Annesi aradı

Evet evet. O yüzden muhafazakar kadınların rahatından bahsediyordun. Ben ikna oldum. Ya o kadar muhabbetimiz oldu, biraz dürüstlüğü hak ediyoruz. Dediğim şeyleri ben bi yerimden uydurmadım, hep senin yalancınım. Bunu yapma bak, sinirlenmeye başlıyorum.

Onunlayken mutluydum ama geçmiş yaşananlar beni korkak bıraktı ona dedimki işimi ayarlayıp öyle geleyim dedim direk neden iş arıyorsun dedi evlenince önce gel bi 5-6 ay dur evine alış Evliliğe alış sonra bak dedi. Dedim annem Bebim üstüme sigortalı hemen bırakıp boşta kalamam ayrıca boşta kalırsam sıkılacağım ve manipüle edecek tekrar iş bakarken bırak işte ev rahat boşver ne gerek var gel bizle çalış falan filan sıkıldım benle ilgili herşeye onun karar vermesinden hala diretip iş bulup işe giderdim orda ama biliyorum ki her gün rahatsız eder örneğin başka bir yerde çalışıyorum her sabah oraya giderken ne giydiğine bakar her gün o götürüp getirir ordaki iş arkadaşlarıma bakar iş gruplarından kim ne üslupla bana ne yazıyor bakar bir iş yemeği şirket etkinliği olsa göndermez vs çalışırken iki dk yazmasam toplantım olsa bin bir türlü rahatsız eder bana yaşamayacak ne önemli olabilir diye. Haliyle bu stres ve kafa doluluğuyla insan en iyisi evimde oturayım yada gözünün önünde oturanımda sussun diye pes ediyor

Bana bak, sen iyice haddini aştın he!
He günah olduğundan o zavallı kadınlar boşanamadan öldürülüyor! Günah olduğundan o anıt sayaç her gün güncelleniyor.
Sen o kadınlardan değilsin ama. Yüz karasısın hepimizin. 10 senedir bilirim burayı, senin gibisini görmedim. Dilerim de görmem.

Boşanmak helaldir, günah değil..
Biraz kendinize geldiğinize karşınıza çıkabilecek en kötü adamlardan birinin zaten çıkmış olduğunu göreceksiniz.
Haksızlık dediğiniz durumlar çok farklı şeylerdir.
Mesela aldatma, mesela iftira atma, şiddet gösterme bunlar vebali olan davranışlardır.

Siz ortak bir fikirde anlaşamayıp ayrılmışsınız bu hayatın olağan akışıdır zaten.

Evet çünkü mücadale etmiyorlar evlerinde oturuyorlar eşleri çalışma diyince sen ben gibi deli olmuyorlar haklı buluyorlar erkek içine girmemeyi

Şiddeti saymıyorum ben

Boşanmak günah değil. Boşanana da bişeycik olmuyor. Malesef o yaşatanlar bile yaşamıyor yaşattığını. Ahla uhla dönmüyor dünya. Cesaretim yok, ben yapamam de olsun bitsin. Ödlekliğine kılıf bulmak için fazla erken.

Evet çünkü mücadale etmiyorlar evlerinde oturuyorlar eşleri çalışma diyince sen ben gibi deli olmuyorlar haklı buluyorlar erkek içine girmemeyi
Onlar gibi olmak için can atıyorsun. Halbuki istediğin azcık rahat hareket etmek. Bir askılıyı tatili çok gördü, onu verse her şeye tamamdın oysa, dayağa bile. Sevmiyor demiyorum ama değer görmüyor senin için esnemeye. Onun da umudu var biliyorsun, tuvalette sessiz s.çmayı kabul edecek birini bulursa sen tedavülden kalkacaksın, böyle arada kalma gibi bir derdin de olmayacak.

Sen artık iyice saçmalamaya başladın.
Öyle günah olsaydı etraf boşanmamış milyonlarca kadınlarla dolu olurdu.
Sen şimdi o mumu al derdine yan bence,artık insanlarında sabırlarıyla oynama artık.

Korkaklığı yüzünden böyle zaten.
İstediği ne biliyor musun? Asla modern, iyi huylu biri değil. Sadece bu adamın bir tık daha ılımlısını istiyor. Ama onu bulamazsam diye korkuyor. Ondan daha bu adamı düşünüyor. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmama meselesi.

Sizin kendi hayatınızı mahvedesiniz var, gidin mahvedin boşu boşuna kendinizi yormayın buna kılıf bulmak için.

Adamla evlendi de boşanmama bahanesi dizmeye geldi sıra

boşanmak günah mi haydaaaa bu nerden çıktı şimdi
ya ALLAH aşkına sen nerde yaşıyorsun çalışma ortamın var insan içindesin ya cidden sen insani deli edersin
sen değil de biz toptan psikolojik destek alacağız
sen nasıl çalışıyorsun isini nasıl yapıyorsun bunlara kafan basmıyor çalışırken işine nasıl konsantre oluyorsun sürekli etrafına mi soruyorsun
hicmi arkadaş dost akraba yok sana akıl verecek tada boşanmış ayrılmış birileri yokmu

bazen öyle laflar ediyorsun ki yontma taş devrinde biri olsa böyle konuşmaz

ya sen bilgisayar mezunusun üniversite Okumuşun eğer dediklerin doğruysa hicmi sevgilin olmadı ayrılmadın mi yada sevgilisi olup ayrılan arkadaş olmadı mi ???

dünya tek bu adam varmista piyango sana vurmuş gibi davranmanın nedeni ne???

hadi başkası öyle yaparsa bunu ararsam belkilerle yaşanmaz oda doğru biri değilse bırak bu hayat senin hayatın illaki bir erkek okucak diye bir şey yok
paran var gez toz eğlen yasa mutlu ol

sana nasıl mıcılır öğreten öyle yeme öyle giyinme öyle oturma öyle bakma konuşma diyen birisi olacağına olmasin ya hayatin da

erkeksiz yaşanıyor hemde ne güzel

ya iyi biri çıkarsa cidden seni sen olduğun için seven biri çıkarsa nerden biliyorsun

diyorum ki birak pare irmik bize böyle yapıyorsa o adama kimbilir ne yapıyor o adam bunu boyle çekiyor irmekte onu hanı tencere kapak misali

cok yoruyorsun çok cahilce hatta körcahilin bile demeyeceği şeyleri diyorsun

bizle dalga geçiyorsan hanı günah demişin ya günahı biliyorsan bize yaptığın daha büyük günah...YAPMA BÖYLE...

Sayfalarca günlerce yazıldı hala aynı kafa. Bu şekilde körü körüne ateşe yürümenizin tek sebebi maddi olarak rahat bir hayat süreceğinizi zannetmeniz bana göre. Çok yazık o psikopat adam parasını da rahat rahat yedirmez

Adam tuvalette bile rahat vermiyor zaten djfjfn

Evet bu ihtimalleri sorguluyorsun cunku ileride olasi ihtimallerini degerlendiriyorsun. Tam olarak senin icin dusundugumu yazmissin. Tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…