- 30 Aralık 2009
- 23.891
- 96.178
- 1.123
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Bunu diyen başka biri var mıdır acabaOrtadaki sulu kısma denk gelmiyecek kenara yapacağız hemen salmak yok öyle foşur foşur
Ses çıkmayacak
müstakbel gocanBunu diyen başka biri var mıdır acaba
Var ve kadın daha önce bankada çalıştığımı duyunca bırakır demiş gelinceBöyle cevap verme bazibuyelere verdiğin cevapları gördüm baya iyi akli basında isine göre mi bilemedim
senin bu arada bankada işin yokmu
Yok başka birinin eşi dostu sevgilisimüstakbel gocan
yok ondan başkası diyebilemez.Yok başka birinin eşi dostu sevgilisi
Yoo nerede aklı başında bana her yoruma saçma sorular sorduğum ve saçma yorumlar yaptığım söylendiBöyle cevap verme bazibuyelere verdiğin cevapları gördüm baya iyi akli basında isine göre mi bilemedim
senin bu arada bankada işin yokmu
Belki demiştirlerdeburda anlatılmamıştıryok ondan başkası diyebilemez.
Saçma sorular kısmına şiddetle katıldım.Yoo nerede aklı başında bana her yoruma saçma sorular sorduğum ve saçma yorumlar yaptığım söylendi
Sen ne yapican bırakıcam miVar ve kadın daha önce bankada çalıştığımı duyunca bırakır demiş gelince
Yok başka birinin eşi dostu sevgilisi
yoh.Belki demiştirlerdeburda anlatılmamıştır
Uzaktan çalışabiliyorum ben ama banka istemiyormuş özellikleSen ne yapican bırakıcam mi
Bilkent mevzusun da gayet başarılıydın amaYoo nerede aklı başında bana her yoruma saçma sorular sorduğum ve saçma yorumlar yaptığım söylendi
NedenBilkent mevzusun da gayet başarılıydın ama
Neyse sana soru lütfen saçma sapan cevap vermeUzaktan çalışabiliyorum ben ama banka istemiyormuş özellikle
yapma...Neyse sana soru lütfen saçma sapan cevap verme
Onca şey yazıldı şimdi sen ne yapican net cevap ver neye karar verdin irmik
Hayatına nasıl yön vericen o adam hayatin da olucak mi ???
inanmasanızda onunla devam etmeyeceğim çünkü kendi doğrularından benim için ufacıcık tavizler vermiyor ha sevdiğine sadakatine aşkına inanıyorum ben ama belli kalıplarını beni kaybetmek uğruna yıkamyıorsa ben çok yoruşldum bu ilişkide hep alttan alan yapıcı olan kişi olmaktan. ama nasıl unutacağım nasıl tamamen bitirip başka birisiyle gelecek planlayabileceğim ben bilmiyorum.Neyse sana soru lütfen saçma sapan cevap verme
Onca şey yazıldı şimdi sen ne yapican net cevap ver neye karar verdin irmik
Hayatına nasıl yön vericen o adam hayatin da olucak mi ???
inanmasanızda onunla devam etmeyeceğim çünkü kendi doğrularından benim için ufacıcık tavizler vermiyor ha sevdiğine sadakatine aşkına inanıyorum ben ama belli kalıplarını beni kaybetmek uğruna yıkamyıorsa ben çok yoruşldum bu ilişkide hep alttan alan yapıcı olan kişi olmaktan. ama nasıl unutacağım nasıl tamamen bitirip başka birisiyle gelecek planlayabileceğim ben bilmiyorum.
Yok bi numune o var onu da sen aldın.Yok başka birinin eşi dostu sevgilisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?