annenizin evinde veya kayınvalidenizin evinde eşinizle beraber olur musunuz?

ya yenge şikayetine dönüşmesini istemiyorum ama ah ablacım çok şeyleri topladım ama bana saygıları bile yok beni insan yerine koymuyorlar rahat rahat hiç kasmadan istediklerini yapıyorlar

demek ki abin çok zorluyo kız da saldım çayıra mevlam kayıra moduna girdi başka açıklaması yok yani, 1 hafta nedir yaa biz 20 gün kalıyoruz yapmıyoruzda millet uçkuru düşük demek ki

Senin ilk yazdığın mesajla sonradan anlattıkların arasında dağlar kadar fark var yalnız .

Sadece ilk mesaja göre yazacak olsam , en az bir hafta kalıyorlar ; ne yapsın gariplerim diyecektim :1:

Ama ortada prezervatif unutmak , kirli çarşafları size değiştirmek hiç hoş değil. Biz seviştik haberiniz olsun der gibi ... Hayır sevişin doya doya kime ne de ? Bunu tellal çıkarmaya gerek yok değil mi ?

Siz seviştiklerinden bile rahatsız oluyorsanız bu da hastalıklı bir düşünce , anne babanız içinde mi aynı duygulardasınız ? :44:

Ben sana kötü görümcesin demedim zaten canım. Kaldı ki ben de görümceyim. Ama özellikle eşi ve eşinin ailesi bölümünde görümcelere karşı onyargı var.

Çoğunluğu bilmem, İlk sayfalarda gayet normal diyenler de vardı. Zaten onları okuyunca geri kalan sayfaları okumadım bile. Kaldıkları odanın duvarına, yatağın baş ucuna gelecek şekilde espirili bir pano assan? Şişşit sessiz olunuz gibi falan. Ya da hani hastanelerde hemşire fotoğrafları var ya, parmağıyla sus işareti yapan :-D belki anlarlar.. Başka türlü de söylenmez yani.

yok biliyorum kötü görümce demek istemediniz anladım ben sizi :)
yok ben alıştım seslerine artık 3 oktavlık sesleri var :)
hani yengem üzerinde gitti genelde örnek ama ben genel durumu merak ettim :34:

Senin ilk yazdığın mesajla sonradan anlattıkların arasında dağlar kadar fark var yalnız .

Sadece ilk mesaja göre yazacak olsam , en az bir hafta kalıyorlar ; ne yapsın gariplerim diyecektim :1:

Ama ortada prezervatif unutmak , kirli çarşafları size değiştirmek hiç hoş değil. Biz seviştik haberiniz olsun der gibi ... Hayır sevişin doya doya kime ne de ? Bunu tellal çıkarmaya gerek yok değil mi ?

Siz seviştiklerinden bile rahatsız oluyorsanız bu da hastalıklı bir düşünce , anne babanız içinde mi aynı duygulardasınız ? :44:

evet farkındayım konu bizimkilerin üzerinde gitti, hata benden oldu ama rahatsız olduğum şeyleri de anlattım ister istemez
ben aslında başkasının evinde normal midir diye soracaktım ki öylede sordum ama tutamadım kendimi galiba bazı şeyleri de anlattım..
anne babamdan rahatsız olmadım duymadım hiç de zaten birde onlarla kıyaslamanamaz çünkü anne babam kendi evinde
ama onlar farklı geliyor bana
olabilir hastalıklı düşünce de olabilir benim ki, zaten sorup öğrenip ona göre bende bir yanlış var diyecektim kendime

Yani düşünsene sen annenle baban birlikte olurlarken seslerini duydun mu hic? Ben hic duymadım, duymak da istemem.

