- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Evet evet. O yüzden muhafazakar kadınların rahatından bahsediyordun. Ben ikna oldum. Ya o kadar muhabbetimiz oldu, biraz dürüstlüğü hak ediyoruz. Dediğim şeyleri ben bi yerimden uydurmadım, hep senin yalancınım. Bunu yapma bak, sinirlenmeye başlıyorum.Bir tahminde bulunabilir misin? Ayrıca ben onun pahalı aldığı hediyeleri parasından dolayı sevmedim benden az alıyordu zaten o hep kendi işini kurduğu işin başta çok kazanmadı hatta hala benden az alıyır olabilir benim hoşuma giden şey eline geçen parayı önemsemeden benim için her türlü kullanabilmesi bana bişey alacaksa parasına bakıp hesap kitap yapmayıp üç lira az olsun da bir alt marka olsun diye bakmadan bonkör davranabilmesi çünkü zengin olduğu halde ne cimriler var kız arkadaşına eşine bir çöp bile almayan kapiş?
Onunlayken mutluydum ama geçmiş yaşananlar beni korkak bıraktı ona dedimki işimi ayarlayıp öyle geleyim dedim direk neden iş arıyorsun dedi evlenince önce gel bi 5-6 ay dur evine alış Evliliğe alış sonra bak dedi. Dedim annem Bebim üstüme sigortalı hemen bırakıp boşta kalamam ayrıca boşta kalırsam sıkılacağım ve manipüle edecek tekrar iş bakarken bırak işte ev rahat boşver ne gerek var gel bizle çalış falan filan sıkıldım benle ilgili herşeye onun karar vermesinden hala diretip iş bulup işe giderdim orda ama biliyorum ki her gün rahatsız eder örneğin başka bir yerde çalışıyorum her sabah oraya giderken ne giydiğine bakar her gün o götürüp getirir ordaki iş arkadaşlarıma bakar iş gruplarından kim ne üslupla bana ne yazıyor bakar bir iş yemeği şirket etkinliği olsa göndermez vs çalışırken iki dk yazmasam toplantım olsa bin bir türlü rahatsız eder bana yaşamayacak ne önemli olabilir diye. Haliyle bu stres ve kafa doluluğuyla insan en iyisi evimde oturayım yada gözünün önünde oturanımda sussun diye pes ediyorGitmek zorunda değilsiniz.
Fark etmez siz onunla çok mutlu olsaydınız eskiden bu tarz şeyler yaşamasaydınız belki de giderdiniz.
İlişkinin bitmesi zaten anlık olmuyor, birikmişliklerle oluyor.
Ayrıca siz gitmediniz diyelim oda gelmedi.
Neden illa siz gitmek zorundasınız?
Bu ilişkide gitmek demek ki sizi mutsuz edecekti ve siz istemediniz.
Kimseye bir haksızlık yapmadınız ilişkiye başlamak kadar bitirmekte doğal bir eylem.
Asıl istemediğiniz halde gitseydiniz en büyük haksızlığı kendinize yapardınız!
Kendi kendinizi bu şekilde manipüle etmeyin ve kimsenin de etmesine müsaade etmeyin.
Bana bak, sen iyice haddini aştın he!Boşanmak günah değil mi bir çok insan sonra terkedildikten sonra yok yaşattığını yaşatsın yok mutsuz olsun yar yolda bırakılsın diyor çok korkuyorum bu seferde karşıma ilgisiz umursamaz biri çıkarda onu mumla ararım diye
Boşanmak helaldir, günah değil..Boşanmak günah değil mi bir çok insan sonra terkedildikten sonra yok yaşattığını yaşatsın yok mutsuz olsun yar yolda bırakılsın diyor çok korkuyorum bu seferde karşıma ilgisiz umursamaz biri çıkarda onu mumla ararım diye
Evet çünkü mücadale etmiyorlar evlerinde oturuyorlar eşleri çalışma diyince sen ben gibi deli olmuyorlar haklı buluyorlar erkek içine girmemeyiEvet evet. O yüzden muhafazakar kadınların rahatından bahsediyordun. Ben ikna oldum. Ya o kadar muhabbetimiz oldu, biraz dürüstlüğü hak ediyoruz. Dediğim şeyleri ben bi yerimden uydurmadım, hep senin yalancınım. Bunu yapma bak, sinirlenmeye başlıyorum.
Şiddeti saymıyorum benBana bak, sen iyice haddini aştın he!
He günah olduğundan o zavallı kadınlar boşanamadan öldürülüyor! Günah olduğundan o anıt sayaç her gün güncelleniyor.
Sen o kadınlardan değilsin ama. Yüz karasısın hepimizin. 10 senedir bilirim burayı, senin gibisini görmedim. Dilerim de görmem.
