- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.072
- 83
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Sana denk gelmemiş tatlım benim yurtdışında çalışan arkadaşlarım var şuan ayrıca Bilkent’te paranla da okumuş olabilirsin annen baban zengindi işleri iyiydi yanlış hatırlamıyorsam
Lisans ve masterın hangiAnnem de babam da kocam da zengin. Ama ben lisans ve masterimi devlet universitesinde okudum, devlet universitesinde calistim. Doktorami da basari bursu ile okudum. Prensiplerim geregi okumaya para vermiyorum, bana fon saglanacak kadar basarili olmayi tercih ediyorum
Lisans ve masterın hangi
Üniversite
Burda o kadar yazan olduda bir psikolog çıkmadı ya daha yardımcı olurdu
Hayır o çok yalvardı ben direniyorumKarsi taraf seni isteseydi sen coktan barismistin dimi? Ya da hic ayrilmadiniz hangisi?
Açıkçası ben kıyafetime denizime karışmasa dönme eğilimindeydim ama bana askılıyla işe gidersen benle işin olmasın dedi deniz içinde yarı tesettür diye geçen mayolar oley sadece dedi bende benim için bunu bile yapamıyorsa yok dedim. Belki şehir değiştirip düzenini bozmak zor ama bunlara bile bu kadar katı olması beni bunalttıKarsi taraf seni isteseydi sen coktan barismistin dimi? Ya da hic ayrilmadiniz hangisi?
Cıks bir Sakarya değil sonuçta.Bogazici mezunuyum ben.
Hayır o çok yalvardı ben direniyorum
Cıks bir Sakarya değil sonuçta.
Açıkçası ben kıyafetime denizime karışmasa dönme eğilimindeydim ama bana askılıyla işe gidersen benle işin olmasın dedi deniz içinde yarı tesettür diye geçen mayolar oley sadece dedi bende benim için bunu bile yapamıyorsa yok dedim. Belki şehir değiştirip düzenini bozmak zor ama bunlara bile bu kadar katı olması beni bunalttı
İrmik erasmus yapmak istemişti ama bu adam yüzünden vazgeçmişti hattaAaa nasıl bilmezsiniz İrmik'i, o bir popstar adeta buralarda.
Bunun dayak atan bir sevgilisi vardı, kıyafetine vs. karışıyordu. Erkeklerle aynı ortamda olmasını bile karşıydı, çalışmasın vs. istiyordu. Kolunu morartıp yerde tekmeliyordu. Aşırı kıskançmış dediğine göre. Adamdan ayrıldı tabi ama hala seviyor ki kıskanıyor modunda dolaşıyor forumda. Olayın özeti bu.
Kendisi geçen gün sevgilim kırmızı oje sürdüğümde beni dövmediği için, el aleme "servis" ettiğini buyurdu.
Bir zahmet Parasını verip bir tedavi olBurda o kadar yazan olduda bir psikolog çıkmadı ya daha yardımcı olurdu
Hayır alakam yokGecen gun askili konusuna yazan arkadasinmiydi? Sifreni falan mi ele gecirdiler ki?
Hayır alakam yok
HayırAlakam yok derken? Yani sen yazmadin onlari dimi?
Hayır yorumlar benimdi konuyu açan ben değilim
Knuyla alakasını anlayamayacakmısın Bilkent’i falan övmüş ve sayılır birkaç ünü bizimkisinden tırt diyor ancak yargılandığı kişide Bilkent’te şuan hani Bilkent’te okuyan dediğine göre bizim gibi düşünmez miş ya
kapişşş tabi kii bacımmBir tahminde bulunabilir misin? Ayrıca ben onun pahalı aldığı hediyeleri parasından dolayı sevmedim benden az alıyordu zaten o hep kendi işini kurduğu işin başta çok kazanmadı hatta hala benden az alıyır olabilir benim hoşuma giden şey eline geçen parayı önemsemeden benim için her türlü kullanabilmesi bana bişey alacaksa parasına bakıp hesap kitap yapmayıp üç lira az olsun da bir alt marka olsun diye bakmadan bonkör davranabilmesi çünkü zengin olduğu halde ne cimriler var kız arkadaşına eşine bir çöp bile almayan kapiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?