Annesi aradı

Diğer konusun da gelinlik modelini beğendik hazır gelinlik 100 gram altın mi istesek bilemedim düğünde çırağan da olur artık ohhhhh

Zengin olunca iste biz garipler züğürtler çenemiz yoruluyor

Ya iyi tarafindan bak benzer bir uye daha var biliyorsun bu ara kendisi yok irmik bu boslugu dolduracak iste. Bosandim, bosaniyorum, beyaz esyam diye diye yeni konular gelecek.

Bence tam olarak öyle değil. İrmiğin naz yaptığını düşünüyor çünkü kesin kararlılık yok onda. Düğün bu sene bile olabilir.

Ya iyi tarafindan bak benzer bir uye daha var biliyorsun bu ara kendisi yok irmik bu boslugu dolduracak iste. Bosandim, bosaniyorum, beyaz esyam diye diye yeni konular gelecek.
Dünden beri aklım da inan ki o üye diyorum cagirma şunu sus diyorum

Bence tam olarak öyle değil. İrmiğin naz yaptığını düşünüyor çünkü kesin kararlılık yok onda. Düğün bu sene bile olabilir.
Naz yaptığını düşünüyorsa önce insan bir barışmaya çalışır. Adam kendi kendine irmikle kendisini barıştırmış evlenmeye karar vermiş, hatta ailelerin tanışacağı zamanı bile belirlemiş

Küs değiller ki adam istediği zaman nikahı basabileceğini biliyor.

Diğer konusun da gelinlik modelini beğendik hazır gelinlik 100 gram altın mi istesek bilemedim düğünde çırağan da olur artık ohhhhh

Zengin olunca iste biz garipler züğürtler çenemiz yoruluyor
Ne kadar altın isteniyor erkek tarafından ortalama en az şu kadar dediğiniz ölçü var mı

Ne zaman? Ben oyle bir sey yapmadim karistirdin galiba? Normal tabi bu gun heyecanlisin. Ben senin erkek oldugunu itiraf ettigin konuna yazmistim, askili konusuna yazmistim, bir de bu konuya yazdim. Aralarda gelinlik sectiyseniz haberim yok.
Siz derken seni demedim geneli kastettim burda seçtiler bana

Ne zaman? Ben oyle bir sey yapmadim karistirdin galiba? Normal tabi bu gun heyecanlisin. Ben senin erkek oldugunu itiraf ettigin konuna yazmistim, askili konusuna yazmistim, bir de bu konuya yazdim. Aralarda gelinlik sectiyseniz haberim yok.
Altın için de yardımcı olursanız ona göre istiyim

Ortadaki sulu kısma denk gelmiyecek kenara yapacağız hemen salmak yok öyle foşur foşur

Ses çıkmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…