- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Çarşaf neysede yatağa geçmiş o çıkmıyorKan lekesi çıkar yataktan, sorun etmeyin. Leke sökücü ile güzelce temizleyip saç kurutma makinası ile kurutarak çözebilirsiniz. Üstüne nevresim serilince de zaten birşey anlaşılmaz.
Çarşaf serdi de yatakta ki çıkmıyorkonuyu ben mi anlamadim acaba? Kan izi yatakta? Annesi gelmeden temiz carsaf nevresim sersin erkek arkadasiniz. Kadin temiz carsaflari tekrar cikaracka degil ya. Türkiyede varmi bilmiyorum ama özel kan izi cikaricilar oluyor
Ters çevirip bir çarşaf serin gitsin rahatsız etti derlerse diğer tarafın iyice çıkmış yayları bu taraf daha iyi desin kaç gün kalacak zatenÇarşaf neysede yatağa geçmiş o çıkmıyor
Ters çevirdik kötü durdu tekrar çevirdi normale kadın pimpirikli birşey Birde bu konulara çok terssÜzerine yatak koruyucu alın eğer hafif lekesi kalmışsa anlaşılmaz herhalde yada yatağı ters çevirin
Bir hafta tatil köyüne benzer bir yer olduğu için kalmak istemişTers çevirip bir çarşaf serin gitsin rahatsız etti derlerse diğer tarafın iyice çıkmış yayları bu taraf daha iyi desin kaç gün kalacak zaten
Çarşaf serdi de yatakta ki çıkmıyor
Çamaşır suyu iz bıraktı ben de işe gideceğim için fazla uğraşamadımçamaşır suyu çıkaradı mı?
leke çıkarıcılar var persilin falan onlar çıkarır.
Sinsi kadın bakabilirtabii anlaşılır.
yatağı ters çeviriverin.
gerçi nevresimi geçirseniz yatağı açıp bakacak değil ya kadın.
Ay 3 4 damla anlaşılmaz yaaa kadın yatağı kaldırıp bunlar halvet olmuşmu bakayimmi diyecekTers çevirdik kötü durdu tekrar çevirdi normale kadın pimpirikli birşey Birde bu konulara çok terss
AynenYatağı atın
Ah hormonlar...
Ayrıca anlamaması için aşırı derecede zeka geriliği olması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?