annenizin evinde veya kayınvalidenizin evinde eşinizle beraber olur musunuz?

:52:
kanepenin altına kaçmış temizlik yaparken topladım tiksine tiksine..
ya birde bunun temizlik boyutu yok mu mesela
ne bileyim çarşay vs yıkanılabilir şeyler ama başkasının koltuğunda böyle bir şey yaşansa oraya bıraktıkları bazı şeyler sıvıdır vs gibi insanı rahatsız etmezmi
ne bileyim ben evimde böyle bir şey yaşanmasını pek istemem..
onların yattığı çarşafı kirli sepetine ben atcam
birde koltuğa vs ye bir şey bulaştıysa endişeside var tabi.
ne kadar temiz olduklarını bilemem başkasının yatağında yapmak biraz abes değil mi ?

Çok abes :31:

kanepenin altına kaçmış temizlik yaparken topladım tiksine tiksine..
ya birde bunun temizlik boyutu yok mu mesela
ne bileyim çarşay vs yıkanılabilir şeyler ama başkasının koltuğunda böyle bir şey yaşansa oraya bıraktıkları bazı şeyler sıvıdır vs gibi insanı rahatsız etmezmi
ne bileyim ben evimde böyle bir şey yaşanmasını pek istemem..
onların yattığı çarşafı kirli sepetine ben atcam
birde koltuğa vs ye bir şey bulaştıysa endişeside var tabi.
ne kadar temiz olduklarını bilemem başkasının yatağında yapmak biraz abes değil mi ?

Bunları okuduktan sonra yapmasınlar bir zahmet.Tiksindim,her şeyin bir ayarı var.

Tek bir şey söyleyeyim : Yazdan sonra anlarsın.:27:

Ses konusunda tamam da onların sevişmesinin senin ahlakına zararını çözemedim.

Donları,prezervatifleri ortada bırakmadıkları sürece ve ses gelmedikçe bence bir problem yok.

çok utandım ammma:)
benim ahlakımı bozmuyor ama bazen çıkan sesden adam kesiyorlar galiba hissine kapılıyorum :)
veya çarşafa sinen koku bazen tiksindiriyor beni herkes aynı değil ki böyle her yerde yaşanırsa kiminde cinselliğe karşı bir soğuma yaşatabilir

çok utandım ammma:)
benim ahlakımı bozmuyor ama bazen çıkan sesden adam kesiyorlar galiba hissine kapılıyorum :)
veya çarşafa sinen koku bazen tiksindiriyor beni herkes aynı değil ki böyle her yerde yaşanırsa kiminde cinselliğe karşı bir soğuma yaşatabilir

Son yazdıklarından sonra fikrim değişti zaten.:110:

ben bizimkileri kastetmedim sadece ama mesela evinize olaki geldi kaynınız görümceniz vs bu olayı yaşadılar ki bu olayı yaşarken siz ne kadar titiz olduklarını bilemezsiniz onlar gittikten sonra ister istemez bir pinpiriklenme durumu olmaz mı
hani mahremiyet boyutu var bu işin de bir de bu boyutu var
bu boyutunuda düşündüğümüz zaman bile rahatsız edici bir durum oluşmaz mı?

ben bizimkileri kastetmedim sadece ama mesela evinize olaki geldi kaynınız görümceniz vs bu olayı yaşadılar ki bu olayı yaşarken siz ne kadar titiz olduklarını bilemezsiniz onlar gittikten sonra ister istemez bir pinpiriklenme durumu olmaz mı

Demek kendi çarşafımızı götürmek lazım.:60::60:

birlikte olurlar ama ses çıkarmaları filan hiç hoş değil dikkat etmeleri gerekir
bi de çarşaflarını da kendileri atsın bi zahmet kirliye

Son düzenleme:
Son yazdıklarından sonra fikrim değişti zaten.:110:

yani insan kendini bilir kendinden de tiksinmez ama başkasının çıplak yattığı çarşafı değiştirmek makineye atmak felan da rahatsız ediyor beni istemezdim evimde yaşanması hani çok uzun süreli misafirlikler olabilir de keyfiyen yapmak da ne biliyim bilemedim:31:

birlikte olurlar ama ses çıkarmaları filan hiç hoş değil dikkat etmeleri gerekir
bi de çarşaflarını da kendileri atsın bi zahmet kirliye

çarşafları atıyorlar kendileri bazen ama sizin kirlilerinizle karışıyor makineye atmak için mecburen eliniz değiyor..
siz ister misiniz mesela evinizde beraber olunmasını çok sessiz olsalar hissettirmeseler bile

Cinsellik normal olabilir, bir yere gittiğinde birlikte olmak ta normal olabilir diyelim ama bunu duyurmak çok abes.. İnsanda biraz utanma olur. Burada " çok doğal" diye aldığın cevapların çoğu " görümceyim" demenden kaynaklı. Bu duruma normal diyenler, babanızın evine gittiğinizde babanız yan odada dururken ona duyuracak şekilde sevişip bir de karı koca birlikte inliyor musunuz?

