• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesi anlar mı acaba ?

regl kanın değmiştir diye düşünecek belki de.
illa ona mı yorulacak yani?
nevresimi kaldırıp bakmaz herhalde yatağa ayrıca.

İlk çamaşır suyu ile iyicene sil... yay yani... sonrada üstüne ya türk kahvesi yada vişne suyu dök... baya yay...

Annesi görse bike sevgilin laptopdan dizi bakiyorken meyve suyu dökdüm der

Sinir oluyorum bu konulara basitleştiriyorsunuz normal birşey Miş gibi anlar mı diyorsunuz!!!
Kadının yatağında bide ...
gençler de okuyup aman ne var deyip yaşıyorlar .
Yaptığınız haram zina .
Diyelim ki oldu bari anlatmaktan haya edin.

C Combativeenemy

Son düzenleme:
Sinir oluyorum bu konulara basitleştiriyorsunuz normal birşey Muş gibi anlar mı diyorsunuz!!!
Yaptığınız haram zina .
C Combativeenemy

Polemik olmasin ama evet cinsellik normal birşey.

Siz günah işlemeyin. Her insanin günahı sevabi kendine

Sinir oluyorum bu konulara basitleştiriyorsunuz normal birşey Miş gibi anlar mı diyorsunuz!!!
Kadının yatağında bide ...
Yaptığınız haram zina .

C Combativeenemy
Sizi bağlayan ne burada günahsa bana günah zinaysa bana Zina size ne oluyor ha birde kadının yatağı diyorsunuz onu nereden çıkardınız sevgilimin bekar evi diyorum ailesi tatil amaçlı geliyor diyorum amaa size ne yani ?

Sizi bağlayan ne burada günahsa bana günah zinaysa bana Zina size ne oluyor ha birde kadının yatağı diyorsunuz onu nereden çıkardınız sevgilimin bekar evi diyorum ailesi tatil amaçlı geliyor diyorum amaa size ne yani ?
Her konuya geliyor bunlardan namusumuzu korumakla yükümlüler:)) diğer konudada bir tane var boşverin

cok edepsizsin ahlakimi bozdun:)) cunku ben 21.yuzyilda yasamiyor, okuma yazma bilmiyor, internette dolanmiyorum ve cinselligi ve insanlarin seks yaptigini sadece kk dan ogreniyorum. Sizi kiniyorum sayin konu sahibi:pPP geyik bir yana takilma ama soguk suyla yika kan lekesini once her zaman, sicak su kani pisiriyor ve kumasin icine islemesine neden oluyor. Regl falan olunca da eger camasirlarina gecerse aynisi gecerli. Hatta sanirim butun camasirlari once soguk suyla yikamak lazimmis kiri vs ciksin diye sonra sicakla hasla:)

Siz neden karışıyor sunuz konu sahibi var yorumun altında .
ben onun günahına karışmam.
Bunu anlatmasın basitleştirmesin ki gençler de normal sanıp yapmasın .
Gençler de benim bu konum sayesinde Zaten ilişkiye gireceklerdi gençler Zaten hiçbir şey bilmiyordu pardon Da 24 yaşında aklı başında bir bireyim istediğimle sevişirim de öpüşürüm De sizene bundan

Back
X