• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesi anlar mı acaba ?

rica ederim
eski bir üye olarak tavsiyem lütfen üslubunuzu bozmayın haklıyken haksız duruma düşmeyin
kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok ülkecek bunu bir öğrenemedik nefretle kutuplaştık iyice
burada konu "kan lekesi nasıl çıkar?" onun üzerinden konuşalım.
Keşke her konuda herkes sizin gibi düşşnse amaa nerde illa çıkacak böyleleri sorularımıza da cevap alamaz olduk oysa çok sevdiğim bir site burası neyse uzun bir zaman konu açmayı düşünmüyorum

Bgn arka planda anlasip birbiri ardina ayni benzer konular acilma gunu mu? Tabiki benzer yorumlar Orada sisen herkes buraya sicrar ben diim konu sahibi karisir ortalik:bicak:
Evet ben alacağım önerileri cevapları aldım zaten işimiz halloldu diyelim ama anlamadığım konu neden dine kayıyor neden bu insanlarda ki hırs bu kadar çok ben yapana da yapmayanada karışmam saygı duyarım herkesin kendi seçimleri nedir bu polemikler cidden üzülüyorum

Evet ben alacağım önerileri cevapları aldım zaten işimiz halloldu diyelim ama anlamadığım konu neden dine kayıyor neden bu insanlarda ki hırs bu kadar çok ben yapana da yapmayanada karışmam saygı duyarım herkesin kendi seçimleri nedir bu polemikler cidden üzülüyorum
Burasi sanal ortam cok normal kimse belkide gercekte olan kisi degil gercek dindar inanan hatayi bir defa kirmadan uyarir ve birakir bunu yapmasi gerekir yani uyarmak birdefa gerekir israr empoze zorlama yok ama herkes isine geldigi gibi alir
Ha o uyariyida rencide edici sekilde diger insanlarin icerisinde yapmaz ama yapiliyor

Son düzenleme:
Konu dine kaymıyor konu şu basitleştirmek yani herhangi birşey Miş gibi yapmak dine bakılırsa dinimiz zorlamayin diyor yada yüze vurmayın üzerini örtün diyor . ama sabah bir konu buna benzer şimdi bu yani basitleştirmesin kimse dile gelmesin modern linkten uzak dersiniz evet bırakın uzak kalsın ....
Burada kaç konu açıldı geçmişten korkum yok yaptığım hatam vs.
Demekki bu iyi birşey değil ama maalesef yapıyoruz .

Konu dine kaymıyor konu şu basitleştirmek yani herhangi birşey Miş gibi yapmak dine bakılırsa dinimiz zorlamayin diyor yada yüze vurmayın üzerini örtün diyor . ama sabah bir konu buna benzer şimdi bu yani basitleştirmesin kimse dile gelmesin modern linkten uzak dersiniz evet bırakın uzak kalsın ....
Burada kaç konu açıldı geçmişten korkum yok yaptığım hatam vs.
Demekki bu iyi birşey değil ama maalesef yapıyoruz .
Ya geçmişinde ne olduğunu neden böyle düşündüğünü yazdırma şimdi bana milletin içinde...yeter ya yazma sus artık kendin her haltı yapmışsın ama burda namus bekçisi kesildin başımıza alıntı mı yapayım ne yapayım özelden attığın ilk mesajı derdin ne

ben sana bir şey diyeyim mi?
saygı duymak dünyadaki en kafa rahatlatıcı iştir.
burada adım kadar eminim bazı arkadaşlar var; dünya ve ahiret görüşümüz çok farklıdır.
ama olaya insan olarak, sorun çözmek maksadıyla konuşunca daha hiç karşı karşıya gelmedik. bilakis hep birbirmizi destekler nitelikte şeyler yazıyoruz birbirimizden habersizce..
elbette insanlara yanlış yaptıkları bir şey konusunda tavsiyeler verebiliriz; kendi dini ve dünya algılarımız çerçevesinde.. ama üslubunca..
bazı insanlar sadece saldırmak için buradalar..
yoksa o dini hassasiyete sahip oldukları için bile değil.

