Annesi aradı

Ooo düğün hazırlıkları başlasın o zaman

Bogazici mezunuyum dedim ya Bilkent nereden cikti yine :))) Mezun olur olmaz arastirma gorevlisi olarak atandim, 3 sene calisip yurtdisina ciktim. Doktoramin 2.senesi akademiyi birakip sirkete gectim, doktorami calisirken bitirdim.
Aklı fikri Bilkent deOkulun kendisiyle bile evlenir.

Bilkent’te paralı bile okusan epey yüksek bir puanı geçmen gerekmiyor muydu, yanlış mı hatırlıyorum? Önüne gelenin parasını verip okuyabildiği bir yer değildi, öyle biliyorum ben.
Çoğu bölümün puanı yüksek evet paralı da olsa. Ayrıca hazırlığı da çok zordur.

Aklı fikri Bilkent deOkulun kendisiyle bile evlenir.
Sevgülüsü Bilkent'te yüksek lisans yapıyormuş, Margaret 'i görünce elini güçlendirmek için dedi. Halbuki kendi kaşındı, kimse onunla okul yarıştırmıyordu.

Sevgülüsü Bilkent'te yüksek lisans yapıyormuş, Margaret 'i görünce elini güçlendirmek için dedi. Halbuki kendi kaşındı, kimse onunla okul yarıştırmıyordu.
Sorun sevgilinin okulumu ki? Bilkent olur ODTÜ olur Çemişgezek üniversitesi oluradam kişiliğine değer vermiyor. Psikolojik fiziksel şiddet uyguluyor daha evlenmemişken. Asıl bu kısımları düşünsün.

Sorun sevgilinin okulumu ki? Bilkent olur ODTÜ olur Çemişgezek üniversitesi oluradam kişiliğine değer vermiyor. Psikolojik fiziksel şiddet uyguluyor daha evlenmemişken. Asıl bu kısımları düşünsün.
Olsun, adam miyendiz, kendi işyeri var, Bilkent'te yüksek lisans yapıyor, bi de zengin. İrmik de yazılımcı, bankada çalışıyor, biz faniler onların garibe ilişkilerine, mağara kafa yapılarına laf edemeyiz.

Niye gariban olak yahu. 90 yıllarda hazırlık okudum orada. İrmik süt içerken oralardaydım.normal okul işte.eşim de mühendis dereceli bitirmiş. Ama evde soğan doğruyor patates kızartıyor. Ulvi bir varlık değil

Sana sordu mu, kocan şuna şuna izin veriyor mu diye ahahahahah

Esas şimdi napıcam ben kimseyi kıramıyorum tersleyemiyorum muhattap almak istemiyorum nasıl kapanacak bu konu
Kendinizle o kadar çelişiyorsunuz kiMuhatap almak istemeyen telefonu açmaz.
Hayırlısı olsun, evlenince pişman olmazsınız umarım.

Son düzenleme:
Kışlık hazırlıkları bitti mi ? 5 kg fasulye alacağım, düşünüyorum da kurutsam mı daha iyi. Fazla yer kaplamaz en azından.
Artik kurumaz zOr dilimledikten sonra biraz yağda rengi değişene kadar karıştır sonra poşete koy dondurucuya at ohhh misss

Irmik gelinlik bakmaya basladin mi? Sabah kv.aramis aksam sen ara bence.
Diğer konusun da gelinlik modelini beğendik hazır gelinlik 100 gram altın mi istesek bilemedim düğünde çırağan da olur artık ohhhhh

Zengin olunca iste biz garipler züğürtler çenemiz yoruluyor

Adam o kadar senin düşüncelerini takmıyor ki kendisi senle evlenmeye karar vermiş sen ayrıyız diyosun ama önemi yok o evlenicez dediyse bitmiştir

evlenip evlenmeyeceğin konusunda bile söz hakkın yok. Sen şimdiden sessiz işeme alıştırmalarına başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…