- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Diğer konusun da gelinlik modelini beğendik hazır gelinlik 100 gram altın mi istesek bilemedim düğünde çırağan da olur artık ohhhhh
Zengin olunca iste biz garipler züğürtler çenemiz yoruluyor
Bence tam olarak öyle değil. İrmiğin naz yaptığını düşünüyor çünkü kesin kararlılık yok onda. Düğün bu sene bile olabilir.Adam o kadar senin düşüncelerini takmıyor ki kendisi senle evlenmeye karar vermiş sen ayrıyız diyosun ama önemi yok o evlenicez dediyse bitmiştir
evlenip evlenmeyeceğin konusunda bile söz hakkın yok. Sen şimdiden sessiz işeme alıştırmalarına başka
Dünden beri aklım da inan ki o üye diyorum cagirma şunu sus diyorumYa iyi tarafindan bak benzer bir uye daha var biliyorsun bu ara kendisi yok irmik bu boslugu dolduracak iste. Bosandim, bosaniyorum, beyaz esyam diye diye yeni konular gelecek.
Naz yaptığını düşünüyorsa önce insan bir barışmaya çalışır. Adam kendi kendine irmikle kendisini barıştırmış evlenmeye karar vermiş, hatta ailelerin tanışacağı zamanı bile belirlemişBence tam olarak öyle değil. İrmiğin naz yaptığını düşünüyor çünkü kesin kararlılık yok onda. Düğün bu sene bile olabilir.
Siz seçmiştiniz ya bana zatenIrmik gelinlik bakmaya basladin mi? Sabah kv.aramis aksam sen ara bence.
Küs değiller ki adam istediği zaman nikahı basabileceğini biliyor.Naz yaptığını düşünüyorsa önce insan bir barışmaya çalışır. Adam kendi kendine irmikle kendisini barıştırmış evlenmeye karar vermiş, hatta ailelerin tanışacağı zamanı bile belirlemiş
Ne kadar altın isteniyor erkek tarafından ortalama en az şu kadar dediğiniz ölçü var mıDiğer konusun da gelinlik modelini beğendik hazır gelinlik 100 gram altın mi istesek bilemedim düğünde çırağan da olur artık ohhhhh
Zengin olunca iste biz garipler züğürtler çenemiz yoruluyor
Ya irmik bi koyda git işine allah aşkınaNe kadar altın isteniyor erkek tarafından ortalama en az şu kadar dediğiniz ölçü var mı
Siz seçmiştiniz ya bana zaten
Yoo siz geçiyorsunuz ya bende böyle cevap veriyorum işteYa irmik bi koyda git işine allah aşkına
Dalga geçtiğin o kadar belli ki
Bana seçmişlerdi barışmak istedi konumdaNe zaman? Ben oyle bir sey yapmadim karistirdin galiba? Normal tabi bu gun heyecanlisin. Ben senin erkek oldugunu itiraf ettigin konuna yazmistim, askili konusuna yazmistim, bir de bu konuya yazdim. Aralarda gelinlik sectiyseniz haberim yok.
Siz derken seni demedim geneli kastettim burda seçtiler banaNe zaman? Ben oyle bir sey yapmadim karistirdin galiba? Normal tabi bu gun heyecanlisin. Ben senin erkek oldugunu itiraf ettigin konuna yazmistim, askili konusuna yazmistim, bir de bu konuya yazdim. Aralarda gelinlik sectiyseniz haberim yok.
Altın için de yardımcı olursanız ona göre istiyimNe zaman? Ben oyle bir sey yapmadim karistirdin galiba? Normal tabi bu gun heyecanlisin. Ben senin erkek oldugunu itiraf ettigin konuna yazmistim, askili konusuna yazmistim, bir de bu konuya yazdim. Aralarda gelinlik sectiyseniz haberim yok.
Ben olsam sana 1 çeyrek bile takmazdım, nasılsa vazgeçemiyorsun niye adam harcasın parasını.Ne kadar altın isteniyor erkek tarafından ortalama en az şu kadar dediğiniz ölçü var mı
Ortadaki sulu kısma denk gelmiyecek kenara yapacağız hemen salmak yok öyle foşur foşurAdam o kadar senin düşüncelerini takmıyor ki kendisi senle evlenmeye karar vermiş sen ayrıyız diyosun ama önemi yok o evlenicez dediyse bitmiştir
evlenip evlenmeyeceğin konusunda bile söz hakkın yok. Sen şimdiden sessiz işeme alıştırmalarına başka
Altın için de yardımcı olursanız ona göre istiyim
Böyle cevap verme bazibuyelere verdiğin cevapları gördüm baya iyi akli basında isine göre mi bilemedimYoo siz geçiyorsunuz ya bende böyle cevap veriyorum işte
Hee var . Oğlan bilkentliyse en az 3 kilo altın istemelisin bir de spor arabaNe kadar altın isteniyor erkek tarafından ortalama en az şu kadar dediğiniz ölçü var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?