ben sana bir şey diyeyim mi?
saygı duymak dünyadaki en kafa rahatlatıcı iştir.
burada adım kadar eminim bazı arkadaşlar var; dünya ve ahiret görüşümüz çok farklıdır.
ama olaya insan olarak, sorun çözmek maksadıyla konuşunca daha hiç karşı karşıya gelmedik. bilakis hep birbirmizi destekler nitelikte şeyler yazıyoruz birbirimizden habersizce..
elbette insanlara yanlış yaptıkları bir şey konusunda tavsiyeler verebiliriz; kendi dini ve dünya algılarımız çerçevesinde.. ama üslubunca..
bazı insanlar sadece saldırmak için buradalar..
yoksa o dini hassasiyete sahip oldukları için bile değil.
Kesinlikle katılıyorum çoğu insan benim konumdan ele alacak olursak çok güzel fikirler sundular mesela hiçbirisi benim aklıma gelmemişti ve o fikirlerden birisini uyguladık yorum yapan yapmayan herkese teşekkür ediyorum ne güzel işimizi hallettik herkes birbirine yardımcı oldu ne var yani burda dürüst oldum açıkça olanı anlattım kocamla birlikte olurken böyle böyle oldu deseydim konum belki buralara gelmezdi ama çoğu insn benim soruma adapte olmuşken işte bir kaç kendini bilmez çıkacak ve olay buralara geliyor ya ne diyeyim bildiğim konularda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorm sizler gibi amaç budur zaten polemik yaratmak değil ki neyse uzun oldu kusura bakmayın

Anlamaz ama anlasada anlasın zaten evlencekmişsiniz nıye dert edıyosun. Bu arada bilmeyenler için yazalım kan bulasan yeri sıcak su ile değil soguk suyla çıkarın. Sıcak su kandaki pigmentleri dagıtma özelliğine sahipmiş. Bende eskiden kilotlarımı sıcak suyla yıkardım çıkmaz kalırdı meger soguk sudaymış formül

Anlamadığım nokta şu kadın sizin birlikte kaldığınızı biliyorsa eğer zaten birlikte olmama ihtimaliniz yoktur gözünde yani. O kadar sıkıntı etmeyin bence ama görmesi hoş olmaz yinede.

Anlamaz ama anlasada anlasın zaten evlencekmişsiniz nıye dert edıyosun. Bu arada bilmeyenler için yazalım kan bulasan yeri sıcak su ile değil soguk suyla çıkarın. Sıcak su kandaki pigmentleri dagıtma özelliğine sahipmiş. Bende eskiden kilotlarımı sıcak suyla yıkardım çıkmaz kalırdı meger soguk sudaymış formül
Bende ilk sıcak su kullanmıştım çok dert ettiğimden değilde yine de anlamasın diye önlem almak istemiştik oğlu Da annesi anlasın istemiyordu

Anlamadığım nokta şu kadın sizin birlikte kaldığınızı biliyorsa eğer zaten birlikte olmama ihtimaliniz yoktur gözünde yani. O kadar sıkıntı etmeyin bence ama görmesi hoş olmaz yinede.
Birlikte kalmıyoruz ki birde zaten farklı ilde çalışıyor buradayken bile aramızda bir saat mesafe vardı annesinin öyle düşünme ihtimali Yok sadece görüştüğümüzü biliyor onu Da 4.yılın sonunda söyledik evlilik kararı aldığımızda

Birlikte kalmıyoruz ki birde zaten farklı ilde çalışıyor buradayken bile aramızda bir saat mesafe vardı annesinin öyle düşünme ihtimali Yok sadece görüştüğümüzü biliyor onu Da 4.yılın sonunda söyledik evlilik kararı aldığımızda
Aynen anlayıp anlamaması çok önemli değil sadece hoş olmaz görüntü kirliliği olmasın diye uğraştık biz de

Back
X