Annesi aradı

Sana şu bilgilide vereyim oda Bilkent’te yüksek lisans da şuan

Siz size yapılan herşeyi kendinize hak görüyorsunuz galiba.

Bunun üniversite,ilkokul,anasıfı v.s. mezunu olmakla alakası yok maalesef.

Kadına değer vermeyen erkekten topukların popona vura vura kaçacaksın.

Değil dövmek,el kaldırmak , hakaret bile edemez.

Saygı olmayan yerde sevgi aranmaz.

Aynı meziyetler onun içinde geçerliyken o nasıl bunları yapıyor öyleyse

çünkü o kendini geliştirmemiş büyüdüğü ailenin yobaz bakış açısını normal kabul etmiş. tüm bunları yaparken dünyada neler oluyor diye bakmamış kendi dar çevresi içinde kalmayı seçmiş. cinsiyetçi davranışlarını tolere eden senin gibi birinide bulmuş azıcık kendimi eğiteyim derdine düşmemiş.

Siz kendinize bir bakıyor musunuz hiç şuanda bu sevgilisini korumak mı sence okul adına göre yorum yapmak bilmediği şey konusunda yorum yapmak ne kadar cahilce
Sevgilinin Bilkent'te yüksek lisans yapmasının konuyla alakası nedir? Elini mi güçlendiriyon hayırdır? Tabi erkeksiz hayat düşünemeyen birine de ne anlatıyorsam ben. Sen çoktan benimsemişsin ki adamı zaten, neyin nazını niyazını yapıyorsun? Yarın öbür gün yedirir sana bu nazları.

Knuyla alakasını anlayamayacakmısın Bilkent’i falan övmüş ve sayılır birkaç ünü bizimkisinden tırt diyor ancak yargılandığı kişide Bilkent’te şuan hani Bilkent’te okuyan dediğine göre bizim gibi düşünmez miş ya

Eğer barışırsam benim yerime seni dövse, seni yerde tekmelese olur mu, kabul eder misin diye sorun bakalım o "arkadaşınıza"

Her açtığın konuda bozuk plak gibi aynı seyleri tekrarlıyorsun, haliyle aynı cevaplar geliyor.
Yeni konu açmanın manası ne bu durumda ? Eski konularını tekrar ve tekrar oku gitsin irmik.

Sen okumuyon işte Bilkent'te, sıkıntı orda. Tabi okulla kariyerle bastıramayacağın biri gelince sen bi heyecan yaptın elin ayağına karıştı.

Konu okuldan ziyade maddi rahatlık. İstediği kadar öyle değil desin, buradan bile gerçek sebebi anlaşılıyor.
Ağzından döktüklerini ama benim de param vaaağğrr diye toplamaya çalışıyor lakin yemeyiz anam.

Hangi hastaneye yatiriyoruz?

Siz kendinize bir bakıyor musunuz hiç şuanda bu sevgilisini korumak mı sence okul adına göre yorum yapmak bilmediği şey konusunda yorum yapmak ne kadar cahilce

Aaaa bu benim tecrubelerime dayali fikrim, istedigim gibi fikrimi soylerim canim, 1628293 tane yorum yapsan da bunun uzerinde kontrolun olamaz.

Sert konusup uste cikarak karsidakinin fikrini degersiz kilmak sevgilinin sana yaptigi sey canim, bana sokmez, bilgin olsun.

Beni yargılayan insanların zihniyeti belli oldu burnun çok gavada benim bu 3. İşim yabancı firmadada çalıştım kargodaysa bankadaysa ekibinde en az 2-3 kişi Sakarya mezunudur

Tatlim vizyonumuz ve kriterimiz farkli, ben dunya siralamasi ilk 15'te olan bir universitede doktorami yaptim, her sene ortalama 5-10 arasi Turk ogrenci gelir ve en az 2-3 tanesi computer science'a gelir. Biliyorsun ki yurtdisinda bilgisayar muhendisligi adi altinda gecmez genelde bolum, computer science olarak gecer. Neyse, ne tesaduf ki ben 5 senedir buradayim biri bile Sakarya mezunu degil. :) Hatta soyle diyeyim, 3 buyuk sehirdeki bilinen universiteler haric baska bir universiteden gelebilen de hic olmadi.

Ben evlensinler diyorum.
Adam gidip başka masumun canını yakacağına irmiği yaksın.
Sonuçta bile bile lades diyecekti.
Ben ayrılmasına üzüldüm valla ne yalan diyim.
Vallaha samimiyim üzüldüm.
Ben bilakis adamı böyle zorlayıp durduğu için kızıyorum. Eninde sonunda evlenecek. Valla adam dirhem dirhem alır bunların intikamını. Yaşayanı biliyorum.

Sana denk gelmemiş tatlım benim yurtdışında çalışan arkadaşlarım var şuan ayrıca Bilkent’te paranla da okumuş olabilirsin annen baban zengindi işleri iyiydi yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…