Annesi aradı

Sana denk gelmemiş tatlım benim yurtdışında çalışan arkadaşlarım var şuan ayrıca Bilkent’te paranla da okumuş olabilirsin annen baban zengindi işleri iyiydi yanlış hatırlamıyorsam

Annem de babam da kocam da zengin. Ama ben lisans ve masterimi devlet universitesinde okudum, devlet universitesinde calistim. Doktorami da basari bursu ile okudum. Prensiplerim geregi okumaya para vermiyorum, bana fon saglanacak kadar basarili olmayi tercih ediyorum

Karsi taraf seni isteseydi sen coktan barismistin dimi? Ya da hic ayrilmadiniz hangisi?
Açıkçası ben kıyafetime denizime karışmasa dönme eğilimindeydim ama bana askılıyla işe gidersen benle işin olmasın dedi deniz içinde yarı tesettür diye geçen mayolar oley sadece dedi bende benim için bunu bile yapamıyorsa yok dedim. Belki şehir değiştirip düzenini bozmak zor ama bunlara bile bu kadar katı olması beni bunalttı

Cıks bir Sakarya değil sonuçta.

Guldum. Irmik direkt akademik basariya yordu ama benim orada anlatmak istedigim belli basli universitelerin icinize isleyen bir kulturu vardir. ODTUlu olmak, Bogazicili olmak, Bilkentli olmak gibi...Universite kultur katar, kendinizi gelistirmenizi saglar diyoruz ya iste boyle universitelerde bunu saglamaniz daha kolay olur. Cevrenizdeki cocuklarin cogu Turkiye dereceli, zehir gibi, ayni zamanda bircok konuda fikirleri saglam olan gencliktir. Hem bireyselliginizi destekler, hem komun halinde birlesip sesinizi duyurmanizi saglar (Bknz. gecen sene Bogazici, bknz. ODTU). Tabii bu ortama girip kendine hicbir sey katmadan mezun olanlar da oluyor, o da kendilerinin kaybi.

Gecen gun askili konusuna yazan arkadasinmiydi? Sifreni falan mi ele gecirdiler ki?

İrmik erasmus yapmak istemişti ama bu adam yüzünden vazgeçmişti hatta

Sen niye sevgilinle bir tuttun ki şimdi kendini?
Adam seni senelerce çatır çatır yönetmiş, kendine köle etmiş, beynine ektiği sapkın düşüncelerle hala da yönetmeye devam ediyor.
Sen olayın güdülen tarafısın. O yüzden okulu, mesleği konuşulan sensin, sevgilin değil.
Kendini adamla bir tutman epey komik.

kapişşş tabi kii bacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…