Annesi aradı

Diplomamı atayım mı
Yukarda sana sorular sordum cevaplarmısin

Yada şunu cevapla irmik arkadaş

Bu bilgisayar denen karmaşık makinayı modern cağın en gelişmiş şeysini öğrendin çözdün biliyorsun bu kadar karışık şeyi okudun 4 sene mezun oldun ve çalışıyorsun ne güzel

Bütün bunlar için önce akıl fikir mantık zeka pratiklik düşünmek çözmek var dimi

Bunları yapan sen NEDEN bu adam konusunda cahilce sorular soruyorsun NEDEN kararını net vermiyorsun NEDEN bu adamın sana yaptıklarını görmeyip dünyada başka erkek yok gibi davranıyorsun NEDEN sana yapılanları görmeyip halen kendini ezdiriyorsun NEDEN hayır istemiyorum deyip dönüp sırtını hayatına bakmıyorsun ve bir dunya soru sorular var aslında

Aklını fikrini kullanıp okudugun meslek sahibi olduğun gibi
Bu adama karşı o meziyetlerini niye kullanmayıp akıl yoksunu gibi davranıyorsun NEDEN

Son düzenleme:
Aynı meziyetler onun içinde geçerliyken o nasıl bunları yapıyor öyleyse

Aynı meziyetler onun içinde geçerliyken o nasıl bunları yapıyor öyleyse
Ikiniz de aynısınız köy çuvala salla salla vur duvara
Sanmam ama belki aklınız başınıza gelir

Tencere kapak dedim ya aynı

Arkadaş sana ne ondan sen kendin aklini kullan. Madem var o meziyet sende
Sen kendi hayatına bak uzaklaş değiştir tel numaranı uzaklaş
Yok onsuz olmazsa diyorsan ki diyorsun Allah aşkına gidin evlenin bir daha bu adamla ve bu konuyla ilgili konu açma

Çünkü yorumlar artık çok daha sert gelicek milletin sabrını yeme bitirme bence

Lütfen bize de söyleyin.

Tartisma yaratmak istemiyorum ama Bilkent universitesi mezunu bir yazilimcinin asla Irmik gibi dusunmeyecegini soyleyeyim. Bizim bolumumuzde gecerliligi en yuksek birkac universite var, onun disindakilerin mezunlarindan ayni performansi beklemek cok gercekci degil. Ama diplomasi muhendislik diplomasi mi, pratikte evet.

Çok yanlış düşündüğünü söyleyeyim o zaman bizim okulun mezunları her yerdedir bir çok okula taş başar otomotiv sektöründe firmaların bizim bölüm içi yazılım ofisleri vardı. Hocalarımız itülüdür iyi araştır derim

Beni yargılayan insanların zihniyeti belli oldu burnun çok gavada benim bu 3. İşim yabancı firmadada çalıştım kargodaysa bankadaysa ekibinde en az 2-3 kişi Sakarya mezunudur

Ben de cevabımı aldım şu an teşekkür ederim.

Sana şu bilgilide vereyim oda Bilkent’te yüksek lisans da şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…