdi düşüncesi bile bana değişik geliyor
Bir de babamla evliyken başka biri olduğunu düşünüyorum bilmiyorum içime öyle doğuyor eğer böyle birşey olursa bu beni daha da üzer.yarın öbür gün evlenicem diye gelirse ben ne yapıcm
Baba ölseydi belki içim biraz burulurdu. Ama o da geçerdi,önemli değil.Yorumların arasında kabul etmeyen 1 kişi olmuş diğer herkes kabul ederim demiş ne güzel normal karşılayabilmek
Ben babam ölseydi belki kabul ederdim ama babam hayattayken annem bir yerde babam bir yerde neden başkasıyla olsunlar ki diye düşünüyorum.biraz daha sabretselerdi de biz de annemizi babamızı yan yana görseydik düğünlerde bayramlarda ama şimdi düşüncesi bile bana değişik geliyor
Bir de babamla evliyken başka biri olduğunu düşünüyorum bilmiyorum içime öyle doğuyor eğer böyle birşey olursa bu beni daha da üzer.yarın öbür gün evlenicem diye gelirse ben ne yapıcm
Konuyu çarpmıştırmayın lütfen ben iftira atmıyorum öyle düşünüyorum içime öyle doğuyor diyorum kaç yıllık annem tanımış olmam gerekiyor öyle değil mi?Annene böyle çirkin iftira atmak içine doğuyor. Ve böyle düşünen biri için annen bencil (kendin dedin bunu) babani çekmeliydi öyle mi?
Umarim annen evlenir çekir gider. Kadina üzüldüm. 30 yil çocuklarin için adamin kahrini çek, sonra o ayni çocuklar tarafindan böyle iftiralara oğra. Cidden yazik.
Anneniz babanızdan boşandıktan sonra başkasıyla evlenmek isterse nasıl karşılarsınız?
Az ve öz bir soru ama benim için önemli.
Gerçekten ne ayıp ya.Annene böyle çirkin iftira atmak içine doğuyor. Ve böyle düşünen biri için annen bencil (kendin dedin bunu) babani çekmeliydi öyle mi?
Umarim annen evlenir çekir gider. Kadina üzüldüm. 30 yil çocuklarin için adamin kahrini çek, sonra o ayni çocuklar tarafindan böyle iftiralara oğra. Cidden yazik.
Konuyu çarpmıştırmayın lütfen ben iftira atmıyorum öyle düşünüyorum içime öyle doğuyor diyorum kaç yıllık annem tanımış olmam gerekiyor öyle değil mi?
Bana babanla boşanınca başkasıyla evlenirim yoksa boşanmam dedi bu sözlerin üzerine ne düşünebilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?