- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
İyi de bu sefer murekkebin yatakta ne isi var demicek mi
Neyi anlamıştırMurekkep guzel fikir dok gitsin.
Bu arada sevgilin anlamistir senin anlamaman normalde :)
NedirÜstünde yazı yazarken der.Ama benim endişem başka.
Meslektaş bu erkek işleri zor ya.Guven konusu sıkıntı. Iyi göze almışsın.Sadece senin için endişelendim sakin ola yanlış anlama.
birden aniden beraber olduk nasıl oldu anlayamadım anlayamadı
Bu kismi.Iliskiye girmek istemis ve girmistir anlamadan olmazNeyi anlamıştır
Göze aldığımdan olmadı birden oldu ikimizde istemiyorduk aslında ama dedim ya 5. Yıla döndük hiçbir şekilde bir yanlışını görmedim güveniyorum olabilir dünya hali düşündüğün gibi de olabilir ama sorun yapacağımı sanmıyorum sonuçta kimse sütten çıkmış ak kaşık değil çok sorun edeceğimi sanmıyorum sadece bittiğine üzülürüm zarın gittiğine değilMeslektaş bu erkek işleri zor ya.Guven konusu sıkıntı. Iyi göze almışsın.Sadece senin için endişelendim sakin ola yanlış anlama.
Haklılık payı var kendim farkında olmadığım için onun içinde öyledir diye düşündümBu kismi.Iliskiye girmek istemis ve girmistir anlamadan olmaz
Sinsi kadın bakabilir
Yatağı mı ?Çöpe atmayı akıl edemediniz mi?
Sen olmazsın da o icraate geçmiş dostum.Kendini tutamamış.Herneyse.Senin kafan rahat olsun yeter ki.Haklılık payı var kendim farkında olmadığım için onun içinde öyledir diye düşündüm
Şimdilik rahat :) sıkıntı olursa Burda konu açarız zaten :)Sen olmazsın da o icraate geçmiş dostum.Kendini tutamamış.Herneyse.Senin kafan rahat olsun yeter ki.
Çöpe atmayı akıl edemediniz mi?
Bilmiyorum, ama o duruma düşmektense, 10 tane yatak feda olsun.Bir yatak kaç para biliyor musunuz
Bilmiyorum, ama o duruma düşmektense, 10 tane yatak feda olsun.
Ben anlamam ki öyle seylerdenYatağı çöpe atmak ne demek yav bir damla kan içintuzlu su işe yarar ayrıca oksidasyon bir çok lekeyi güzel çıkarıyor aklınızda bulunsun ( koyu renk kumaşta denemeyin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?