- 18 Eylül 2013
- 1.564
- 3.238
- 333
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Sana şu bilgilide vereyim oda Bilkent’te yüksek lisans da şuan
Di mi di mi, bak nasıl da çıktı tırnaklar, sevgülüsünü de korurmuş.Ben inaniyorum sana irmik ama banlanmak istemiyorum iste butun mesele bu. Konuya yazdiklarini bastan sonra okuyunca sana olan inancim iyice artti.
Siz kendinize bir bakıyor musunuz hiç şuanda bu sevgilisini korumak mı sence okul adına göre yorum yapmak bilmediği şey konusunda yorum yapmak ne kadar cahilceDi mi di mi, bak nasıl da çıktı tırnaklar, sevgülüsünü de korurmuş.
Aynı meziyetler onun içinde geçerliyken o nasıl bunları yapıyor öyleyse
Şiddeti saymıyorum ben
Sevgilinin Bilkent'te yüksek lisans yapmasının konuyla alakası nedir? Elini mi güçlendiriyon hayırdır? Tabi erkeksiz hayat düşünemeyen birine de ne anlatıyorsam ben. Sen çoktan benimsemişsin ki adamı zaten, neyin nazını niyazını yapıyorsun? Yarın öbür gün yedirir sana bu nazları.Siz kendinize bir bakıyor musunuz hiç şuanda bu sevgilisini korumak mı sence okul adına göre yorum yapmak bilmediği şey konusunda yorum yapmak ne kadar cahilce
Knuyla alakasını anlayamayacakmısın Bilkent’i falan övmüş ve sayılır birkaç ünü bizimkisinden tırt diyor ancak yargılandığı kişide Bilkent’te şuan hani Bilkent’te okuyan dediğine göre bizim gibi düşünmez miş yaSevgilinin Bilkent'te yüksek lisans yapmasının konuyla alakası nedir? Elini mi güçlendiriyon hayırdır? Tabi erkeksiz hayat düşünemeyen birine de ne anlatıyorsam ben. Sen çoktan benimsemişsin ki adamı zaten, neyin nazını niyazını yapıyorsun? Yarın öbür gün yedirir sana bu nazları.
Eğer barışırsam benim yerime seni dövse, seni yerde tekmelese olur mu, kabul eder misin diye sorun bakalım o "arkadaşınıza"Ayrıldığımızı geçen ortak bir arkadaş duymuş beni aradı sana yakıştıramadım sizin toparlanmayacak sorunlarınız yoktu terapiste gitseydiniz sen zaten açık giymiyorsun falan filan dedin. Sen zaten onlarla çalışma dedi. Evide sen gel annesine yakın tutmazsınız olur biter dedi böyle düşününce insan hata mı yaptım diyor
Sen okumuyon işte Bilkent'te, sıkıntı orda. Tabi okulla kariyerle bastıramayacağın biri gelince sen bi heyecan yaptın elin ayağına karıştı.Knuyla alakasını anlayamayacakmısın Bilkent’i falan övmüş ve sayılır birkaç ünü bizimkisinden tırt diyor ancak yargılandığı kişide Bilkent’te şuan hani Bilkent’te okuyan dediğine göre bizim gibi düşünmez miş ya
Konu okuldan ziyade maddi rahatlık. İstediği kadar öyle değil desin, buradan bile gerçek sebebi anlaşılıyor.Sen okumuyon işte Bilkent'te, sıkıntı orda. Tabi okulla kariyerle bastıramayacağın biri gelince sen bi heyecan yaptın elin ayağına karıştı.
Ağzından döktüklerini ama benim de param vaaağğrr diye toplamaya çalışıyor lakin yemeyiz anam.Konu okuldan ziyade maddi rahatlık. İstediği kadar öyle değil desin, buradan bile gerçek sebebi anlaşılıyor.
Aaa nasıl bilmezsiniz İrmik'i, o bir popstar adeta buralarda.
Bunun dayak atan bir sevgilisi vardı, kıyafetine vs. karışıyordu. Erkeklerle aynı ortamda olmasını bile karşıydı, çalışmasın vs. istiyordu. Kolunu morartıp yerde tekmeliyordu. Aşırı kıskançmış dediğine göre. Adamdan ayrıldı tabi ama hala seviyor ki kıskanıyor modunda dolaşıyor forumda. Olayın özeti bu.
Kendisi geçen gün sevgilim kırmızı oje sürdüğümde beni dövmediği için, el aleme "servis" ettiğini buyurdu.
Siz kendinize bir bakıyor musunuz hiç şuanda bu sevgilisini korumak mı sence okul adına göre yorum yapmak bilmediği şey konusunda yorum yapmak ne kadar cahilce
Beni yargılayan insanların zihniyeti belli oldu burnun çok gavada benim bu 3. İşim yabancı firmadada çalıştım kargodaysa bankadaysa ekibinde en az 2-3 kişi Sakarya mezunudur
Ben bilakis adamı böyle zorlayıp durduğu için kızıyorum. Eninde sonunda evlenecek. Valla adam dirhem dirhem alır bunların intikamını. Yaşayanı biliyorum.Ben evlensinler diyorum.
Adam gidip başka masumun canını yakacağına irmiği yaksın.
Sonuçta bile bile lades diyecekti.
Ben ayrılmasına üzüldüm valla ne yalan diyim.
Vallaha samimiyim üzüldüm.
Sana denk gelmemiş tatlım benim yurtdışında çalışan arkadaşlarım var şuan ayrıca Bilkent’te paranla da okumuş olabilirsin annen baban zengindi işleri iyiydi yanlış hatırlamıyorsamTatlim vizyonumuz ve kriterimiz farkli, ben dunya siralamasi ilk 15'te olan bir universitede doktorami yaptim, her sene ortalama 5-10 arasi Turk ogrenci gelir ve en az 2-3 tanesi computer science'a gelir. Biliyorsun ki yurtdisinda bilgisayar muhendisligi adi altinda gecmez genelde bolum, computer science olarak gecer. Neyse, ne tesaduf ki ben 5 senedir buradayim biri bile Sakarya mezunu degil. :) Hatta soyle diyeyim, 3 buyuk sehirdeki bilinen universiteler haric baska bir universiteden gelebilen de hic olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?