Boşanmak günah değil. Boşanana da bişeycik olmuyor. Malesef o yaşatanlar bile yaşamıyor yaşattığını. Ahla uhla dönmüyor dünya. Cesaretim yok, ben yapamam de olsun bitsin. Ödlekliğine kılıf bulmak için fazla erken.Boşanmak günah değil mi bir çok insan sonra terkedildikten sonra yok yaşattığını yaşatsın yok mutsuz olsun yar yolda bırakılsın diyor çok korkuyorum bu seferde karşıma ilgisiz umursamaz biri çıkarda onu mumla ararım diye
Onlar gibi olmak için can atıyorsun. Halbuki istediğin azcık rahat hareket etmek. Bir askılıyı tatili çok gördü, onu verse her şeye tamamdın oysa, dayağa bile. Sevmiyor demiyorum ama değer görmüyor senin için esnemeye. Onun da umudu var biliyorsun, tuvalette sessiz s.çmayı kabul edecek birini bulursa sen tedavülden kalkacaksın, böyle arada kalma gibi bir derdin de olmayacak.Evet çünkü mücadale etmiyorlar evlerinde oturuyorlar eşleri çalışma diyince sen ben gibi deli olmuyorlar haklı buluyorlar erkek içine girmemeyi
kapiş?
Boşanmak günah değil mi bir çok insan sonra terkedildikten sonra yok yaşattığını yaşatsın yok mutsuz olsun yar yolda bırakılsın diyor çok korkuyorum bu seferde karşıma ilgisiz umursamaz biri çıkarda onu mumla ararım diye
Sen artık iyice saçmalamaya başladın.Evet çünkü mücadale etmiyorlar evlerinde oturuyorlar eşleri çalışma diyince sen ben gibi deli olmuyorlar haklı buluyorlar erkek içine girmemeyi
Dayak yerken mi mutluydunuz?Onunlayken mutluydum ama geçmiş yaşananlar beni korkak bıraktı
Korkaklığı yüzünden böyle zaten.Boşanmak günah değil. Boşanana da bişeycik olmuyor. Malesef o yaşatanlar bile yaşamıyor yaşattığını. Ahla uhla dönmüyor dünya. Cesaretim yok, ben yapamam de olsun bitsin. Ödlekliğine kılıf bulmak için fazla erken.
Aynen ondanKapis irmikcim kapis buna emin olabilirsin.
Sizin kendi hayatınızı mahvedesiniz var, gidin mahvedin boşu boşuna kendinizi yormayın buna kılıf bulmak için.şimdi geri dönmezsem ve yarın bir gün başkasıyla evlenirsem ah almış olur muyum bana maddi manevi çok desteği oldu hakkını nasıl ödeyeceğim forumda okuyorum sürekli yaşattığını yaşayanlar ayrılıp başkasıyla nişanlanan evlenenler falan bunca yıllık ilişkimin üstüne nasıl görünecek bu durum
Adamla evlendi de boşanmama bahanesi dizmeye geldi sıraKorkaklığı yüzünden böyle zaten.
İstediği ne biliyor musun? Asla modern, iyi huylu biri değil. Sadece bu adamın bir tık daha ılımlısını istiyor. Ama onu bulamazsam diye korkuyor. Ondan daha bu adamı düşünüyor. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmama meselesi.
boşanmak günah mi haydaaaa bu nerden çıktı şimdiBoşanmak günah değil mi bir çok insan sonra terkedildikten sonra yok yaşattığını yaşatsın yok mutsuz olsun yar yolda bırakılsın diyor çok korkuyorum bu seferde karşıma ilgisiz umursamaz biri çıkarda onu mumla ararım diye
Niye boşvereyim hadi söyle banının yarısını alırımYok oyle degil, meslek kesin dogruysa tek bir ihtimal kaliyor onu da bosver.
Adam tuvalette bile rahat vermiyor zaten djfjfnSayfalarca günlerce yazıldı hala aynı kafa. Bu şekilde körü körüne ateşe yürümenizin tek sebebi maddi olarak rahat bir hayat süreceğinizi zannetmeniz bana göre. Çok yazık o psikopat adam parasını da rahat rahat yedirmez
Evet. Neden boşandınız diye soruyorum doğru sorularım saçma olabilir size göre ancak insanların boşanma sebeplerini öğrenmek istiyorum benimde ileride yaşama ihtimallerimi göz önünde bulundurmaya çalışıyorum. Yeni biriyle birşeyler denemek korkutuyor o yüzden eskiyi kurtarmak mantıklı geliyor. Ayrıca dediğim gibi bizi çok yakıştırıyorlar ve biz dışarıdan örnek görünen bir çiftiz ancak yarın bir gün beni başkasıyla görseler bin türlü suçlarlar ve bunu da bünyem psikolojim kaldıramaz herkes aldatmış falan der oysaki kimse kimsenin içini yaşadığını bilemez bundan sonra yaşayacaklarım beni çok korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?