Benim de en çok sinirimi bozan çarşaf konusu oldu açıkçası canım :26:

evli bayan arkadaşları burada bulmuşken sormak istedim
evli değilim nişanlıyım henüz bir cinsel beraberliğim olmadı ama bir görümce olarak rahatsız olduğum bir durum bu
bekar olduğum için bana normal gelmiyor o yüzden evli arkadaşlardan yorum almak istedim..
eğer rahatsız olursanız konu cinsellik bölümüne taşınabilir benim için sorun değil...
iki tane yengem var biri bize pek gelmez konuşmuyor gibi bişeyiz evlendiğinden beri aynı yani
ama diğer yengem geldiğinde bizde kalırlar fakat her geldiklerinde bu durum yaşanıyor
bide mesela ben bir genç kız olarak evde tek oluyorum onlar geliyorlar yine aynı durum yan odadan seslerini duymak benim açımdan hiç hoş olmuyor.
bu konuda ön yargılıyım o yüzden merak ediyorum normal bir durum mu ? yoksa olmaması mı gerek ?
bende yaza evleniyorum o yüzden çok merak ediyorum görüşlerinizi..
Herkes normal karşılamış ama bence çok iğrenç. Ne yaşıyorsa yaşar ama seslerini duyuracak düzeyle tutmaları gerçekten çok iğrenç. İğrenç iğrenç iğrenç. Mesela kendi evimde kalan çiftin sesini duysam bu kesin kavga sebebidir. Kardeşim veya en yakınlarım dahi olsa. Becerbiliyorlarsa sessiz yapsınlar, sessiz olamıyorlarsa da yapmasınlar. Ki sesi boşver, icraatten çıkıldığını belli edecek davranışlar da iğrenç. Ne yapıyorsan hissettirmeden yapmalısın. Yan odada sevişilebilir. bu ihtimal vardır ama şuan sevişildiğini bilmemek gerekir.
Çok edepsizlermiş gerçekten. Tiksintiden öldüm. Herksin yAtağı kendine kalsın.

Cinsellik normal olabilir, bir yere gittiğinde birlikte olmak ta normal olabilir diyelim ama bunu duyurmak çok abes.. İnsanda biraz utanma olur. Burada " çok doğal" diye aldığın cevapların çoğu " görümceyim" demenden kaynaklı. Bu duruma normal diyenler, babanızın evine gittiğinizde babanız yan odada dururken ona duyuracak şekilde sevişip bir de karı koca birlikte inliyor musunuz?

ben iyi bir görümceyim aslında ya yerden paket toplamama rağmen hiç bir şey demedim :)
yoo geneli sessiz olunmalı mahremdir sonuçta dedi herkes ses olayında hem fikir

çok ayıp bişey :S biz eşimle anneme gittiğimizde yanlış anlarlar diye eşimle aynı oda da kalmıyoruz 1 hafta annemlerde kalsak bile hep ayrı odalardayız utanıyoruz :) kaynanama gittiğimizde de aynı...

çarşafları atıyorlar kendileri bazen ama sizin kirlilerinizle karışıyor makineye atmak için mecburen eliniz değiyor..
siz ister misiniz mesela evinizde beraber olunmasını çok sessiz olsalar hissettirmeseler bile

ben istemem ama birşey de diyemem sonuçta
ama iğrenirim çarşaftan filan kendileri atsın isterim hatta kendi çamaşırlarıma karıştırmam

Son düzenleme:
İğrenç..
Yedi cihana duyurmanın amacı ne acaba?
Sevişmek normal mi? Evet. Ama kesinlikle ve kesinlikle ses olayı iğrenç..

Ben bile bile yapıyorlar kanısındayım.. :)Çünkü isterlerse sessiz olabilirler.. Sevişmek, inlemek demek değildir.. Tercihtir çoğu zaman.. Hadi seviştin, hadi ses de çıkardın, paketini bilmemneni topla bari ya..
Baştan sona ofsayt..

Herkes normal karşılamış ama bence çok iğrenç. Ne yaşıyorsa yaşar ama seslerini duyuracak düzeyle tutmaları gerçekten çok iğrenç. İğrenç iğrenç iğrenç. Mesela kendi evimde kalan çiftin sesini duysam bu kesin kavga sebebidir. Kardeşim veya en yakınlarım dahi olsa. Becerbiliyorlarsa sessiz yapsınlar, sessiz olamıyorlarsa da yapmasınlar. Ki sesi boşver, icraatten çıkıldığını belli edecek davranışlar da iğrenç. Ne yapıyorsan hissettirmeden yapmalısın. Yan odada sevişilebilir. bu ihtimal vardır ama şuan sevişildiğini bilmemek gerekir.
Çok edepsizlermiş gerçekten. Tiksintiden öldüm. Herksin yAtağı kendine kalsın.

sesdir vs dir olmadı diyelim ama sabah kalktınız banyonun ıslaklığı veya havluların ıslaklığından da hissedersiniz bu da rahatsız eder mi sizi ?

rahatsız oluyosan uyar o zaman güzel bi şekilde ya da şakayla söyle yengene
sürekli sinir olup dursan da birşey değişmez
o zaman dikkat ederler biraz daha ses olayına filan

Back
X