Aaah, öyle birsey olurmu elmayra, annemler sadece bebek için öyle seyler yaptilar, yoksa simde halen yapmazlar ya :1:

Konuya gelirsek ben asla yapmazdim. Orda 1 ay kalsam bile yapmazdim. Af edersin kendi evimde bile yeri geliyor "acaba komsular duymusmudur" diye korkan ben, annemlerin yada kv'demin en basit sesi duymasindan iyicene korkardim. Ne bilim, biraz saygisiz görüyorüm, sanki 1 hafta bekliyemiyorlarmi?

bence normal değil, sömestrda annemler geldiler 15 gün kaldılar öyle tık demeden geçirdik koca 15 günü :27:

hele bir de onların evinde olacak şakır şakır banyolara girilecek yok yok hiç bana göre değil:19:

Aaah, öyle birsey olurmu elmayra, annemler sadece bebek için öyle seyler yaptilar, yoksa simde halen yapmazlar ya :1:

Konuya gelirsek ben asla yapmazdim. Orda 1 ay kalsam bile yapmazdim. Af edersin kendi evimde bile yeri geliyor "acaba komsular duymusmudur" diye korkan ben, annemlerin yada kv'demin en basit sesi duymasindan iyicene korkardim. Ne bilim, biraz saygisiz görüyorüm, sanki 1 hafta bekliyemiyorlarmi?

bilmem işte beklenilemiyor mu merak ettim

evet farkındayım konu bizimkilerin üzerinde gitti, hata benden oldu ama rahatsız olduğum şeyleri de anlattım ister istemez
ben aslında başkasının evinde normal midir diye soracaktım ki öylede sordum ama tutamadım kendimi galiba bazı şeyleri de anlattım..
anne babamdan rahatsız olmadım duymadım hiç de zaten birde onlarla kıyaslamanamaz çünkü anne babam kendi evinde
ama onlar farklı geliyor bana
olabilir hastalıklı düşünce de olabilir benim ki, zaten sorup öğrenip ona göre bende bir yanlış var diyecektim kendime

Kısa süreli kalımlarda ne gerek var evi bekleyelim denebilir , ama bunun genel geçer bir kuralı yok ki herkese göre değişir .

İhtiyaca binaen yapmak başka , ses efektleri ile şenlendirip yapmak başka . Bu kısım ayıp olan kısım . Tabii bu da bana göre ayıp bir başkasına normal geliyor olabilir...

çok ayıp bişey :S biz eşimle anneme gittiğimizde yanlış anlarlar diye eşimle aynı oda da kalmıyoruz 1 hafta annemlerde kalsak bile hep ayrı odalardayız utanıyoruz :) kaynanama gittiğimizde de aynı...

Saka yapiyorsunuz heralde, degilmi? Yoksa gerçekten çok saçma, sanki beraber uymak her zaman seks ile es degermis gibi. Annenler yada kv'denler ayri yatiyorlarmi?

Kısa süreli kalımlarda ne gerek var evi bekleyelim denebilir , ama bunun genel geçer bir kuralı yok ki herkese göre değişir .

İhtiyaca binaen yapmak başka , ses efektleri ile şenlendirip yapmak başka . Bu kısım ayıp olan kısım . Tabii bu da bana göre ayıp bir başkasına normal geliyor olabilir...

evet haklısınız herkese göre farklı yapılan yorumlar onu gösteriyor

bilmem işte beklenilemiyor mu merak ettim

Bekleniliyor. Burdaki kadinlar nasil normal buluyor ona sasiyorum. Yani sorun sadece sessiz yapmak bile degil, bu olayin banyo tarafida var. Bi ben, bi o arka arka girsek çok çirkin bir görüntü ya. Ben asla, annemlerde bile yapamazdim. Ki sizinkiler sadece 1 hafta kalmislar ve üstelik sen evde olurken. Yani gerçekten çook saygisiz buldum.

Valla bana biraz saçma geldi açıkcası sende hiç rahatsız oluyormuşsun gibi gelmedi bana ya anlattıklarına bakılırsa sende can kulagıyla onları dinliyorsun demekki.O evde sen varsan illaki annen babanda vardır o sesi sen duyabilyosan onlarda duyardı dimi ve bir anne olarak gelinini baba olarakta ogullarını uyarabilirler.Neymiş prezarvatifler kirli çamaşırlar ortada kalyormuş kimse salak degildir öyle bi halt yedikten snra ortada bırakmaz yani.

Uzun süreli bir kalma durumu yoksa bana ihtiyaç gibi değil de fantezi gibi geliyor böyle şeyler. Evlenmeden evvel seks yapmadan durabilen insanların evlendikten sonra ama normal ama ihtiyaç deyip bulduğu her yatakta seks yapmaya çalışmasını fantezi olarak değerlendiriyorum ben şahsen...

