- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.072
- 83
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Benim için bitmiştir, tanışılacak bir durum yok; herkesin yolu açık olsun diyeceksiniz.Esas şimdi napıcam ben kimseyi kuramıyorum tersleyemiyorum muhattap almak istemiyorum nasıl kapanacak bu konu
Hadi hayırlı olsun. Allaaaah tamamına erdirsin.Annesi aradı az önce açtım bu sefer tanışmaya gelmek istiyorlarmış biz görüşmüyoruz artık dedim bana öyle söylemedi dedi. O ısrar etmiş ara ara diye. Sanırım arayı bulmaya çalışıyor ben bu zamana kadar tanışmak istemediler dedim diye. Neyse bedelli askerlikteymiş şuan dönünce gelelim dedi. Bende biz aramızda konuşuruz bunları size haber veririz dedim.
Kimseyi kıramam ben E V E T diyorum :d (nikah günü)Esas şimdi napıcam ben kimseyi kuramıyorum tersleyemiyorum muhattap almak istemiyorum nasıl kapanacak bu konu
Annesi aradı az önce açtım bu sefer tanışmaya gelmek istiyorlarmış biz görüşmüyoruz artık dedim bana öyle söylemedi dedi. O ısrar etmiş ara ara diye. Sanırım arayı bulmaya çalışıyor ben bu zamana kadar tanışmak istemediler dedim diye. Neyse bedelli askerlikteymiş şuan dönünce gelelim dedi. Bende biz aramızda konuşuruz bunları size haber veririz dedim.
Evlen bence geriye bir evet kalmış.Esas şimdi napıcam ben kimseyi kıramıyorum tersleyemiyorum muhattap almak istemiyorum nasıl kapanacak bu konu
Esas şimdi napıcam ben kimseyi kıramıyorum tersleyemiyorum muhattap almak istemiyorum nasıl kapanacak bu konu
Kimseyi kiramiyorsan,tersleyemiyorsan evlen. Yapacak bir şey yok. Sonuçta onda ekli olmamana Ragmen bir sekilde seni stalklayip kıyafetlerin yüzünden sevgilini doldurtan kv her yerde bulunmazEsas şimdi napıcam ben kimseyi kıramıyorum tersleyemiyorum muhattap almak istemiyorum nasıl kapanacak bu konu
Annesi aradı az önce açtım bu sefer tanışmaya gelmek istiyorlarmış biz görüşmüyoruz artık dedim bana öyle söylemedi dedi. O ısrar etmiş ara ara diye. Sanırım arayı bulmaya çalışıyor ben bu zamana kadar tanışmak istemediler dedim diye. Neyse bedelli askerlikteymiş şuan dönünce gelelim dedi. Bende biz aramızda konuşuruz bunları size haber veririz dedim.
Sağol Margaret Türkiye’de bir firmada çalıştın mı hiç yoksa Bilkent bitince direk yurtdışında mı iş buldjnHadi hayirli olsun. Davetiyeni gonderirsen bir ceyregin hazir benden.
Sağol Margaret Türkiye’de bir firmada çalıştın mı hiç yoksa Bilkent bitince direk yurtdışında mı iş buldjn
Doktoramı Bilkent’te yaptım dememiş miydin neyse bilgisayardan biyomedikal nasıl geçtin pekiBogazici mezunuyum dedim ya Bilkent nereden cikti yine :))) Mezun olur olmaz arastirma gorevlisi olarak atandim, 3 sene calisip yurtdisina ciktim. Doktoramin 2.senesi akademiyi birakip sirkete gectim, doktorami calisirken bitirdim.
Doktoramı Bilkent’te yaptım dememiş miydin neyse bilgisayardan biyomedikal nasıl geçtin peki
Burda diğer arkadaşın R Rosalind Franklin dediklerini sorguluyorsun didikliyorsun peşine düşüyorsun irmik gerçekten değişiksin sana zarar veren adamı niye sorgulamıyorsunDoktoramı Bilkent’te yaptım dememiş miydin neyse bilgisayardan biyomedikal nasıl geçtin peki
Burda diğer arkadaşın R Rosalind Franklin dediklerini sorguluyorsun didikliyorsun peşine düşüyorsun irmik gerçekten değişiksin sana zarar veren adamı niye sorgulamıyorsun
Kafan niye onun yaptıklarına basmıyor acaba
Bilkent’te paralı bile okusan epey yüksek bir puanı geçmen gerekmiyor muydu, yanlış mı hatırlıyorum? Önüne gelenin parasını verip okuyabildiği bir yer değildi, öyle biliyorum ben.Hayir Bilkent'i de kendi cikardi dusuncesinden vazgecmiyor da bir turlu ki dunden beri lisans ve masterim Bogazici'nden, doktoram yurtdisindan diyorum. Sanirim hala Bilkent'te parayla okuduguma inanmak istiyorKi istesem okuyabilirdim, ben tercih etmedim. Uzgunum Irmikcim sana istedigini veremiyorum cunku gercekler bunlar.
Sana çok samimi söylüyorum, burdaki yorumlara bakma evlen. Ben senin yerinde olsam 3-5 kumaş parçası için sevdiğim, beni böyle seven adamı bırakmazdım. Benim eşim karışmıyor, kıskanmıyor demiştim hatırlarsan. Ama ben öyle güzel bir kadın değilim, standart dümdüz. Askılı giysem nee yorgan giysem ne öyle yani kimse dönüp bakmaz. Ama sen belli ki aşırı güzel bir kadınsın, adamın kıskanması, sakınması normal. Biz anlayamayız seni. Artık anneciğin de rahmetli olmuş, bırakıp gitme derdin de kalmamış. Koş kollarına bence.Annesi aradı az önce açtım bu sefer tanışmaya gelmek istiyorlarmış biz görüşmüyoruz artık dedim bana öyle söylemedi dedi. O ısrar etmiş ara ara diye. Sanırım arayı bulmaya çalışıyor ben bu zamana kadar tanışmak istemediler dedim diye. Neyse bedelli askerlikteymiş şuan dönünce gelelim dedi. Bende biz aramızda konuşuruz bunları size haber veririz dedim.
Bilkent’te paralı bile okusan epey yüksek bir puanı geçmen gerekmiyor muydu, yanlış mı hatırlıyorum? Önüne gelenin parasını verip okuyabildiği bir yer değildi, öyle biliyorum ben.
Susar mısınız İrmik ağlıyor şu an.Cok yuksek olmasa da siralamanin gorece iyi olmasi lazim burssuzda da. Benim Bogazici'ne girdigim sene taban siralama 2000lerdeydi. Sanirim Bilkent'in burslusu 3000lerde, ucretlisi 60.000'lerde kapatmisti ama uzerinden 10 seneden fazla zaman gecti net hatirlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?