- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.072
- 83
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Nerden bildinSusar mısınız İrmik ağlıyor şu an.
İncindin mi çiçeğim?Nerden bildin
Annesi aradı az önce açtım bu sefer tanışmaya gelmek istiyorlarmış biz görüşmüyoruz artık dedim bana öyle söylemedi dedi. O ısrar etmiş ara ara diye. Sanırım arayı bulmaya çalışıyor ben bu zamana kadar tanışmak istemediler dedim diye. Neyse bedelli askerlikteymiş şuan dönünce gelelim dedi. Bende biz aramızda konuşuruz bunları size haber veririz dedim.
Aklı fikri Bilkent deBogazici mezunuyum dedim ya Bilkent nereden cikti yine :))) Mezun olur olmaz arastirma gorevlisi olarak atandim, 3 sene calisip yurtdisina ciktim. Doktoramin 2.senesi akademiyi birakip sirkete gectim, doktorami calisirken bitirdim.
Çoğu bölümün puanı yüksek evet paralı da olsa. Ayrıca hazırlığı da çok zordur.Bilkent’te paralı bile okusan epey yüksek bir puanı geçmen gerekmiyor muydu, yanlış mı hatırlıyorum? Önüne gelenin parasını verip okuyabildiği bir yer değildi, öyle biliyorum ben.
Sevgülüsü Bilkent'te yüksek lisans yapıyormuş, Margaret 'i görünce elini güçlendirmek için dedi.Aklı fikri Bilkent deOkulun kendisiyle bile evlenir.
Sorun sevgilinin okulumu ki? Bilkent olur ODTÜ olur Çemişgezek üniversitesi olurSevgülüsü Bilkent'te yüksek lisans yapıyormuş, Margaret 'i görünce elini güçlendirmek için dedi.Halbuki kendi kaşındı, kimse onunla okul yarıştırmıyordu.
Olsun, adam miyendiz, kendi işyeri var, Bilkent'te yüksek lisans yapıyor, bi de zengin. İrmik de yazılımcı, bankada çalışıyor, biz faniler onların garibe ilişkilerine, mağara kafa yapılarına laf edemeyiz.Sorun sevgilinin okulumu ki? Bilkent olur ODTÜ olur Çemişgezek üniversitesi oluradam kişiliğine değer vermiyor. Psikolojik fiziksel şiddet uyguluyor daha evlenmemişken. Asıl bu kısımları düşünsün.
Niye gariban olak yahu. 90 yıllarda hazırlık okudum orada. İrmik süt içerken oralardaydım.Olsun, adam miyendiz, kendi işyeri var, Bilkent'te yüksek lisans yapıyor, bi de zengin. İrmik de yazılımcı, bankada çalışıyor, biz faniler onların garibe ilişkilerine, mağara kafa yapılarına laf edemeyiz.
Sana sordu mu, kocan şuna şuna izin veriyor mu diye ahahahahahNiye gariban olak yahu. 90 yıllarda hazırlık okudum orada. İrmik süt içerken oralardaydım.normal okul işte.eşim de mühendis dereceli bitirmiş. Ama evde soğan doğruyor patates kızartıyor. Ulvi bir varlık değil
ne alakası var acaba bu yoruma nerden edindinAklı fikri Bilkent deOkulun kendisiyle bile evlenir.
Annesi aradı az önce açtım bu sefer tanışmaya gelmek istiyorlarmış biz görüşmüyoruz artık dedim bana öyle söylemedi dedi. O ısrar etmiş ara ara diye. Sanırım arayı bulmaya çalışıyor ben bu zamana kadar tanışmak istemediler dedim diye. Neyse bedelli askerlikteymiş şuan dönünce gelelim dedi. Bende biz aramızda konuşuruz bunları size haber veririz dedim.
Kendinizle o kadar çelişiyorsunuz kiEsas şimdi napıcam ben kimseyi kıramıyorum tersleyemiyorum muhattap almak istemiyorum nasıl kapanacak bu konu
Kışlık hazırlıkları bitti mi ? 5 kg fasulye alacağım, düşünüyorum da kurutsam mı daha iyi. Fazla yer kaplamaz en azından.Kendinizle o kadar çelişiyorsunuz kiMuhatap almak istemeyen telefonu açmaz.
Hayırlısı olsun, evlenince pişman olmazsınız umarım.
Hava çok güneşli değil artık kurumayabilir.buzluğa atın ya da cam kavanoza konserve yapınKışlık hazırlıkları bitti mi ? 5 kg fasulye alacağım, düşünüyorum da kurutsam mı daha iyi. Fazla yer kaplamaz en azından.
Benim kurutucu makinem var, düşük derecede 1 günde kuruyor. O açıdan sorun yok.Hava çok güneşli değil artık kurumayabilir.buzluğa atın ya da cam kavanoza konserve yapın
Artik kurumaz zOr dilimledikten sonra biraz yağda rengi değişene kadar karıştır sonra poşete koy dondurucuya at ohhh misssKışlık hazırlıkları bitti mi ? 5 kg fasulye alacağım, düşünüyorum da kurutsam mı daha iyi. Fazla yer kaplamaz en azından.
Diğer konusun da gelinlik modelini beğendik hazır gelinlik 100 gram altın mi istesek bilemedim düğünde çırağan da olur artık ohhhhhIrmik gelinlik bakmaya basladin mi? Sabah kv.aramis aksam sen ara bence.
Adam o kadar senin düşüncelerini takmıyor ki kendisi senle evlenmeye karar vermiş sen ayrıyız diyosun ama önemi yok o evlenicez dediyse bitmiştirAnnesi aradı az önce açtım bu sefer tanışmaya gelmek istiyorlarmış biz görüşmüyoruz artık dedim bana öyle söylemedi dedi. O ısrar etmiş ara ara diye. Sanırım arayı bulmaya çalışıyor ben bu zamana kadar tanışmak istemediler dedim diye. Neyse bedelli askerlikteymiş şuan dönünce gelelim dedi. Bende biz aramızda konuşuruz bunları size haber veririz dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?