Son düzenleme:
Valla bana biraz saçma geldi açıkcası sende hiç rahatsız oluyormuşsun gibi gelmedi bana ya anlattıklarına bakılırsa sende can kulagıyla onları dinliyorsun demekki.O evde sen varsan illaki annen babanda vardır o sesi sen duyabilyosan onlarda duyardı dimi ve bir anne olarak gelinini baba olarakta ogullarını uyarabilirler.Neymiş prezarvatifler kirli çamaşırlar ortada kalyormuş kimse salak degildir öyle bi halt yedikten snra ortada bırakmaz yani.

rahatsız olduğumu göstermek için her cümlenin sonuna ünlem işaretini koymam gerekiyordu haklısınız o ince ayrıntıyı unuttum..
can kulağıyla dinlemek mi yapmayın lütfen ne zevk alacağım dinlemekten siz yatmadan olan şeyler tabi ki duyulur bunun için kulak kabartmaya gerek yok ki..
valla salak dan çok bol ne var memlekette doğru yapmamak gerek ama bırakmışlar işte gördüm

rahatsız olduğumu göstermek için her cümlenin sonuna ünlem işaretini koymam gerekiyordu haklısınız o ince ayrıntıyı unuttum..
can kulağıyla dinlemek mi yapmayın lütfen ne zevk alacağım dinlemekten siz yatmadan olan şeyler tabi ki duyulur bunun için kulak kabartmaya gerek yok ki..
valla salak dan çok bol ne var memlekette doğru yapmamak gerek ama bırakmışlar işte gördüm

Valla biz 3 sene aynı evde 7 kişi kaldık kaynana kayınbaba görümce elti kayınbilader eşim ve ben hepimzin odasıda yanyanaydı ama biz hiç birbirimizin sesi geliomu diye bakmadık ha sen eger dedigin gibi bu kadar rahatsızsan bu senin abinden kaynaklanan bişey demekki uçkuruna sahip çıkamıyor bu sesleri annen baban duymuyor mu senin sen rahatsızlıgını bildiremeyecek kadar küçükmüsün.Şahsen ben bu kadar rahatsız olsam gider söylerim.

Boyle ozel sesleri baskasinin duymasi igrenc ya. Hadi yenge gevsek abiniz de mi dusunmuyor evde bir genc kiz var? Ayip ya... Onlar utanmiyor siz de utanmayin imalarla anlamalarini saglayin. Resmen rezillik ya.

Valla biz 3 sene aynı evde 7 kişi kaldık kaynana kayınbaba görümce elti kayınbilader eşim ve ben hepimzin odasıda yanyanaydı ama biz hiç birbirimizin sesi geliomu diye bakmadık ha sen eger dedigin gibi bu kadar rahatsızsan bu senin abinden kaynaklanan bişey demekki uçkuruna sahip çıkamıyor bu sesleri annen baban duymuyor mu senin sen rahatsızlıgını bildiremeyecek kadar küçükmüsün.Şahsen ben bu kadar rahatsız olsam gider söylerim.

yani yorumunuzu okudum da hiçbir şey anlamadım sesi duymak için illa kapıya, duvara bardak dayaman gerekmiyor ki.
ses geliyorsa duyulur Allah insan kulağını böyle yaratmış.
istediğimiz sesleri duyup istemediklerimizi duymayalım diye bir özelliğimiz yok yani.

Son düzenleme:

bende bakmadım ablacım neden bakayım ses geliyor mu diye
elimin altında internet varken yan odadan gelen sesleri mi takip edeceğim çok meraklı olsam girerim netten dinlerim sınırsız örnek vardır herhalde..
annem babam birşey demedi bu konu ile alakalı yani rahatsız olup olmadıklarını bilmiyorum benim yanımda da bu konuyu konuşmazlar herhalde

yani yorumunuzu okudum da hiçbir şey anlamadım sesi duymak için illa kapıya, duvara bardak dayaman gerekmiyor ki.
ses geliyorsa duyulur Allah insan kulağını böyle yaratmış.
istediğimiz sesleri duyup istemediklerimizi duymayalım diye bir özelliğimiz yok yani.

yan daireden üst kattan gelen sesi duyan insanlar var benim yan odadan duymam neden garip ki yada neden bile bile duymaya çalışmak olsun ki.

Back
X